icon

Výrobky Herbalife. Aké máte s nimi skúsenosti?

bubinko83
25. dec 2009

Chcem sa spytat ake mate skusenosti s tymto vyrobkami? Kolko ste schudli za aku dobu atd.?A možte mi niekto povedat kolko tie vyrobky stoja?dakujem

vroni
1. feb 2012

Ja som kedysi pila HL a schudla som celkom v pohode nejakych osem kil (za mesiac). Ale napodiv som potom nemala nie len o par kil menej, ale aj na nejaky rok-dva (nepamatam si presne) pokoj s migrenou. To bolo blaho 😎 Potom som sa prestahovala a uz som sa k Herbalifu "nedostala" Tak neviem, ci to bola nahoda alebo to naozaj funguje...

kvojtanikova
8. feb 2012

ahojte ak by niekto chcel, mam neotvorene balenie cistiacej masky a RadiantC pilingu, konci im zaruka, za 1/4 cenu.

olika37
28. máj 2012

@olika37 pekne a múdro si to napísala 🙂 kto chce,nájde si v ňom to podstatné čo potrebuje,kedysi som si tu tiež napísala pár písmenok,no určite mi dáš súhlas...zúfalci sú ochotní naozaj investovať nemálo peňazí na tieto predražené umelé propagačné sračky ,no kto vie,či to sklamanie a klamanie sa má aj svoj dlhodobí účinok...

olika37
28. máj 2012

marci2@olika37 pekne a múdro si to napísala 🙂 kto chce,nájde si v ňom to podstatné čo potrebuje,kedysi som si tu tiež napísala pár písmenok,no určite mi dáš súhlas...zúfalci sú ochotní naozaj investovať nemálo peňazí na tieto predražené umelé propagačné sračky ,no kto vie,či to sklamanie a klamanie sa má aj svoj dlhodobí účinok...

133nika
3. aug 2012

Takže téma HERBALIFE!! téma ktorá sa bude asi stále a stále rozoberať. Ja osobne keď som prvý krát počula o HERBALIFE bola som veľmi skeptická a kukala som že tak toto nie. Mám za sebou chemickú školu, teraz študujem potravinárstvo, ale popri mojom čase sa snažím študovať veľa nových vecí čo sa týka výživy a hlavne ma zaujíma oblasť medicíny. Dostala sa mi do rúk jedna veľmi zaujímavá knižka je od doktora LOUISA IGNARRA volá sa program ANO NO keď tento človek začal pracovať na tomto programe okolie bolo k nemu neskutočne skeptické a nikto mu neveril, ale stalo sa niečo čo nikto nečakal tento doktor bo rokoch štúdia a veľkej driny objavil liek za ktorý dostal Nobelovu cenu za medicínu a tento liek neskutočne pomáha pacientom s kardiovaskulárnymi a inými závažnými ochoreniami.. tento liek teda aspoň čo som počula doporučujú doktori už aj v CZ a neviem či aj na SVK a myslím že zatiaľ je možné doviesť ho len z Nemecka.. viete kto tento produkt dostal na svetový trh a pre koho Dr. LOUIS teraz pracuje a robí nové výskumy je to práve firma HERBALIFE. Takže myslím že človek, ako on to mohol ponúknuť komu koľvek , ale dal to mi. Určite na tom pekne zarobil, ale samotná firma má toľko úžasných doktorov-vedcov ktorý sú tam neni len preto že nemajú čo robiť, ale preto že chcú niečo dosiahnuť a vedia že s HERBALIFE to aj dosiahnu. Ja osobne som z vlastnej zvedavosti produkty skúsila moja konzultantka mi to teda aspoň podľa môjho názoru super vysvetlila zakúpila som si základy balík a po 2týždňoch som mala dole 2% tuku síce iba pol kila dole, ale kilo svalovej hmoty hore. Chodím behať - cítim viac energie, nie som ospalá , ako som bývala, ráno som neraňajkovala teraz si dám coctajl a som v pohode, ale samozrejme je to moja osobná skúsenosť a nikomu neberiem jeho názor. 🙂 a ešte jedna vec mala som zlý pomalý metabolizmus čo mi vedelo robiť problémy a teraz sa mi zlepšil takže ja som spokojná. Je tu veľa ľudí ktorý na nich nadávajú a neviem čo,, ľudia zlatý pokiaľ bude sedieť pred telkou a nevynaložíte aspoň minimum fyzickej záťaže tak sa nečudujete.. ja som tomu nechcela veriť, ale stretla som ľudí ktorým naozaj produkty pomohli či už po fyzickej alebo zdravotnej stránke. Takže ak by sa našiel niekto s otázkou na mňa kludne mi napíšte email: 133nika@azet.sk

lucia172
27. aug 2012

@133nika Ahoj, chcem sa ta spytat ktore vyrobky si konkretne uzivala. Tiez potrebujem nieco na energiu, som stale unavena, ospala...a tiez mozem nejake to kilecko schudnut 🙂 .

