Vyvolávali ste niekedy duchov?
Nebudem to rozoberat, ale naco je to dobre? Nie vzdy sa vrati z tmy to co prislo a aj ked odislo naspat, nikdy nevies kto/co sa "nalepi" na dusu pocas cesty tam-spat.
Ja som na to nemala odvahu, po maminych skusenostiach, co mi vyrozpravala, ona ako decko furt niekoho vyvolavali a potom tazko sa ich zbavovali, nechceli odist, raz sa jednu pokusit uskrtit s uterakom, jednu zhodil zo schodov... :/
@marianeta co sa jej stalo?
@lily405
@simona139469
@matullienka
Pre Vas vsetky, co Vas tato tema tak zaujala, davam do pozronosti uzasnu knihu Zhubny spiritizmus-vid foto, tie z vas, ktore budete mat zaujem si ju precitat napiste mi sukromnu spravu, poslem Vam link na knihu-bude v ulozto. Pripadne si ju mozete zakupit v online knihkupectve - vydavatelstvo Zachej. Naozaj je to silna tema a silne svedectva aj velmi uzitocne informacie, ktore Vam daju odpoved na vsetky vase otazky, nielen tie, ktore ste tu pisali.
Ano ako deti sme sa tak zabavali,dnes by som sa pokadila od strachu a nepokusala stastie tymto smerom 🤣 vyvolavali sme aj bloody mary a potom sme zistili,ze je to alkoholicky napoj
V letnom tábore, kočka priniesla dosku. Nikdy viac by som do toho nešla. Brr 😉
Jasné, ako deti/puberťáci sme furt hľadali návody na internete či už slovenskom alebo po anglicky a nikdy nič. 🤐
@domka222 Čo ak nie?
Čo potom?
Treba žiť tak, aby bol človek pripravený pre oba varianty.
@lenkakravcova a čo ak áno? Čo potom?
@matullienka
To je ako by si dala otazku, ake je to, ked ti priatel / manzel pri bitke zlomi nieco alebo rozbije hlavu. Asi tiez o tom ta zena nebude hovorit.
Bud rada, ze nevies ake to je, ked to alebo hento. Vela veci je velmi dobre nevediet. Ked urcite veci nevies, znamena to, ze ti je fajn 🙂
Prajem ti aby si sa to ani nikdy nedozvedela a ani to nepochopia 🌞🌸
@majkabambulik objednala som. Ďakujem za tip
@777januska777 nechcem to rozpisovať úplne dopodrobna,lebo čo ak tu dotyčná osoba je .. V skratke ..čosi sa im asi podarilo( pubertálne deti v tej dobe), a v dome sa im dlho diali nejaké veci , mali aj po tomto vysvätený dom no nepomohlo.. Dotyčná osoba počula ako niečo, niekto šepká ,, zomrieš " a o pár týždňov mala táto osoba škaredú nehodu po ktorej jej nedávali šancu na prežitie . Prežila síce, ale s trvalými následkami.. Žijú v Tom dome dodnes, ale či sa tam stále niečo deje netuším, lebo ani vtedy o Tom veľa hovoriť nechceli a po tej udalosti už vôbec.
@domka222 Ak nič neexistuje, tak nikto nič riešiť po smrti nebude. Ale ak áno, tak záleží na tom, ako žijeme oveľa viac, než keby nič neexistovalo. 🙂
Ja osobne sa obávam viac toho, čo bude potom, než toho, že nič nebude. Myslím, že to máš podobne. Je to upokojujúce, keď si človek myslí, že všetky jeho problémy a nedostatky zmiznú po jeho smrti s nim. Horšie je predstaviť si, že sa budú ďalej riešiť.. Podľa mňa najväčší strach práve ľudia, ktorí si nepripúšťajú, že môže nastať druhá situácia (preto to jednoducho zamietnú prostým odmietnutím celej tej myšlienky).
Je lepšie sa pripraviť na obe možnosti 🙂 Aj na tu, že nič nebude, a aj na tu, že niečo bude - a aj tu, že jeho život a skutky budú posudzované.
Áno, ale iba ako malé deti na chate. Teraz v dospelosti by ma to ani nenapadlo...pripomenula si mi moje detstvo.
@lenkakravcova vyborne napisane

@koniarova Ak niekto verí na to, že je možné vyvolávať duchov, je úplne normálne, že verí, že je možné vyvolať aj iné bytosti.
Ak v to neveríš, zbytočne sa nad tým poburuješ.