icon

Výška ženy

12. nov 2022

Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂

zenulkaaa
14. apr 2023

@bessie12 su su chapem, nevylucujem.. kazdy ma na to iny pohlad. No tak ci tak je malo 185cm zien, takze stale su to tie nizsie, ktore budu rozpravat, ze na vyske im nezalezi. Ale pohoda, ved nehadam sa. 😊😊😊

cessy01
14. apr 2023

@klsmat no neviem mala som kolegyňu co mala 155cm a teda 4x do týždňa mala stav ze sme sa báli aj dýchať taka nervacka.. ja som jej vravela ze preto je taka nízka aby mala bližšie do pekla keďže inam ani nepôjde keď je taka zla

bessie12
14. apr 2023

@zenulkaaa môže byť 🙂 ale za to nižšie ženy sú vo väčšine prípadov aj pyskatejsie. Teda aspoň ja som taka 😂

anonymous87
14. apr 2023

@bessie12 aj ja som papula (155cm), ale vravim, ze ked ma nie je vidiet, tak nech ma je aspon pocut 😂😂😂😂

anonymous87
14. apr 2023

@huginko inac ja som do prveho tehotenstva nosila bezne 15 cm ihlicky. Aj na bus som v nich vedela utekat 😀 teraz si vysoke topanky uz dam zriedka. Ale milujem tenisky…

bessie12
14. apr 2023

@anonymous87 súhlasím 👍😂😂 a ináč toto sa môjmu priateľovi velmi paci, ze si viem dupnut a povedať svoje a aj vynadať ludom, ak je to potrebné 😂

huginko
14. apr 2023

@anonymous87 🙂tak ja zas max. 9 cm... Vyššie nie... Si dobraaa👍

silvia2013
15. apr 2023

@huginko budem ti oponovat, ze nízke ženy vyzeraju mladsie ako vysoke, ja mam 183 cm a budem mat 48r o par dni a nikto mi tolko netipuje. Predpokladam, ze si stale sama a bezdetna.

zenulkaaa
15. apr 2023

@silvia2013 @huginko
Pridavam sa. Ja 185cm, vecne vsade najvyssia, ale aj najmladsie posobiaca. Mam 37 a malokto mi tipuje viac ako 30. 😄😄

bessie12
15. apr 2023

@zenulkaaa vsak to je len dobre nie ? Odo mna este v obchodoch občiansky občas pýtajú a to uz mam takmer 30 😂😂 a potom sa asi sami cítia trápne, ked si všimnú, že som im o mojom veku neklamala, ale chápem, že je v ich naplni práce, len pre mňa je to trochu otravne 😅

janka0702
15. apr 2023

@bessie12 to sa qj mne stáva a to mam už 31 a 3 deti

bessie12
15. apr 2023

@janka0702 mne vzdy smiešne, ked im poviem aký mam vek, ale alkohol aj tak mi nedajú, pokiaľ im neukážem OP 😁😁

silvia2013
15. apr 2023

@zenulkaaa presne

huginko
15. apr 2023

@silvia2013 veru nie som sama a mam skoro 15 ročne dieťa.. A vek by mi istotne nik netipoval. A stojím si za tým, že nižšie ženy vyzerajú mladšie.... A myslím, že to nie je len môj subjektívny pohlad

janka0702
15. apr 2023

@bessie12 to presne poznám q cítim sa trápne ukážem občiansky a predavačka počíta počíta a nejde jej yo do hlavy potom a cíti trápne ona a ospravedlňuje sa a to mam manžela 190 cm a ja mam 155 takže aj keď sme rovesníci vyzerám.od neho o dosť mladšie

zenulkaaa
15. apr 2023

@bessie12 vies co sranda je ale ze obciansky nikdy nikde odo mna nepytali😄😄😄 ale tipuju mi menej rokov