ralka
31. aug 2012

Ahojte baby chcela by som sa popytat ktore ste pili cajik Herbalife ako sa pije a ako sa zaraba citala som navod a na navode je 2.5dcl vody a pol kavovej lyzicky cajikaale pocula som ze sa vraj ma pit 0,5l vody a to pol teplej pol studenej a na spicku lyzicky prasku cajiku a este ako casto ho treba pit a bola by som rada keby ste mi napisali ak ste ho pili ci ste snim schudli a kolko za aky cas dakujem moc

saluss
15. okt 2012

Ahojte mám na predaj Herbalife Thermo čaj, Multivitamín tbl. a cell-u-loss. Nakoľko som to uz otvorila tak čaju je trištvrte balenia a tabletiek po 70 kusov v každom balení. ja som si to kupila, ale už to nechcem uživať ak ma niekto záujem píste na cene sa dohodneme kupila som to v auguste, takze Multivitamín je do 17/06/2013 v zárukee a cell-u-lose do 08/03/2014.

visage1974
30. nov 2012

herbalife pouzivala moja mama nebola spokojna. Ja pouzivam Wellness produkty je tam aj na chudnutie jojo efekt nie je mam to vyskusane schudla som a prestala som to brat skoro polroka jedla som ako som jedla a veru nepribrala som vaha mi ostala teraz to idem zasa brat a poctivo som s tym spokojna aj mam lepsi spanok a viac energie. Muzovi som kupila odtial vitaminy a spokojni je aj on bere ich do teraz a neviem sa dockat ked maly bude mat tri roky chcem mu kupit omega 3 velmi dobre ohlasy.AK chcete vediet viac dajte vediet

sisqa19
20. feb 2013

@chuli33
@lenkauh
@inffinity ahojte, čítam starú diskusiu a xcem sa opýtať, či stále platí váš názor na kozmetiku herbalife. voda, mlieko, maska a denný krém. stáel ste spokojné?

inffinity
20. feb 2013

@sisqa19 ahoj 🙂 toner a zelenou masku používám stále i dneska 🙂

sisqa19
20. feb 2013

@inffinity takže spokojná. vdaka za info. lebo ja som od puberty nenatrafila na kozmetiku, čo by vyriešila môj problem s pletou. a odkial nakupuješ? a dá sa niekde zistiť zloženie???

chuli33
20. feb 2013

ahoj, zial moja financna situacia uz nie je taka, aby som si tie vyrobky mohla dovolit co ma velmi mrzi ☹ ked som pouzivala tuto kozmetiku mala som peknu tvar bez vyrazok a bez ciernych bodiek..teraz hladam namiesto toho nejaku lacnejsiu nahradu

inffinity
20. feb 2013

@sisqa19 já nakupuju přes tatku jestli chceš můžu ti napsat ceny, nakupuje přímo od herbalife a já neposouvám za plnou cenu. složení nevím snad nekde na netu?
@chuli33 používám k masce od HBL pletové mydlo s kolostrem od ESSENS , je super i na odličování a vyjde 13,20 pro neregistrované. dále taky denní, noční krém, oční gel, serum a pletové tonikum. Kdyby si chtela můžu ti poslat vzorky na vyzkoušení.. kdyžtak bližší info napíšu do IP..

sisqa19
20. feb 2013

@inffinity už mám spravenu prvú objednávku, len do budúcna ak by som, tak výhodnejšie ceny pozerám. ak pošleš, tak si uložím a prípadne by som sa ozvala. na nete to bohužial nie je. mohla by si mi odofotiť aspon ak máš doma niečo, to zloženie??? 😅
@chuli33 takže odporúčaš. dakujem. tiež neviem, či to budem zvládať, teraz to idem vyskúšať, či by to vôbec fungovalo a uvidím, ale sú to riadne pálky 😖

