icon

Vysťahovanie sa po voľbách: Kam ste sa presťahovali?

6. feb 2024

Caute, po poslednych volbach, ktore sme mali, tu bola vacsina reakcii, ze dopadli katastrofalne, nebude sa tu dat zit a kvoli buducnosti deti vela ludi pisalo, ze sa vystahuju do zahranicia. Preslo trochu casu a mna by naozaj uprimne zaujimalo, ci ste tu niekto, komu sa to podarilo alebo to mate aspon rozbehnbute? A kam? Ktora krajina vam pride teraz naozaj top na zivot?

Strana
z3
autor
7. feb 2024

@julish To je pravda, taketo extremy sa tam nedeju, ale sledujem ich politicku situaciu a tiez to tam nejde zrovna oslnivym smerom

autor
7. feb 2024

@taga Do ktorej krajiny riesis viza?

valeria_h
7. feb 2024

@autorka Nie, nie 🙂 V ČR je fajn, len poslednú dobu je tu strašne veľa Ukrajincov a s nimi spojených problémov. A vláda je jedna veľká katastrofa, ničia túto krajinu 😑

autor
7. feb 2024

@valeria_h Presne vladu som myslela ☹ Ktovie, ako dopadnu volby a akym smerom pojdu cesi...

valeria_h
7. feb 2024

@autorka Ja len dúfam, že vyhrá Babiš. Lebo to čo tu je momentálne je to najhoršie čo mohlo ČR stretnúť. Likvidujú vlastnú krajinu a občanov. A dávajú cudzím. Smutné 😐

autor
7. feb 2024

@valeria_h Toto sa deje vo viaerych krajinach, nie iba v Cechach ☹

valeria_h
7. feb 2024

@autorka Neviem ako je to inde a priznám sa, že neviem ani ako je to na Slovensku, sledujem dianie v Česku. Veľmi smutné čo sa tu deje. Cudzí sa má lepšie ako občan.

autor
7. feb 2024

@valeria_h Je to smutne ☹ a preto som fakt bola zvedava, ze ktore krajiny si ludia vybrali pre lepsi zivot

julish
7. feb 2024

@valeria_h ukrajinská menšina je v cechach dlhodobo, a keď máš za hranicami vojnu, je jasne, že máš veľa pristahovalcov

julish
7. feb 2024

@valeria_h v čom sa ma cudzí lepšie ako občan? Ty si inak občianka CR?

valeria_h
7. feb 2024

@julish Áno, som občan ČR 🙂

jana_eyre_2
7. feb 2024

Ja by som si vybrala takú krajinu, kde sa človek necíti ako debil len zato, že sa tam nenarodil..

valeria_h
7. feb 2024

@autorka Mne sa zdá, že sa to pokašľalo všade.

ibatanecnica
7. feb 2024

tak ja nie kvôli posledným voľbám ale roky plánujem odísť - alebo aspoň pracovať von. A to kvôoi lepšiemu príjmu. Lenže pre oblasť ktorú chcem pracovať, nemala som dostatočné vedomosti, Takže na tom pracujem a tak o rok-dva snáď - možno tam budem len pracovať a možno sa presťahujem. Uvidím ako čo víde, keďže máme babky, dedkov, ktorí sú už vo veku že možno budú pomoc potrebovať. Ale myslím, nech už by vyhrala akákoľvek strana, svoje plány by som nemenila.

taga
7. feb 2024

AUS

julish
7. feb 2024

@valeria_h a v čom sa tvoj život zhoršil?

mnamko
8. feb 2024

@bagerka vraha? Kto je vrah

autor
8. feb 2024

@taga To znie super, drzim palce, nech sa vam to podari 😍

bagerka
8. feb 2024

@mnamko ján s martinou sa sami navzájom nezavraždili. Toľko k téme.

indy0077
13. apr 2024

@julish vela stastia. Hlavne v Cechach. Tam su este vacsi debili, kao na Slovensku.

indy0077
13. apr 2024

Ozaj "tema" pre tych, co su slabi... Slabi jedinci v prirode vzdy prehraju boj o zivot. Je jedno, kde ziju 👍

milanemila
13. apr 2024

Ano kupili sme v zahranici byvanie, zatial prenajimame a uvidime, ako situacia bude pokracovat. Uprimne nechce sa nam odist, mame tu skvele zazemie, ale tiez nejake hranice v akej spolocnosti chceme aby nase deti vyrastali. Som uprimne rada, ze zijeme v BA, lebo ked som videla to cervene more vo vacsine regionov, tak tam si zit neviem predstavit.

Strana
z3