Vytvalé snažilky sú už tehuľkami. Pridajte sa
Baby tak veeeeeeeeeela stastiaaaaaaa
Peti pod kludne za mna, mne sa uz ani nechce 😃 😃 😃 , ale chce bude iste dobre, bude ziva hudba. Ale budu mat 120 ludi :-N na takej velkej svadbe som asi este nebola.
Mau no stihame, ale ved o chvilu je tu jesen, zima a nebude sa dat tak velmi chodit kade tade :-| tak aj vy grilujete? Super, tak na nasej grilovacke si na teba spomeniem 🙂 😉
Mau no stihame, ale ved o chvilu je tu jesen, zima a nebude sa dat tak velmi chodit kade tade :-| tak aj vy grilujete? Super, tak na nasej grilovacke si na teba spomeniem 🙂 😉
Ahoj Veam, tak daj malej poriadne papat 😉
Baby celkom fajn stranka, poznate? http://www.zlacnene.sk/
Baby celkom fajn stranka, poznate? http://www.zlacnene.sk/
ahojte,
mam mala,ale to som sa poriadne ani nezabavila,ani vypit som si nemohla 😃
mici,teraz uz Samko nieje v brusku,mozes sa dobre vyskakat 😃
veam tak uz vies,co je zatka 😃
mam mala,ale to som sa poriadne ani nezabavila,ani vypit som si nemohla 😃
mici,teraz uz Samko nieje v brusku,mozes sa dobre vyskakat 😃
veam tak uz vies,co je zatka 😃
baby prsi u vas? u nas v noci sprchlo,ako je teraz fajn vonku,konecne nemame saunu 😃
loginka ahoj,na teba som si prave spomenula,ze sa tu malo ukazes a si tu jedina dvojickova 😃 ,mala by si castejsie chodit,je tu prevaha jednorciat 😃
a ja sa dneska kam vyberiem? asi na nakup,chcem ist malym kupit nejake topanocky
veam ty si sama cely vikend? myslim,bez draheho
a ja sa dneska kam vyberiem? asi na nakup,chcem ist malym kupit nejake topanocky
veam ty si sama cely vikend? myslim,bez draheho
ja tu soooooooom, snazim sa mat o vas prehlad, to by som si nedovolila 😉
mam sa celkom poho, vcera som akurat stretla p.dr.Pin. cestou na jazero, bol zlaty, /on je to totiz zhodou nahod nas sused), vedel, ze som bola u nasich (totiz som volala do FC lebo som nemala utros a hovorila som ze som mimo) ja ze no viete idu chyry ze som u nasich, a on ze: ano na Modrom koniku 🙂
mam sa celkom poho, vcera som akurat stretla p.dr.Pin. cestou na jazero, bol zlaty, /on je to totiz zhodou nahod nas sused), vedel, ze som bola u nasich (totiz som volala do FC lebo som nemala utros a hovorila som ze som mimo) ja ze no viete idu chyry ze som u nasich, a on ze: ano na Modrom koniku 🙂
logi,no tusim nadalej sleduju konika vo FC,maju prehlad o vsetkom😃 😃
logi,len to nie s tymi prsiami
a co by si chcela pre Lauru? co ti mam kupit 😃
ako zase? ved musim vyuzit,ked je moj doma,nech ideme von a nieco pozriem aj pre deti 😃
logi,len to nie s tymi prsiami
a co by si chcela pre Lauru? co ti mam kupit 😃
ako zase? ved musim vyuzit,ked je moj doma,nech ideme von a nieco pozriem aj pre deti 😃
veam,ok,tak odkladam vsetko pre teba 😃
log a druhe meno? ake bude,ak budu dve baby? inak bol by pekny aj parik,nie? to tu v teme este nemame 😃
log a druhe meno? ake bude,ak budu dve baby? inak bol by pekny aj parik,nie? to tu v teme este nemame 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
idem do hajan uz ,pa dobru noc