inffinity
20. feb 2013

@sisqa19 divala sem se na tu masku tu nam ted doma a zlozenie na ni veru neni :-/ asi je na letacku v krabicce a ta uz je davno vyhozena ale zeptam se tatuldy jestli nema neco z objednavek kdyztak vyfotim poslu 🙂 pak mi posli do ip co si objednala nebo co bys chtela zkusit poslu ti ceny at to muzes porovnat 😉

lenkauh
21. feb 2013

@sisqa19 ja stale pouzivam cistiace mlieko, toner , krem denny, nocny aj ocny plus masku. Som spokojna, pouzivam ich uz asi 3 roky v kuse. Ale zase nemozem povedat, ze by som omladla, alebo nejako zazracne okrasnela 😀. Ale nemam ziadne negativne reakcie, plet je v poriadku, kremy su prijemne vonou, dobre sa nanasaju.

sisqa19
21. feb 2013

@inffinity ja som objednala teraz mlieko a vodu a pletovú masku a denný krém. tak ak by sa ti podarilo zložnie z tohoto niečoho bolo by to super 😉 dakujeeeem. ked tak mi to môžeš poslať na sisqa19@gmail.com

ewca
4. mar 2013

@marci2 a mozes prosim ta napisat, za co si vymenila herbalife, ked ti to citelne pomohlo? mozes aj do IP...zaujim ma to

excalibursk
4. mar 2013

Pokiaľ niekto používa zavádzajúce,resp.klamlivé tvrdenia,je pre mňa jednoducho nedôveryhodný.A môže pre Herbalife pracovať hoci aj sto nositeľov Nobelových cien,zavádzanie zo strany týchto "herbalifákov" ostane vždy len zavádzaním.Žily mi tiež netrhá,že táto firma platí astronomické čiastky za propagáciu svojej značky Messimu,FC Barcelone,Albrightovej a podobným celibritám...V podstate tu ide len o to,štýlom bu-bu-bu,napr.ohľadom zdravotného stavu,dostať do tohoto kolotoča klasickej pyramídy,kde tých pár "hore" si naozaj nežije zle,prostredníctvom pešiakov ďaľších a ďaľších potencionálnych zákazníkov,ktorí,dobre vyplašení svojim zdravotným stavom,budú na kvantá hltať produkty,ktorých cena naozaj nie je zanedbateľná.A z toho samozrejme vyplývajú nemalé príjmy ľuďom,zapojeným do tej pyramídy.Konečný výsledok užívania je ale viac ako diskutabilný...
Opíšem svoju osobnú skúsenosť s touto firmou,možno tým niekomu pomôžem.
Už dávnejšie,ako nezamestnaný,natrafil som na inzerát,kde do wellness centier hľadali nových spolupracovníkov.Ani vo sne by ma nenapadlo,že sa jedná práve o toto...Keďže topiaci sa aj slamky chytá,ocitol som sa na pohovore.Najprv na jednom,kde nás bolo asi päť či šesť,potom už u druhého človeka sám.Bol som oboznámený,že sa jedná o prácu v kancelárii,do ktorej si ľudia,po predchádzajúcom telefonickom dohovore chodia kupovať produkty.A tam im vlastne budem poskytovať aj nejaký servis,ohľadom výrobkov.Na priamu otázku,keď už som mal aspoň aký-taký šajn o čo približne ide,či si tých ľudí budem sám nejak zabezpečovať,som dostal odpoveď,že nie."Naša firma má rozhodené siete prostredníctvom reklám v časopisoch a médiách,sem chodia už ľudia,ktorí sa na nás nakontaktovali týmto spôsobom"...Niečo v tom zmysle...Klamstvo č.1. V skutočnosti si,milí potencionálni distribútori,budete musieť zákazníkov vybavovať otravovaním vám neznámych ľudí po telefóne.Ale ešte predtým sa vám pravdepodobne "podarí" nablázniť niekoho so svojej rodiny,prípadne z okruhu svojich známych,lebo začať nejak musíte...Až tí vám "prihrajú" tel.kontakty,na nejakých svojich známych.Bolo mi tiež povedané,že keďže budem vlastne na území Slovenskej republiky predávať zahraničné výrobky,potrebujem na tento predaj licenciu,ktorá stojí na rok 130 Eur.Ale tie ďaľšie roky ma predľženie tej lecencie už bude stáť len nejakých,myslím,cca 12 eur...Klamstvo č.2. V skutočnosti som si totiž nevedomky kúpil za tých 130 eur výrobky,ktoré som sám konzumoval.Až po nejakej dobe sa mi dostala do ruky akási zmluva,ktorej prednú časť vypísal so mnou môj tréner,či sponzor (nepamätám si už tie "tituly" 😅 presne) a ja som ju len podpísal.A v nej sa zaväzujem,že budem konzumovať produkty a propagovať dobré meno firmy a budem ľudovo povedané "držať hubu o praktikách v Herbalife"...Ale to som si prečítal na druhej strane až neskôr doma...Musel by som písať ešte veľmi dlho o klamstve č.3,4,5...Samostatnou kapitolou bolo divadielko (akési skupinové vymytie mozgu),ktoré nám,čo sme sa mali tiež zapojiť do štruktúr,pripravili starší členovia...Som ale šťastný,že sa môžem každému nezainteresovanému priamo pozrieť do očí,že som ho tým Herbalifom nenaočkoval.Prišiel som síce o pre mňa dosť vysoký finančný obnos,ale na druhej strane som bohatší o skúsenosť,že nie je všetko zlato,čo sa blyští...

