Vyžaruje zo mňa zlá energia

27. okt 2022

Ako je to možné keď vo vnútri som dobrý človek.
Veľa ľudí mi to povedalo,že pôsobím doslova nasrato a dôležitá..no keď prehovorím som milá.
Či to mám ako" ochranný svoj štít a má to tak byť?
Každy sa máme prijať taký aký sme ale ako sa baviť s takými ľuďmi čo mňa nechcú prijať ?

lindusss2016
27. okt 2022

Mozno sa malo usmievas, mozno su tvoje pohyby prilis razantne, to tazko povedat z tohto opisu. Aky si tip? Nezne ziena, alebo mas v sebe vela muzskej energie?

autor
27. okt 2022

@lindusss2016 jaaj no môže byť že mužského energie 😁 výzor vysoká pevnejšia žena.

lindusss2016
27. okt 2022

Vysoka ani pevna nie je problem, nie kazda moze byt drobna vila. Skus porozmyslat, ako sa obliekas, ako reagujes, ako casto sa usmievas. Mam vysoku pevnu kamosku, ktora nosi saty, opatky, ma krasny usmev, ja som pri nej ako maly skrecok, ale to nic nemeni na tom, ze je to velmi pekna a zenska zena 😊 ak si vsak natiahnuta vecne v tmavych farbach, neforemnych nohaviciach, urcite ti to na vyzerovani neprida...

katka700
27. okt 2022

Prečo ti to vadí? Pre vedúcu pozíciu je to dobrá kombinácia, aspoň voči tebe majú rešpekt. A ľudia čo ťa dobre poznajú vedia že si príjemná a milá.

bublinka1426
27. okt 2022

ja zas poznam podla mna nervacku jak hrom, co sa stale usmieva a posobi milo a vsetci jej to zeru.

doriiis
27. okt 2022

@autor....sme na tom podobne.Mna sa hneď každý pýta,že čo mi spravil,že sa na neho tak škaredo kukám.Ale tiež väčšinou proti nikomu nič nemám a neriešim Neviem,asi je to taký štít....proste sme také.Nebudeme ani vily,ani princezne

sona96
27. okt 2022

Mňa sa celozivotne ľudia pýtajú, či sa hnevám, čo mi je zle, či som urazená, alebo či som nevyspata. Dokonca mi viacero ľudí povedalo, že si o mne mysleli, že som arogantná p... a zmenili názor, až keď ma spoznali. Je pravda, že nie som zrovna usmievavý typ, ale vždy som slušná a snažím sa byť nápomocná. Takže aj keď ma to občas zamrzí, nejak to neriešim. Paradoxné som od manžela a blízkych kamarátok dostala opačný názor, že som im bola od začiatku sympatická, takže možno záleží aj na tom, kto číta tvoju energiu alebo správanie.

tamvtme
27. okt 2022

Aj o mne si ludia casto myslia na prvy pohlad, ze som namyslena alebo nastvana alebo nieco....ale ja som proste introvert, som viac utiahnuta a trva my dlhsie, kym sa medzi novymi rozkukam a otvorim....ale kto mi da sancu, zisti, ze som mila a fajn a kto mi sancu neda, tak jeho smola 😂

svetlonos
27. okt 2022

Ale to co pises mi nepride ako negativna energia okolo teba. Mala som kolegynu, muche by neublizila. Bola brutalne spomalena a keby chcel niekto vediet, ako fyzicky vyzera depresia - presne tak ako tato kolegyna. Prosim nebrat to ako vysmech ludi, ktori nou trpia, to nie je mojim cielom. Z nej isla hrozne negativna energia napriklad.
Alebo z ludi, ktorim sa nic nechce neda nemoze a podobne, system moze za vsetko, len Boze uchovaj prebrat zodpovednost za svoj zivot.
Ty mas zrejme nejaky ochranny stit podvedome a aj to je ok. Pokial nie si typ, ze sa stale usmievas naokolo , nepomozu ti ani saty ani mackeup. Ak si inak v pohode, tak neries.
Aj ja som taky stit dlho mala a otvorim sa skutocne len pred ludmi uz, ktori su moja krvna skupina. Tiez som dlllho bola povazovana za horenosu a namyslenu, hlavne tak do 23 rokov, pokial ma niekto nespoznal. Predpokladam ze zopar titulov som koli tomu poza chrbat tiez dostala :D
Ked sa so mnou ludia zacali bavit, povedali mi to. Mysleli si ze si od nosa nevidim koli vyzoru. Len som pozerala. Povedala mi to kolegyna s nadvahou. Mne sa napriklad otvara noz vo vacku, ked niekto na tychto ludi pre vahu utoci a pohadam sa aj s rodinou koli tomu.
Nie kazdy chce a musi ta spoznat aka v skutocnosti si, aspom mas zdravu selekciu priatelov.
Ak mas ty chut, oslov tych ludi sama a uvidia aka si 🙂. Drzim palce a netrap sa.