Vyvolávanie mŕtveho - skúsenosti
Dobrý večer, dnes sme absolvovali seancu, u pána ktorý má na to vlastný priestor a venuje sa tomu dlhé roky, žiadny podvod, no ale nebudem to rozoberať, otázka mierena na ľudí ktorý zažili alebo o tom niečo vedia.. , až po, som sa od blízkych členov rodiny dozvedela že sa to nemá robiť, že je to zle, prekliatie, tak otázka znie, je pravda že je to zlé, môže sa niečo zlé stať?
Podľa mňa sa nemôže nič stať... doslova nič... 🙂
Mrtvych treba nechat na pokoji.
Mňa by len pre zaujímavosť zaujímalo, že či ste aj vyvolali 🙈
@taskataska keď vám ten koho ste zavolali napíše také veci ktoré nevie nik len vy a bude vedieť to o com ste sa bavili s niekym ešte pred tým, nebudem sa rozpisovať kto nezažije neuverí...
@ivaa_ ak chcete zajtra vám napíšem
Je to to najhoršie, čo ste mohli urobiť.Počula som už veľa skúseností ľudí, ktorí to spravili a následne sa im diali zlé veci.Kopec ľudí dokáže ducha vyvolať, ale dostať ho preč už nie.A hlavne nikdy nevieš koľko tých ducho s ním ešte vyvoláš.Mala som spol.na strednej škole, ktoré boli ,,satanistky" v tej dobe to bolo populárne.Pálili bibliu,vyvolávali duchov.Veľmi to potom ľutovali..
Uz to funguje kedze tomu veris a pytas sa tu ci je to pravda. Uz to mas v hlave ..
Osobne by som to nikdy nerobila. Ak by ten dotycny uz nebohy chcel, sam by ta skontaktoval. To myslim vazne. V sne, v hocakych zvlastnostiach. Takto si na seba privodis doslovne kadeco zle len. Co ti nie je treba. Da sa ale vsetko napravit, snad uz vies ako.
Mŕtvi sa majú nechať na pokoji, aby odpočívali v pokoji.....spomínať na nich s láskou,,,,myslím že to čo ste robili nie je dobré, dá sa to pochopiť ešte u detí, možno pobertiakov, ale u dospelého to nie je dobré....
Takéto praktiky sú zakázané Bohom sväté písmo o tom jasne hovorí veľmi ti to môže duchovne ublížiť treba sa s toho vyspovedať a v žiadnom prípade sa toho nezúčastňovať
Ak si Židovka alebo kresťanka.. tak z hebrejskej biblie:
Lv 19,31
Neobracajte sa na tých, čo vyvolávajú duchov, ani na veštcov. Nevyhľadávajte ich, aby ste sa nimi nepoškvrnili. Ja som Hospodin, váš Boh.
Lv 20,6
Ak sa niekto obráti na tých, čo vyvolávajú duchov, a na veštcov, aby s nimi smilnil, proti takému človeku sa obrátim a odstránim ho spomedzi jeho ľudu.
Lv 20,27
Keby spomedzi vás niektorý muž či žena vyvolával duchov zomrelých alebo bol veštcom, musí zomrieť. Ukameňujte ich. Sami ponesú vinu za svoju krv.‘“
Rovnako tak toto konanie zakazuje islam.
Nikdy by som nezaplatila nikomu za žiadnu seansu, pretože títo ľudia majú obyčajne iba dobré znalosti zo psychológie a oklamú ťa tak, že ani nebudeš vedieť. A po ďalšie, keď už raz tú bránu otvoríš, nikdy nevieš čo všetko cez ňu prejde. Sú entity, ktoré majú znalosti a vedomosti o všetkom, ak položíš aj otázku, ktorú by mohol vedieť iba ten mŕtvy, bude na ňu poznať odpoveď aj tá entita a ty jej umožníš pohybovať sa v našom svete a môže to dopadnúť veľmi zle.
Ja by som tiež nikdy nevyvoláva duchov ani cez skúsených v tejto oblasti, im treba dať pokoj a ak chcú tak oni sami prídu povedať nedopovedané. Obyčajne to býva v snoch.
Poznala som prípady, čo toto robili a potom mali problém. Im treba odpustiť, ak sa niečo stálo zlé a nechať ich na pokoji, potom aj oni vás nechajú na pokoji.
Vraví sa, že mŕtvych nesmieš vyvolávať, lebo ani oni sami nechcú byť vyvolavani. Pri tzv. "Seanse" sa otvára tzv." Portál" cez ktorý môžu do nášho sveta okrem ducha vyvolavaneho prejsť aj démoni a iné entity. Raz som to čítala v nejakom časopise. Nikdy som sa so žiadnym nadprirodzenom nestretla, ani nikoho takého nepoznám, ale vyvolávať by som asi nechcela.
A vyvolali ste?
Ps.. Ak bol skúsený tak ho aj odvolal...
Keď som mala 16 rokov, tak sme sa pokúsili s partiou vyvolať ducha...bola som ateista, išla som do toho, že je to kravina a mala som striktný názor, že nič "nadpozemské" neexistuje...dali sme si sklenený pohár, ktorý sa očividne pohyboval a krátko odpovedal a ja odvtedy -25 rokov - mám rešpekt pred týmito " vecami "- žeby sila podvedomia? neviem ... prosím, neskúšajte to, po rokoch si myslím, že to nebol ten konkrétny duch...
Existuje všeličo no úprimne ľudia sú horší jak mŕtvy mam vlastne skusenosti je to naozaj veľmi zaujímavá vec, mňa to od malička zaujímalo no úprimne veľa zlého sa deje ale zároveň ma to ochraňuje.zaujimava skúsenosť s mŕtvymi
Kde ste boli v dunajskej strede u lorenta?
@mpg snivas!? Ja nevyvolavam, ale za zivota vyvadzala,nepriznala 500 00 vynechala z toho surodencov, milovala erotickefotky uskodila mlademu cloveku a teraz sa vracia !!! A co som vobec nechcela a chcela som sa tomu nasilu vyhnut este aj pri nas zomrela!!! 2Zadusne omse za nu!!! ,Matka na nu pospomina a v momente sa vracia!!!

Nikdy, ale ze vážne nikdy nemôžeš vyvolať mŕtveho človeka. Môžeš vyvolať ine temné sily, ale nie toho mŕtveho. Vyvolávanie duchov je veľmi nebezpečná vec. Btw. Znamy nám povedal, ako kedysi vyvolávali duchov a mal potom problémy, nevyjadril sa v com a ani nechcel hovoriť co pri vyvolavani zažil, ale sám vravel, ze to je vec, ktorú by už nikdy neurobil a každého odhovaral. A je a bol ateistom.