zuzika914
5. mar 2013

Chcem podotknut ze praca v Herbalife je dobrovolna a ani mne sa tie praktyky ich nepacia, ja som si nasla preto iny sposob ako pomoct ludom a hlavne z rodiny, bez toho aby platili tolke prachy. Som presvedcena ze vyrobky funguju ako uvadzaju, preto ze to mam vyskusane na vlastnej kozi a viem ze mne osobne sa velmi zlepsil zdravotny stav, tak ze nie je to podvod! A to mi moze hovorit ktokolvek.

visage1974
5. mar 2013

Ja mam dobre skúsenosti z Oriflame a ich wellness produktami

excalibursk
7. mar 2013

@zuzika914 ...áno,práca PRE Herbalife je dobrovoľná,zo zákazníkom sa obchoduje zásadne "cash",daňové priznanie ako distribútor neodvádzaš,môžeš veselo poberať prípadne aj sociálne dávky a zarábať popritom aj stovky Eur mesačne 🙂 ...Stačí keď sa naučíš opakovať ako papagáj to,čo ti niekoľko týždňov vtľkajú do hlavy...A ako zásadná podmienka je to,že nesmieš mať chrbtovú kosť...Ja tie ich údajne "čisto prírodné" 😀 produkty mám na sebe vyskúšané tiež...S výsledkom -2 kg za mesiac.Ale o to tu vôbec nejde...Keby fakt cítim potrebu chudnúť,tak to určite nejdem riešiť cez nič takéto,ale ZÁSADNE zmením svoj životný štýl...stravovanie,pitný režim,pohyb...Môžeš sa tými ich produktami veselo napchávať aj desať rokov,ak potom prejdeš na normálnu stravu a nebudeš sa pritom hýbať,kilečká ti pôjdu naspäť.Podotýkam,že ja som si šiel k nim hľadať normálnu prácu (tak sa aspoň ten inzerát tváril,keby do neho úprimne napísali hľadáme predajcov Herbalife,tak naň určite nezareagujem) a nie riešiť si svoj zdravotný stav,ktorý až tak zlý,myslím si,že nie je...Lebo ak ho človek v poriadku nemá,tam sa dozvie,že jedine Herbalife pomôže...Samozrejme v kombinácii s tým,o čom píšem vyššie,s tou zmenou životných návykov...A o tom to CELÉ JE.Zmeniť životný štýl,to je tá cesta...A pokiaľ to človek naozaj pochopí,za ušetrené peniaze,ktoré by investoval do produktov,si môže napríklad kúpiť permanentku do fitnesscentra.A so zbytkom ušetrených peňazí môže naložiť tak,že si kdesi inde nakúpi výrobky naozaj čisto prírodné.V dnešnej dobe nie je až tak zložité si aj tu na nete vyhľadať,čo je telu prospešné a čo škodlivé...A keby človek ten zdravotný stav mal prípadne ozaj aj tip-top,tam ho presvedčia,že Herbalife je tá jediná voľba,ako si ho dobrým aj udržať...Herbalife je hlavne jeden veľký biznis,z ktorého si niekoľko ľudí žije naozaj na vysokej nohe a mnoho veľmi slušne...Stačí naozaj len vedieť sa pekne usmievať a veľa,veľa hovoriť...

