Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
AHOJTE BABY TAK JA BERIEM TABLETKY PLUS krém dnes 7den a prsia sa mi nalievaju a bolia ako pred menzesom. takže niečo na tom bude. ja tomu verím
😉
@nellka1308 to by som aj ja rada vedela, ci staci 60 tabliet na mesiac, alebo to treba uzivat dlhsie, tam odporucaju 3 mesiace, ale bojim sa ak nezaberu co budem s nimi robit
Určite si objednajte celú dávku. Len celá dávka má účinok. Mne to pekne spevnilo a zväčšilo prsia, no využívala som celú dávku a užívam aj udržovacie 🙂
A vyskúšala niektorá z vás toto http://www.ametystplus.sk/onkocentrum/eshop/1-1... - je to podľa všetkého to isté ale podstatne lacnejšie
Podľa mňa to nemá rovnaké zloženie, pretože mne tieto Prsia extra nepomohli 😖
@kvietocek88 - ahoj tak ako si na tom zabrali ti tie tabletky či ti to spôsobilo aj neake vedlajšie učinky ?
Ahojte.Rozmyslam nad tabletkami prsia Extra len neviem ci to funguje...na MK som nasla pani ktora ich predava za lacnejsie ako na original stranke.Neposobi to nejak na zdravie myslim ze nemozem Z toho dostat rakov.prsnikov?
ahojte kocky, skusim este raz ponuknut, aj ja mam na predaj tabletky , zostalo mi 110 ks, exp 09/2015 , kto ma zaujem poslite mi IP. kupene cez imperial vitamins 180ks balenie/55 eur, predam zvysnych 110 ks za nejaku symbolicku cenu dohodou.
Ahojte,tiez by som si chcela objednat tabletky na zväcsenie prs ale teraz neviem ktore su lepsie...SUPER PRSIA+STIHLA LINIA alebo TOP PRSIA...nevedeli by ste nahodou poradit? 🙂 dakujeeem 🙂
Ahojte baby, chcem sa opytat vcera som odoslala objednávku ale neprišiel mi ani email ani SMS o potvrdení tak neviem ci mi objednalo ci nie stalo sa to aj vam?
jullinkaba, to čo píšeš sa mi veľmo nezdá 🙄 To nie je možné aby si mala z tabletiek na zväčšenie pŕs epileptický záhcvat, to musí uznať každý kto mal z biológie na základnej škole aspoň za troječku na vysvečku... Samozrejme nespochybňujem teba a tvoj zdravotný stav, ale skôr tvoju pani doktorku ktorá dáva do súvisu užívanie tabletiek na zväčšenie pŕs spolu s epilepsiou. Pravdepodobne išlo len o náhodu ,že sa ti tie príznaky vyvŕbili práve počas užívania tých Superpŕs.
Ale aby som len nemudrovala tak aj sa podelím s mojou skúsenosťou s tabletkami na prsia. Osobne so Superprsiami nemá žiadne skúsenosti, ale užívala som niečo trošku lepšie (aspoň mne sa to tak zdá) 😝 Ide o Megaprsia (ak by to niekoho zaujímalo tak nech mrkne sem http://www.zvacsenie-prs.sk/tabletky-na-zvacsen... ) Tie tabletky sú podľa mňa úplne úžasné lebo neobsahujú žiadne farbivá ani konzervanty a taaak. A účinkujú super. Ja som mala viditeľné výsledky za nejaké dva a pol týždňa plus/mínus a po absolvovaní celej kúry sa mi zväčšili dosť rapidne - vôbec som nečakala že to zájde až tak ďaleko... A vôbec som sa počas kúri necítila zle ako jullinkaba, všetko bolo v poriadku akurát niekedy som cítila taký tlak v prsiach, ale pravdupovediac mi to bolo celkom príjemné, keďže to bol príznak toho že tie tabletky fungujú 😀 😀 Takaže nenechala by som sa odradiť.
Baby, tomu neverte...jediné čo môže ovplyvniť procesy v tele sú horm. lieky...Vitaminové bomby sú skor na iné problémy ako v menopauze,...aj muži hladaju na väčší penis všetko možné a nikomu nikdy ešte nič také nezabralo 🙂 http://www.stoporenie.sk/menox-45-recenzia-iba-...