andrea1809
15. apr 2023

Mne sa praveze zda smiesne nosit vysoke opatky takmer vsade. Okrem toho, je nezdrave a extremne nepohodlne. Ja som nosila tak 5-7 cm opatky, co nie je vela. Odkedy chodim bez opatkov je mi to ovela komfortnejsie. Takze z mojho pohladu nevyhoda nizkych zien je nutnost nosit vysoke opatky. Dakych 10+ cm si neviem prestavit, extremne nezdrave aj pre chodidla

anonymous87
15. apr 2023

@andrea1809 suhlasim. Preto som vekom pochopila, ze tenisky su lepsia volba a svoju vysku uz neriesim 🤷‍♀️ Ak s tym ma niekto problem je to jeho problem. Nie moj 🙃 svoju vysku neovplyvnim a tak neriesim. Proste som vreckove vydanie 😃

silvia2013
15. apr 2023

@huginko každa nizka si stoji za svojim, kazda vysoka zase za svojim, to je ako ked ma zena male prsia a bude tvrdit, ze male prsia su krajsie ako vacsie. Co ine ti uz zostava? 🙂 Preto su sutaze krasy a konkurzy na modelky podmienene vyskou nad 173 cm, pekny vikend aj tebe a nebud napajedená.

huginko
15. apr 2023

@silvia2013 haha... 🙂Ja som si našťastie vedomá svojich kvalít. Takže napajedena si možno ty... Vo väčšine prípadov tie nad 175 cm sú robustnejsej postavy. Česť výnimkám.. Hm... 😁

huginko
15. apr 2023

@silvia2013 a miss už nie je dávno o výške.... Dostuduj

radacak
15. apr 2023

Ja mám 172 moja 12 ročná dcéra je už teraz taká vysoká...maminu mám o hlavu nižšiu od nás 🙈 čiže 12 ročná vnučka ju už prerástla aj švagrinú,tá je tiez o hlavu nižšia

valeria_h
15. apr 2023

@huginko No ja mám 175 a robustná nie som 😁

huginko
15. apr 2023

@valeria_h ja vravím, že väčšina... Nie, ze všetky. Úprimne, vysoké a aj štíhle ani vo svojom okolí nemám. Samozrejme, nemyslím tým úplne mladé baby

valeria_h
15. apr 2023

@huginko To sa nedá takto zovšeobecňovať. A určite nie väčšina. Ja mám zase v okolí nižšie ženy, tak 160 - 165 cm a teda sú obrovské - široké ramená, väčšie zadky, stehná. Ale netvrdím, že je taká väčšina.

valeria_h
15. apr 2023

@huginko A tiež vyzerám mladšie než koľko mám rokov a som vysoká. A koľko nízkych žien vyzerá starších.

huginko
15. apr 2023

@valeria_h určite no

autor
15. apr 2023

@silvia2013 ste nádherná žena 😍 o 10rokov menej by som povedala 😳🤍

silvia2013
16. apr 2023

Dákujem pekne 🫶🥰,

petkazamborska
17. apr 2023

@zenulkaaa ste uplne prekrasna aj ten vas malinkyyy :D nadherny genofond :D baby poviem vam ze ja mam 180 cm , ked som bola malinka skor som bola mensia, ale je to dost masaker, ked ste uplne nizka alebo vyssia nad 175, ja som vyrastla velmi cez pubertu a dost mi to dalo psychicky zabrat , ked mi kazdy hovoril aka som vysoka, som si pripadala ako dinosaurus aj ked som mala len 55 kilo, teraz mam dve dcery a ani som dievcata nechcela ked som si pomyslela, ze si tym budu musiet tiez prejst ...moja mamka to dost zle brala , stale ma nutila nosit nizke opatky aby som nebola za divnu :D ze som taka vysoka, chalani vsetko nad 185 len 155 cm vysoke baby chceli :D teraz mam manzela 190 cm , neriesim to vobec, ale bol to masaker to s tou vyskou ...poviem vam pravdu ...uz by som to zazit nechcela , teraz s tym problem nemam ale vratilo ma to do single zivota a nic moc ... 😀