icon

Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?

infatti
29. máj 2011

vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂

laaraa
26. mar 2013

chcem poradit vsetkym co stale ponukaju PM na predaj, aby ju uzivali ak ju uz majú,petoze je super na vlasy,plet a pokozku a aj prsia trochu spevnejú ale nenarastú...a pokozka omladne

kuwait
26. mar 2013

Ja som brala 9 mesiacov tabletky a potom 3 mesiace krem,ten krem velmi skraslil pokozku aj spevnil, zaoblil prsia,bolo to vidiet ze to nieco robi od tabletiek ten pocit bol silnejsi ale oboje spolu ked som si dala to som mala take pocity ako v prvych tyzdnoch tehotenstva,take tie divne hormonalne navaly,nemohla som to brat naraz ,ja som vtedy nebrala ani HAK ani inu antikoncepciu, kamaratka s tym brala HAK a vobec jej to nezabralo a druha kamaratka co sa jej nedarilo otehotniet zakratko po tom co to zacala brat otehotnela ze sa jej lekar nestacil divit, aj mu povedala ze brala tieto tabletky a on skonstatoval ze jej to nastartovalo vajecniky.Mirena to je teliesko to by nemalo mat vplyv na hormony v tele pokial to nezabranuje ovulacii a nezastavuje to menstruaciu ja si myslim ze by sa to s tymi tabletkami nemalo bit.

kuwait
26. mar 2013

Ja ked som to zacala brat som nemala velmi malicke prsia,take obycajne B po roku uzivania som mala plne D rozdiel je to naozaj viditelny ale myslim si ze u zeny ktora ma nulky alebo A ten rozdiel az tak velky nebude

34veronka
1. apr 2013

Ahojte.Taktiež som užívala všetko možné aby sa my upravili prsia až na koniec som surfovala po nete a objavila som stránku TACHYON TECHNOLOGY PHARM-prsia + a môžem potvrdit užívam už 3-mesiac a prsia sú ovela pevnejšie a krajšie .Nepriberám ako od iných liekov a môžem si kúpit aj nové plavky ,pretože som si stále kupovala s výstužov aby som všetko prekryla. 🙂 😎 😵

tutohore
1. máj 2013

@evkaevkaevkaevka pri výške 177 67 kg ??? no márnosť ja mám 183 a vážim 60 .... ale zase niesom dáka neviem ako velmi vychudnuta... som taka akurat...a chcwem vyskusat tieto tablety ale zase schudnut nechcem ... baby schudli ste pri uzivani tychto tabliet ?

jinkat
18. máj 2013

Vybrala som štartovacie balenie a následne aj pokračovacie balenie, po 2 týždňoch užívania prsia spevneli a teraz sú o číslo väčšie, navyše aj postava mi spevnela na potrebných miestach, takže ja za seba odporúčam. Keďže som potrebný efekt dosiahla, ponúkam zvyšné tabletky - 30 ks ako štartovacie balenie na vyskúšanie za 20 eur. Ak máte záujem, ozvite sa cez IP.

laaraa
20. máj 2013

@34veronka Brala si ich 2x denne po dve alebo tri tablety?

walir
21. máj 2013

chcem sa opýtať ci tie tablety treba brat nejak dlhodobo alebo mozem po efekte ktory chcem prestat uzivat ? a nevratia sa prsia naspat na to co bolo predtym? dakujem radka

kuwait
22. máj 2013

ja som to brala rok a teraz uz 10 rokov nic a efekt trva,jasne ze sa ti prsia zmenia ak priberies alebo schudnes,to je normalne treba preto sledovat vahu aby sa velmi nemenila

anjelikmirka
29. máj 2013

@jullinkaba
No zaujímavé naozaj, ke´d som si to ja zháňala u nás, tak mi to museli objednávať! Celé mesto som obehala, nebolo po tom ani stopy a sama môžem potvrdiť, že to naozaj funguje.... skúsila som a výsledok sa dostavil takmer okamžite.... nie netrvrdím, že za jeden deň, ale po mesiaci a pol určite 🙂

