Vysťahovanie sa po voľbách: Kam ste sa presťahovali?
Caute, po poslednych volbach, ktore sme mali, tu bola vacsina reakcii, ze dopadli katastrofalne, nebude sa tu dat zit a kvoli buducnosti deti vela ludi pisalo, ze sa vystahuju do zahranicia. Preslo trochu casu a mna by naozaj uprimne zaujimalo, ci ste tu niekto, komu sa to podarilo alebo to mate aspon rozbehnbute? A kam? Ktora krajina vam pride teraz naozaj top na zivot?
@taga Do ktorej krajiny riesis viza?
@valeria_h Presne vladu som myslela ☹ Ktovie, ako dopadnu volby a akym smerom pojdu cesi...
@valeria_h Toto sa deje vo viaerych krajinach, nie iba v Cechach ☹
@valeria_h Je to smutne ☹ a preto som fakt bola zvedava, ze ktore krajiny si ludia vybrali pre lepsi zivot
Ja by som si vybrala takú krajinu, kde sa človek necíti ako debil len zato, že sa tam nenarodil..
tak ja nie kvôli posledným voľbám ale roky plánujem odísť - alebo aspoň pracovať von. A to kvôoi lepšiemu príjmu. Lenže pre oblasť ktorú chcem pracovať, nemala som dostatočné vedomosti, Takže na tom pracujem a tak o rok-dva snáď - možno tam budem len pracovať a možno sa presťahujem. Uvidím ako čo víde, keďže máme babky, dedkov, ktorí sú už vo veku že možno budú pomoc potrebovať. Ale myslím, nech už by vyhrala akákoľvek strana, svoje plány by som nemenila.
AUS
@taga To znie super, drzim palce, nech sa vam to podari 😍
Ozaj "tema" pre tych, co su slabi... Slabi jedinci v prirode vzdy prehraju boj o zivot. Je jedno, kde ziju 👍
Ano kupili sme v zahranici byvanie, zatial prenajimame a uvidime, ako situacia bude pokracovat. Uprimne nechce sa nam odist, mame tu skvele zazemie, ale tiez nejake hranice v akej spolocnosti chceme aby nase deti vyrastali. Som uprimne rada, ze zijeme v BA, lebo ked som videla to cervene more vo vacsine regionov, tak tam si zit neviem predstavit.

@julish To je pravda, taketo extremy sa tam nedeju, ale sledujem ich politicku situaciu a tiez to tam nejde zrovna oslnivym smerom