icon

Výška ženy

12. nov 2022

Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂

mircalla
14. nov 2022

@anonymous87 S tyn s tym suhlasim. Ale myslim, ze to je na oboch stranach

autor
14. nov 2022

@mircalla prepáč, ale som prekvapená že v triede 14rocnych dievčat sú všetky vyššie ako ja, keďže ja som bola piata najvyššia v našej triede.. bože niektoré to beriete ako neviem čo, sa idete posrať z nejakej blbej témy 🤦🏽‍♀️ nemám slov.. vďakabohu za normálne komentáre..

anonymous87
14. nov 2022

@mircalla ved jasne ze je. Ale teda ja som sa tu zastavala vysokych zien. A aj tak som skoncila ako zakomplexovany trpaslik 😂 nevadi. Myslim si, ze to prezijem

mircalla
14. nov 2022

@anonym S tym suhlasim. Blba tema. Zrejme si cakala, ze ti vyliecime daky komplex. Nestalo sa. Len sme potvrdili, ze si nizka. Ja som nizka tiez, len som si nikdy nemyslela, ze nie som. To bude ten rozdiel

autor
14. nov 2022

@mircalla veď ale ja nemám komplex, píšem že som nikdy neriešila výšku ani svoju, ani iných žien, poznám xy krásnych žien a určite výška nie je na prvotných priečkach, čo si všímam ako krásne.. to vy máte zjavne komplex sama zo seba alebo neviem.. lebo keď dokážu ženy vyjadriť svoj názor normálne a vy ma nazývate či som slepá a podobne.. to je vaša blbosť, našťastie som sa už naučila, že tu je kopec rýpačiek, ktoré budú rýpať za nič.. v pohode, ja som so svojou výškou spokojná, nikdy mi nikto nedal najavo, že som trpaslík, možno práve preto, nemám dôvod toto riešiť u iných.. majte sa

silvia2013
14. nov 2022

@anonymous87 nebolo to vobec tak, skus si to prečitat este raz. A poriadne a bez toho, aby si bola na mna naštvana, po preluskani mojho profilu 🙂

silvia2013
14. nov 2022

niekedy bola 175 cm žena rarita , dnes su 180cm 15 rocne uplne normálne. Tak ide doba, rastove hormony jeme všade,

miaka2
14. nov 2022

Moja dcera ma 144cm a nerastie, takze mala by si byť spokojná, co by som dala za kazdy cm.. tabulky výpočtu vysky su len orientačne nemozes mat vsetko u kazdeho rovnake. a ked si zacnes vsimat nizkych ludi tak bude vela nizsich od teba, je to o tom ze si sa na to zamerala

piridoxin
14. nov 2022

@kataina to je graf z 80tych rokov?

miaka2
14. nov 2022

@tessa2299 a nikdy ta to abi netrapilo alebo neobmedzovalo? Ja mam dceru este o 9 cm nižšiu, asi to prežívam horšie ako ona (lebo stale to bude moje dievčatko) ako ju zivot prefacka a ked pride na sš tie zakerne deti😪

silvia2013
14. nov 2022

oni tu viacere nevedia citat. Domyslaju si, prekrucaju 🙂)

anonymous87
14. nov 2022

@silvia2013 ja nie som nastvana 🤷‍♀️ To urcite nie. Mozno zaskocena tvojou reakciou… ale teda beriem na vedomie, ze pisane slovo vyznie mnohokrat inac ako ked stoji clovek face to face. Kde mas moznost vidiet mimiku a pocut intonaciu… a takto velakrat mozno vznikaju nedorozumenia 🙂

marisela
14. nov 2022

Ja mam 44 rokov a výšku 156cm.Moja mama je nízka,otec bol tiež,aj babky .Moja staršia dcéra má 24 rokov a je v tej výške ako ja,no mladšia už je vyššia.A syn bude mať 9rokov a už sa blíži ku mojej výške,takže aj on bude vyšší.Je to asi geneticky dané.

silvia2013
14. nov 2022

@liusa82 kde píšem o stihlych nohách? Pisala som o dlhých, 172cm zena ani nemusí mat dlhe nohy , ale 180cm žena ichh už bude mat dlhé. Trosku treba čitat s porozumenim a nedomyslat si.

romi0310
14. nov 2022

@mircalla fakt :D prosim vas, taketo povrchne kriteria riešia len povrchní ludia. Ja sama mam 164 cm a nikdy som si neprišla menej príťažlivá, lebo nemam nad 170 cm :D aj som mala velmi vela napadnikov. Takí, ktorym sa nepáčia nízke zeny som sa pochopiteľne vyhýbala, aj oni mne :D a balerínky nie je vobec pekna obuv, za tym si stojim. Ja sa do vysokých žien neobuvam, práveže mi pride, ze vysoké zeny silou mocou chcu pretlačiť nazor, ze len vysoké zeny su príťažlivé a vyzerajú lepsie a krajšie. Krása je relatívny pojem

mircalla
14. nov 2022

@anonym Ked to nemas potrebu riesit, naco si tu temu otvorila? Sama si sebe protirecis...narozdied od teba uplne otvorene napisem, ze som nizka. Nenapisala som, ze sa necitim atraktivna alebo mam komplexy. Rozhodne mam ine priority ako taketo prkotiny, asi si zabudla, ze tuto temu si otvorila ty. Takze asi na to mas nejaky dovod.
@romi0310 Vies co je zabavne? Ako strasne sa to vsetkych nizkych zien dotklo, ked niekto napise, ze ano, vyssie zeny su atraktivnejsie. Vratane teba. Vsak aj su. Logicky sa najde mensie percento ludi, ktorym atraktivnejsie pripadaju nizsie zeny. Samozrejme ze je to relativne a nejde len o vysku. Podla mojho nazoru skratka uz samotna vyssia postava je vyhodou.
To su fakty.