laaraa
5. jún 2013

@kuwait
@kuwait cauko syn mi teraz odisiel do USA mal pozrieť na New curves, kde ich ma hladat, myslim ako u nas lekaren a tak. amazon ich k nam neposiela....mas nejake skusenosti ak by ich chcel poslat on zo statov v baliku. Na ten jeden rok kolko baleni je treba,alebo ake si mala davkovanie nech si prerátam..
dik

laaraa
5. jún 2013

@anjelikmirka a co si to brala??

anjelikmirka
5. jún 2013

laaraa,
to mňa sa pýtaš? no ja ten prípravok super prsia, naozaj to zabralo, prsia som mala väčšie a plnšie, Dekolen mi nezabral absolútne. Lenže ono záleží na to, ako reaguje aj naše telo..... niekomu to zaberie niekomu nie. Ale to neznamená, ako tu mnohé píše, že to nefunguje..... fungovať funguje, ale nie každému.... každý máme predsa iné telo a iné reakcie 🙂

laaraa
5. jún 2013

Tak mas stastie ja som Super prsia brala 9 mesiacov a vobec nic

kuwait
8. jún 2013

Laaraa ja som to kupila v parapharmacy to je obchod kde predavaju vyzivove doplnkya vitaminy ale ak by to nenasiel tak ked je v Amerike moze si to objednat z ich stranky na adresu kde byva,jedno balenie je na jeden mesiac.

tonka1403
11. jún 2013

@lilien515 AHOJ PROSIM TA ,AKE SU TO TABLETKY,JA MAM 2 DETI A VELMI MA TRAPIA MOJE PRSIA

baby8686
25. jún 2013

ahojte.. no tak ja uzivam tie tablety uz 13ty den.. zatial nic sa s mojimi prsiami nedeje.. jedine co pocitujem je znacne vypadavanie vlasov a troska lepsia pokozka.. prsia som mala este pred otehotnenim B-C .. pocas dojcenia som som pouzivala velkost D.. od februara som prestala dojcit a prsia sa mi strasne zmensili.. bola som zhrozena, vsetky moje 'stare' podprsienky boli velke.. tak som sa rozhodla pre superprsia.. no zatial nic.. verim, ze sa vratia do povodneho stavu ;) a ak nie tak jedine nakupit nove podprsienky s vacsiou vystuzou 🙂

rekna
22. júl 2013

Ahojte....chcela som sa spýtať,či niektorá z vás používala aj krém...ja som sa natrela 2x a získala som zrejme alergickú reakciu,pretože namiesto krásnej pokožky som získala vyrážky na celom dekolte aj na pažiach.Mimochodom ten krém mi vôbec nevonia,povedala by som že dokonca smrdí.Máte niektorá aj takúto skúsenosť?

stanka1994
24. júl 2013

Ahojte, rozmýšľam nad tým že si to objednám len by som chcela vedieť ako prsia vyzerajú po dobratí tabliet. Či nestratia svoj tvar alebo veľkosť ak to funguje 🙂

laaraa
9. aug 2013

tonka1403 ak chceš vedieť o akých tabletatkach sme sa bavili s kuwait tak to su New Curves,ale nedajú sa zohnať len priamo v USA, mne ich syn poslal teraz je tam.Tablety som ešte nezačala,ale krem už používam zdá sa dobrý...tablety mam v plane už od pondelka
@tonka1403

