Vyvolávali ste niekedy duchov?
Témy vyvolávania duchov apod. ma vždy veľmi fascinovali a ako dieťa som to veľmi chcela skúsiť no chýbala mi odvaha😅 Nepoznám nikoho kto by niekedy vyvolával duchov a tak ma napadlo či niektorá z vás nemá nejaké nadprirodzené zážitky (napríklad z detstva)😅 Ak áno a budete mať chuť tak sa môžte podeliť.
@janie7 ano, len sa mi zda, že na tu knihu nema
@karolinakr Presne moje slová, pri čítaní knihy vieš zapoiť vlastnú fantáziu a to je úplne o inom ako film.
Ahojte ja som vyvolávala duchou na lyžiarskom v 8 triede a už nikdy viac . Stalo sa nám že dali sme jednú podmienku "ak si tu tak nech sa otvoria dvere " a dvere sa naozaj otvorili a potom sme pokračovali ďalej asi ešte 4 podmienky a druhá bola že nech sa sviečka sama zapáli a ona sa zapálila a na treťu si pamätám a celkom jasné lebo to bolo pred dvoma rokmi a tretia bola taká ale potom sa nedali otvoriť dvere tak sme spali v jednej izbe a v noci sme ešte niečo zažili,ja som spala so spolužiačkou na posteli a zrazu po nás niečo prešlo a od tej doby sme už nikde nevyvolavali duchov a už sme aj zistili že v tom penzióne žila rodina a tá v tom penzióne zomrela
Z mojej strany všetko
A ešte teraz keď som to písala tak sa mi zasekavala klávesnica a teraz už to je vpohode
nikdy neskúšať...

@karolinakr 😂 tiež si mala zážitok parádny. Ale Kóma je veľmi dobrá knižka, neviem či si videla aj filmové spracovanie s M. Douglassom.