valeria_h
14. nov 2022

Ja som niekde čítala nejaký prieskum a väčšina mužov uprednostňuje menšie ženy cca 165 - 168 cm. Aj v okolo to vidím. Ja so svojimi 175 väčšinou stretávam nižšie ženy a aj mužov 😁 Čo už 🤣

gabrielkaa
14. nov 2022

Vyska zeny nad 170 je nad priemer. Podla statistik. Ak 180 cm zene pripada 170 malo to je pochopitelne. Ale je to stale nad priemer. A ze nizke zeny su atraktivne, to ukazuje aj rebricek najkrajsich zien sveta. Tie maju malokedy nad 170 🙂

romi0310
14. nov 2022

@mircalla samozrejme, ze sa to dotkne. A píšete strašne somariny, prepáčte. Ak by boli atraktívnejšie, tak nízke zeny nemaju partnerov ;) a je zvláštne, ze aj ti vysokí muži si veberaju nízke zeny. Preco sa teda nejdu zrútiť z dlhonohych žien a výberu si radsej taku , s krátkymi nohami ? Ved vysoké zeny chcu vysokých mužov. To mi potom nesedí ;) takze fakty o tom, ze nízke zeny su menej atraktívne, je taka pravda, ako ze mužov bez peňazí nikto nechce ;)

mircalla
14. nov 2022

@valeria_h As far as female height goes, 5′7″ (170 cm) is the ideal female height in the West and anything between 5′6″ (165 cm) and 5′11″ (180 cm) is preferred by other women and men.

autor
14. nov 2022

@mircalla založila som ju preto, lebo som chcela diskutovať s normálnymi ženami, čo si o tom myslia, nie s takými ako ste vy 🙃 Rýpačky a uražačky nemusím 😁 ja si sama o sebe myslím, že som atraktívna, krásna a múdra a to by som si myslela aj keby mam 150cm aj 190cm.. lebo mám krásnu dušu a som vzdelaná. Nikdy by som sa neznižila urážať niekoho za výšku, váhu, ani výzor... To ma robí atraktívnou 🥰 ale žite vo svojom názore.. ja budem vo svojom 🤍

gabrielkaa
14. nov 2022

Si zlata, ako sa sama pochvalis. 🙂.

gerrwie_girl
14. nov 2022

Ja citam cely deň tie komentáre a zasnem 😀. Nie, ani nízke nie su krajšie a ani vysoké nie su krajšie. Poznám vysoké špaty a nízke špaty ked to musím tak sprosto napísať. Je úplne jedno aká je žena vysoká. Dôležité je co so sebou ona sama urobí, ako sa vníma a aké má sebavedomie. Chlapov nikdy velmi nepritahovali zakomplexovane utiahnute zeny. Treba si hlavne uvedomiť svoju jedinečnosť a cm sú absolútne nepodstatne 🙂. Mne trvalo veľmi dlho kým som to pochopila.

gabrielkaa
14. nov 2022

a to som teraz nemyslela ironicky.

anonymous87
14. nov 2022

@mircalla ja si napr.o sebe myslim ze som pekna zena 🤷‍♀️

anonymous87
14. nov 2022

@gerrwie_girl amen 🙏👏👏👏

valeria_h
14. nov 2022

@mircalla To sú tie prieskumy, raz tak a potom zase inak.

mircalla
14. nov 2022

@romi0310 @anonym Fuha, proste vztahovacne, urazlive, ktore absolutne nechcu akceptovat niekoho nazor, ze vyssie zeny su atraktivnejsie, len preto, ze ony su nizke.
Nemam co viac povedat. Trapna jesitnost. Mne sa jednoducho viac pacia vyssie zeny, rozhodne viac uputuju a vyniknu, samozrejme, ze to nie je len o vyske
Co takto nebyt vztahovacne? Nikto Vam nepovedal, ze nie ste pekne.

romi0310
14. nov 2022

@gerrwie_girl ako aj ja sa na tom zabávam ;D tuto tetuska, ktora by uz mohla mat vek nato, aby povrchne nehodnotila ludi tu bude s určitosťou tvrdit, ze len take a take zeny su atraktívne :D ja sama sa cítim krásna a sebavedomá a nikdy som neriešila to, ze som z tym nizsich. A ani by ma nenapadlo, ze som nieco menej, ako dlhonoha blondína ;D

valeria_h
14. nov 2022

@gerrwie_girl Super vystrihnuté, neviem prečo toľko hádok kvôli tomu. A výška je niečo, čo nikto neovplyvní.