4gubka
13. aug 2013

Baby a mna len tak napadlo, ked mi mozte povedat odkial ste mali tie tablety ked vam zabrali aj nezabrali? Chcem tiez, len videla som vselijake firmy to predavat na nete, za lacno aj skoro dva krat taku cenu, tak sa chcem opytat odkial mate, ci nahgodou tie lacnejsie nie su len nejake napodobeniny, neviem obaly som nevidela, len ci nahodou preto nie su aj ine a nezaberaju, ze ked nahodou tak sa mi asi oplati objednat nejake lepsie--... vdaka 🙂

laaraa
14. aug 2013

PM som si objednala cez ebay priamo z thajska, tam rastie asi za 8€ krabička, su aj trocha drahsie, musíš pozrieť obsah v jednej tablete
a ten New Curves len USA, ale aj Tachyon Technology ( maju aj taku stranku, najdeš) sa mi zdali dobre, ale teraz uz mám NC

kvietok2221
20. aug 2013

Ahojte, prešla som si celú diskusiu a niektoré príspevky ma zarážajú, že musím reagovať. Najprv si treba uvedomiť, že sa bavíme o výživovom DOPLNKU, a nie o nejakom zázračnom lieku. Takže si myslím, že ak chcete mať naozaj pevné prsia, bolo by fajn nie len sedieť na zadku a hltať tabletky, ale aj cvičiť. Pevné prsia len tabletkami nedosiahnete. Super prsia + štíhla línia vám k tomu avšak ľahšie dopomôže, spevní ich, ale určite nezväčší o 3 čísla. Toho by bola schopná len plastická operácia. Na stránke majú jasne napísané, že nie na každého to vplýva rovnako a nie každému to zaberie hneď. Tie, čo ste to brali len 14 dní ešte nemôžete objektívne povedať, že by vám to neskôr nezabralo. Tie, ktorým to nezabralo ani po 2 mesiacoch užívania, pochopím vašu nespokojnosť. Ďalšia vec je - nežiadúce účinky. Ako viete, že to bolo práve z tabletiek? Potvrdil vám to nejaký lekár? Nehovorím, môže sa stať. Ale nič nie je v živote isté. A niekto tu múdro poznamenal, že odkiaľ ste si tie tabletky objednávali? Nekúpili ste si náhodou napodobeniny za lacnejší peniaz? Nechcem obhajovať tie tabletky, ale myslím, že je potrebné sa najprv zamyslieť nad viacerými možnosťami.

tatko_bebe
20. aug 2013

vzdy ked vidim taketo pripravky tak sa strasne smejem 🙂 niekedy sa to fakt neda

laaraa
21. aug 2013

Tak sa nezapajte a nekomentujte.....neviem preco ste vyhladali tuto diskusiu....chceli ste kupit nabytok??

tatko_bebe
22. aug 2013

ok ospravedlnujem sa ale prsniky sa Vam nezvacsia, ani nespevneju len tak same od seba ani keby ste jedli kg dateliny. Max sa trochu napuchnu na kratku dobu

laaraa
22. aug 2013

možno, že nezväčia ale sú oveľa plnšie a okrem toho fytoestrogény sú úžasne v tom, že pomalšie starneš a neskôr sa dostaneš do memopauzy....každá vieme čo znamená toto obdobie, začneš priberať a zcvrkávať sa...ja tieto prípravky s nejakými prestávkami beriem roky, mám 44 a kto ma nepozna mi povie, že viac ako 35 určite nie a dúfam, že skôr ako po 60 ani memopauza nepríde. Aj na niektorých stránkach lekári hovoria o tom,že tieto prípravky sú prevenciou rakoviny u žien....tak ako chcete....
Som vďačná kuwait, lebo poradila dobré....

tatko_bebe
23. aug 2013

fytoestrogeny su super ale je strasne vela veci kt, Ti spomalia starnutie najviac Wobenzym a specialne vitaminove preparaty pre zeny

laaraa
25. aug 2013

Wobenzym je synteticky ked uz tak Serrapeptase je cisto prirodny enzym.....,ale prsia plnsie od toho nebudu....

tatko_bebe
26. aug 2013

@laaraa to som nenapisal 😉 a porovnavas hrusky s jablckami