zuzika914
11. mar 2013

Ja nehovorim ze suhlasim s ich praktikami je pravda ze oberaju ludi o peniace, ale tiez poznam ludi ktori chcu ludom naozaj pomoct a to nie len pri chudnuti ale hlavne pri vaznych zdravotnych problemoch

excalibursk
12. mar 2013

Ľuďom s vážnymi zdravotnými problémami by som určite odporučil obrátiť sa na odborníkov na vážne zdravotné problémy a nie na ľudí z tejto sfrofanovanej firmy,ktorí ťa svojou domagógiou zmagoria tak,že za desať minút nebudeš vedieť ani ako sa voláš...Keď niekto klame raz,môžeš si byť istá,že ťa oklame aj druhý,tretí,ixtý krát...Sme ľudia so slobodnou vôľou a rozumom,ktorý máme na to,aby sme ho používali.Môžeš si vybrať,či si za 22 eur kúpiš umelú vlákninu HL,alebo si tú vlákninu budeš dopľňať do tela prirodzenou cestou v podobe trebárs banánov,jabľk,orechov,strukovín,atď...
Vieš,jedno porekadlo nám hovorí že "zlodej kričí chyťte zlodeja"...skús si raz vypočuť tých distribútorov z HL...Dozvieš sa,čo všetko zdraviu škodlivé konzumuješ dennodenne v strave a v nápojoch,ktoré si kupuješ trebárs v supermarkete a koľko chémie je v liekoch.To je síce pravda,ale v týchto dvoch prípadoch ti aspoň nikto propagandisticky netvrdí,že to čo predáva,je čisto prírodné...Na rozdiel od HL,kde si za 54 eur kúpiš 550g produkt s názvom Formula 1 Zdravé jedlo..."Naše produkty sú čisto prírodné",to je základný slogan HL...A teraz si prečítaj,čo je uvedené v zložení tohoto "Zdravého jedla"...Napr.:emulgátor,zahusťovadlá,citrát vápenatý,oxid kremičitý,fosforečnan draselný,oxid horečnatý,oxid zinočnatý,pyridoxín hydrochlorid,uhličitan manganatý,jodid draselný,seliničitan sodný,atď...Nemám síce chemické vzdelanie,ale podľa môjho názoru toto má od čisto prírodného produktu sakra ďaleko...Tie isté "éčka",proti ktorým ľudia od HL tak vehementne vystupujú...Keď mi niekto tvrdí,že to,čo predáva,je úplne na všetko-na chudnutie,na priberanie,na kľby,na ženské problémy,na rakovinu,na vysoký tlak,na nízky tlak,na problémy so srdcom,na všetky druhy bolesti,proste na všetko čo existuje a klame mi hneď v prvej veci,ktorú si predsa môžem veľmi ľahko overiť,tak mu proste veriť nebudem...

olika37
23. mar 2013

@marci2 Pekne si to napísala, hlavné je, že si sa poučila a neskočím niekedy v budúcnosti na podobné produkty... 😵 držím palce

marci2
24. apr 2013

@ewca Ahoj Ewca, prepac, nechodim sem casto, ak chces vediet detaily, kludne mi napis na marci2002@zoznam.sk, nechcem tu spominat, co mi pomohlo a robit reklamu, mozno by som tej mojej oblubenej znacke viac uskodila ako pomohla 🙂 a mala som ohromne stastie, ze som natrafila na skvelu poradkynu, ktora ma roky a roky praxe, studovala alternativnu medicinu a hlavne, nechcela mi za kazdu cenu nieco predat, ako ta herbalajfka, naopak, od niektorych veci ma odhovarala, vraj postupne. Tiez nie je dobre davat do tela privela hoci aj dobrych veci, ako sa hovori, aj dobreho moze skodit vela 🙂 Holt, je to aj o ludoch, nielen o produktoch...

555555
10. máj 2013

S herbalife formulou som schudla 7 kg a po čase som pribrala nazad 16 kg takže tento predražený výrobok VôBEC neodporúčam,lebo jojo efekt funguje aj tu,a je to čistý oser na chudákov ľudí-takže Vás varujem-zbytočne vyhodené peniaze ....!!!!! Dúfam,že aspoň pár ľuďom pomôžem,a dám Vám jednu radu,ktorá najviac funguje- trochu sa obmedziť hlavne večer v jedle a nezabudnite,-nič tak nepomáha ,ako aktívny pohyb -sami uvidíte.....

viva13
28. máj 2013

Ahoj prosím nenašiel by sa tu niekto kto by podaroval prázdne dozičky z tohoto výrobku? dakujem

zdravetelo13
Odpoveď bola odstránená