icon

Vystúpi Slovensko z Európskej únie?

19. jan 2025

Aký máte názor na vystúpenie Slovenska z EU, ktore nám hrozí?

Strana
z11
mamina7070
22. jan 2025

@sevrin cize Zelensky uzavrie tranzitnu ruru pre krajiny EU na lacny rusky plyn, ktory maju nakupeny, chodi sa radit za Trumpom a potom napise toto ze EU musi kupovat nasobne drahsi plyn z USA inak zavedie cla

co ti z toho vyplyva?

eva8
22. jan 2025

@mamina7070 ze kym neskonci vojna, Zelensky nechce, aby Rusko za zisk z plynu vrazdilo obyvatelov Ukrajiny

mapa
22. jan 2025

@sevrin no, ze dezolati musia byt uz absolutne zmateni, ale z externeho pohladu to je ich permanentne nastavenie, takze vsetko bude v poriadku...

mapa
22. jan 2025

@mamina7070 teba som sa chcela pytat, kataster kedy nabehne?

tilly
22. jan 2025

@simca06022011 tak dramatizujem a čo teraz? Raz za čas snáď môže každý trošku dramatizovať a konšpirovať. Ako ťa to ovplyvňuje?

annm81
22. jan 2025

@mapa @sevrin píšem to už v inej diskusii na tému čo sa na Slovensku deje, ale oni jednoducho prišli o schopnosť objektívne vnímať a vyhodnocovať realitu a je zrejmé, že nech sa udeje čokoľvek, dokážu si nájsť interpretáciu, ktorá sa im bude zdať v zhode s ich alternatívnou realitou.

simca06022011
22. jan 2025

@tilly Ano kazdy moze, a potom to tak vyzera.. vsade dramatizacie, konspiracie a nilkoho to neovplyvnuje. Vsetci dookola su spokojni.. :D Tak prepac, pokracuj dalej, to pomoze.

sevrin
22. jan 2025

@mamina7070 z toho vyplýva to, že dezolátska časť verejnosti musí byť teraz riadne zmätená z Trumpovho víťazstva, z ktorého sa tak veľmi vytešovali 👍

tilly
22. jan 2025

@simca06022011 nepokračujem. Len som sa pýtala, či aj iní majú ten pocit.
Mrzí ma, že ťa to vyviedlo z miery, prepáč.

annm81
22. jan 2025

@tilly nedramatizuješ ani náhodou. Kto má pocit, že obvinenie opozície z prípravy štátneho prevratu je nepodstatná vec, veľa o politike nevie. Od '68 sme neboli v tak zlej situácii, ako sme teraz.

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
tilly
22. jan 2025

@annm81 ja priznávam, že som mala včera momenty až paniky, čo samozrejme po chvíli prešlo. Ale nemôžem si pomôcť, stále vidím podobnosť s 68, plus ten kataster k tomu... verím, že sa to vyrieši a že fakt len dramatizujem

eva8
22. jan 2025

Ako je na tom kataster v Rusku? Vraj tam bol podobny utok

napetra
22. jan 2025

@eva8 Ruská strana útok na kataster nepotvrdila, resp. poprela.

Strana
z11