Ahojte, moja skúsenosť je s výživovým doplnkom SuperPRSIA veľmi dobrá. Prsia sa zväčšili ako uvádzajú na stránke. Baby nečakajte zázraky keď to budete užívať mesiac, tam je presne písané koľko sa to má brať, ja som to dodržiavala a prsia sa zväčšili. Ja môžem len odporúčať ;)
No čo kočky, už ste všetky megaceckaté? 😀 Ja 5. deň a nič...ani na dekolte ani na pleti 😒
@misinka323 po akej dobe si videla prvé zmeny.Baby tu píšu že už na 3-4 deň.Má vôbec zmysel kupovať pokrač. balenie keď nebudú zmeny ani po dobratí štart. balenia...?Začínam byť skeptická... 😖
dannizeta ale štartovacie balenie je málo, to nemôžeš čakať zázraky hneď vieš, mne sa zmeny ukazovali pomaly až počas pokračovacieho balenia. Určite nebuď skeptická, aspoň čo viem podľs mojej skúsenosti
Ahojte dievčatá, našla som tento článok a chcem sa skôr spýtať či niekto z tohto prípravku schudol ( samozrejme viem - zdrava strava + cvicko - na nezapaltenie,) 🙂 vopred dakujem za kazdu normalnu odpoved 🙂
Ahoj 🙂 mne šlo pár kíl dolu ale podla mna to je skor o tom, že ked ti tie prsia narastú tak nenarastieš aj ty - obrazne povedané 🙂
@misinka323 dakujem za radu 🙂 a s inymi pripravkami nemas skusenost?
Nie nie moja, ja som šla najprv do tohto a zabralo tak pokračujem 🙂
@misinka323 super, dakujem 😀 :-*
Čaute kočky 🙂 makala som na sebe a po 3 tyzdnoch -5kg a vdaka jednemu vyzivovemu doplnku ( aj ked asi nie na stalo) sa mi prsia zvacsili , zacina sa mi darit , manzel si vsimol moje pokroky a spravanie sa zmenilo riadne 🙂 , tymto vam dakujem vsetkym za rady a prajem pekny dnik
@dadik10 ahoj, chcem sa ťa opýtať, či aj po dlhšom čase si rada, že si si objednala tie tablety... či to fakt účinkuje aj po čase, keď tablety neužívaš.... ja som si včera objednala z megaprsia, tak som zvedavá... ďakujem 🙂
Dievcata, dajte si POZOR na tieto oblby s tabletkami na prsia...
1.) Zacnime u lilien515, ktora sa tu ako jedina nepyta, ale propaguje... jej konto vzniklo v case pridania tychto prispevkov a pridala cez svoje konto dokopy len tychto 6 propagacnych komentarov, nic viac....cize FAKE konto predajcu...
2.) Musim vas sklamat, balenie tabletiek sice vyzera pekne, slubuje vela, ale tabletky vam prsia nikdy nezvacsia ani nespevnia...aj ked to vela "marketingu" slubuje na kazdom kroku, realita je vsak ina.
3.) Konkretne tieto tabletky, o ktorych tu diskutujete a ktore ziadnej zatial nepomohli, propaguje Judinyiova. Vraj ich sama berie....:D Tak to je dobry vtip...neberie ich. Ma akurat podiely z predaja, pekny pasivny prijem...Takto sa to dnes robi. Bud zaplatite celebrite jednorazovo napriklad za propagacnu fotku a jej FB profile, alebo nieco podobne, alebo jej date percenta zo zisku a ona vas bude rada propagovat aj dlhodobo. Raz za cas sa odfoti, ale inak nemusi robit nic. Potom predajca posle clanok napriklad azetu, aby ho uverejnil...vy si myslite, ze je to rozhovor s judynyiovou, lebo je to tak písané, ale bohuzial nie je..Dole pod clankom mate napisane "PR clanok" alebo "Reklamny clanok", co znamena, ze je to kúpený clanok, za ktory FIRMA redakcii zaplatila a moze v nom napisat co len chce...
Je to inak urcite velmi dobry biznis, lebo na toto naleti skoro kazda (povies si, "ved nevadi ak to nezafunguje, aspon som skupila"). Ale nebudte hlupe...Zbytocne vyhodene peniaze... 😉