Výška ženy
Ahojte.. napadla mi taká vec.. meriam 162cm, som dospelá, už nenarastiem (mam 25).. vždy som si myslela, že to je klasická ženská výška, nikdy som to nijako neriešila, až do včera.. moja sestra má 14r a je vyššia ako ja.. naša mamina je vysoká rovnako ako ja.. a teraz mali v triede rodičovske združenie a baby z triedy čakali svoje maminy vonku pred triedou a baby sa čudovali, že je naša mama taka nízka a ja sa pýtam že a kto je ešte taký nízky ako naša mama a sestra povedala že nikto... 🤯 A v poslednej dobe som si aj ja všimla, najmä v obchode že väčšina žien su o hlavu a viac vyššie ako ja 😁 tak je to celkom pre mňa také prekvapko, že teda som asi fakt malá 😂
@bessie12 aj ja som papula (155cm), ale vravim, ze ked ma nie je vidiet, tak nech ma je aspon pocut 😂😂😂😂
@huginko inac ja som do prveho tehotenstva nosila bezne 15 cm ihlicky. Aj na bus som v nich vedela utekat 😀 teraz si vysoke topanky uz dam zriedka. Ale milujem tenisky…
@anonymous87 súhlasím 👍😂😂 a ináč toto sa môjmu priateľovi velmi paci, ze si viem dupnut a povedať svoje a aj vynadať ludom, ak je to potrebné 😂
@anonymous87 🙂tak ja zas max. 9 cm... Vyššie nie... Si dobraaa👍
@huginko budem ti oponovat, ze nízke ženy vyzeraju mladsie ako vysoke, ja mam 183 cm a budem mat 48r o par dni a nikto mi tolko netipuje. Predpokladam, ze si stale sama a bezdetna.
@silvia2013 @huginko
Pridavam sa. Ja 185cm, vecne vsade najvyssia, ale aj najmladsie posobiaca. Mam 37 a malokto mi tipuje viac ako 30. 😄😄
@zenulkaaa presne
@silvia2013 veru nie som sama a mam skoro 15 ročne dieťa.. A vek by mi istotne nik netipoval. A stojím si za tým, že nižšie ženy vyzerajú mladšie.... A myslím, že to nie je len môj subjektívny pohlad
Mne sa praveze zda smiesne nosit vysoke opatky takmer vsade. Okrem toho, je nezdrave a extremne nepohodlne. Ja som nosila tak 5-7 cm opatky, co nie je vela. Odkedy chodim bez opatkov je mi to ovela komfortnejsie. Takze z mojho pohladu nevyhoda nizkych zien je nutnost nosit vysoke opatky. Dakych 10+ cm si neviem prestavit, extremne nezdrave aj pre chodidla
@andrea1809 suhlasim. Preto som vekom pochopila, ze tenisky su lepsia volba a svoju vysku uz neriesim 🤷♀️ Ak s tym ma niekto problem je to jeho problem. Nie moj 🙃 svoju vysku neovplyvnim a tak neriesim. Proste som vreckove vydanie 😃
@huginko každa nizka si stoji za svojim, kazda vysoka zase za svojim, to je ako ked ma zena male prsia a bude tvrdit, ze male prsia su krajsie ako vacsie. Co ine ti uz zostava? 🙂 Preto su sutaze krasy a konkurzy na modelky podmienene vyskou nad 173 cm, pekny vikend aj tebe a nebud napajedená.
@silvia2013 haha... 🙂Ja som si našťastie vedomá svojich kvalít. Takže napajedena si možno ty... Vo väčšine prípadov tie nad 175 cm sú robustnejsej postavy. Česť výnimkám.. Hm... 😁
@silvia2013 a miss už nie je dávno o výške.... Dostuduj
Ja mám 172 moja 12 ročná dcéra je už teraz taká vysoká...maminu mám o hlavu nižšiu od nás 🙈 čiže 12 ročná vnučka ju už prerástla aj švagrinú,tá je tiez o hlavu nižšia
@silvia2013 ste nádherná žena 😍 o 10rokov menej by som povedala 😳🤍
Dákujem pekne 🫶🥰,
@zenulkaaa ste uplne prekrasna aj ten vas malinkyyy :D nadherny genofond :D baby poviem vam ze ja mam 180 cm , ked som bola malinka skor som bola mensia, ale je to dost masaker, ked ste uplne nizka alebo vyssia nad 175, ja som vyrastla velmi cez pubertu a dost mi to dalo psychicky zabrat , ked mi kazdy hovoril aka som vysoka, som si pripadala ako dinosaurus aj ked som mala len 55 kilo, teraz mam dve dcery a ani som dievcata nechcela ked som si pomyslela, ze si tym budu musiet tiez prejst ...moja mamka to dost zle brala , stale ma nutila nosit nizke opatky aby som nebola za divnu :D ze som taka vysoka, chalani vsetko nad 185 len 155 cm vysoke baby chceli :D teraz mam manzela 190 cm , neriesim to vobec, ale bol to masaker to s tou vyskou ...poviem vam pravdu ...uz by som to zazit nechcela , teraz s tym problem nemam ale vratilo ma to do single zivota a nic moc ... 😀

@bessie12 su su chapem, nevylucujem.. kazdy ma na to iny pohlad. No tak ci tak je malo 185cm zien, takze stale su to tie nizsie, ktore budu rozpravat, ze na vyske im nezalezi. Ale pohoda, ved nehadam sa. 😊😊😊