Výživový doplnok Super prsia. Akú máte skúsenosť?
vraj to funguje, ale ja potrebujem realne odpovede nie zo stranky kde je reklama, dik 🙂
@alex11 . ooo, ano, dakujem, práve som dočítala návod, vieš, pokiaľ sa ma niečo netýka, tak tomu nevenujem pozornosť, ale akonáhle som si položila otázku, už som si aj dala odpoveď. si zlatá, dakujem 🙂
@alex11 . Som z Komárna,ale v piatok, sobotu a v nedelu som v Bratislave, vieme s stretnut ? mam fotografie predtym, teraz, je to naozaj super vidiet.
@lilien515 . Ahoj, práve pozerám tvoj komentár, je to úžasné, čo týždeň, to 2 cm hore, u mňa tiež tak. Som obchodný cestujúci, skutočne jazdím po celom Slovensku, a čítam, že u teba je efekt rovnaký. Strašne rada by som sa s tebou porozprávala o tých účinkoch o tabletách a tak. Z akého si mesta, vedela by som si naplánovať cestu kedykoľvek, som z toho taká unesená. 🙂
ahojte, hlasim sa, dnes mam 6ty den, pozorujem nejake to "naliatie", na obvode 2cm, uvidime ako to pojde dalej 🙂 negativne ucinky absolutne ziadne.. plet fajn, ale ani predtym som ju nemala problemovu.. chudnutie zatial nic (ani zmena chuti do jedla, alebo viac energie na pohyb/cvicenie), zhodit by som potrebovala, BMI sa mi pohybuje tesne pod 25, takze aj by bolo z coho... som zvedava ako to pojde dalej, zatial palec hore 🙂
@n_dudusa . ako dlho užívaš ?
@evkaevkaevkaevka dnes je to 8. deň
baby, ja si inac pripadam zase ako 14 rocna, zase sa obzeram kazdy vecer v zrkadle 😀
Ahojte baby, som velmi rada, ze sa vam s tabletkami dari. ja som na tom naozaj velmi zle. Vyska 176cm, pomerne chuda 57kg, a cecky 1.... obvod 84. naozaj je to hrozne... neverila som tomu, ale ked som si precitala vase ohlasy tak som si povedala ze to kupujem... dnes som si dala prve tri.... uz som sa nevedela dockat postarky 🙂
drzim vam vsetkym palce...!!!!!!!a aj sebe... potrebujem to...
budem pisat ako mi to ide
ako je to s cislami podprseniek... ja o tom vela nevim stale mam jednotky... rozlisuje sa o v 2 cm? alebo ako????
baby a je tu nejaka ktora to berie uz mesiac????
bojim sa ze prave mne to nepomoze a neuvidim absolutne nic...
Mohla by som to brať aj ked berem HAK?
ja tieto tabletky beriem už 12 dní a pridalo mi to 8 cm na hrudi takže zatiaľ som veľmi spokojná 🙂
@cicusenka23 wow !! 8cm? super ! ja mam tak 2-3cm, nechcem sa zase merat kazdy den... tak dufam, ze to bude stupat 🙂
kocky, otazka? aj z toho chudnete niekto? teda nemyslim stihle kocky, ktore nemaju z coho, ale tie co by mali z coho? ja mam takmer 27 rokov, 160cm a 63kg... kludne by som zniesla aj 10kg dolu, zatial som bezdetna... a hoci ma je kus, tak ako standardna hruska som "hore nic a dole vela"... moje priemerne miery su tak 85-70-102... takze urcite dole ubrat a hore nabrat..
takze, chudnete niekto z toho? (alebo aspon mensia chut do jedla, alebo vacsia energia na pohyb?)?
Dakujem za odpovede =) lebo by som to rada aj vyskúšala jeden doktor hovorí to druhí to tak nech sa dohodnú =).
ahojte, tak vcera som si kupila a zacala aj brat, tak som zvedava, dufam ze to neboli vyhodene prachy! 🙂napisem ked bude nejaky vysledok
Ahojte, citam vsetky vase prispevky, pozitivne aj negativne a nejak sa stale neviem rozhodnut, ci to skusit alebo nie. Velmi ma to laka, tiez by som potrebovala o nejake to cisielko zvacsit poprsie, ale viac ako neuspechu sa bojim negativnych ucinkov, co tu niekto popisal. Mali ste aj ine nejake zle skusenosti s tymi tbl.? Taktiez beriem HAK, ale monohormonalnu, cize len minitableky, gestagenne. Neviete ci sa pri tejto HAK tieto tbl. mozu brat? Estrogeny totiz neobsahuju..Pise sa ale, ze su to cisto prirodne preperaty, takze kontraindikacia s HAK by tam nemala byt, inak by to napisali, nie? Poradte mi prosim, dik 🙂
@cicusenka23 . Ahoj, chcela som sa stretnut s 2 kocenami s alex a s lilien, vraj im uzasne isli prsia hore, co tyzden to 2 cm, ale ako som navrhla stetnutie, obe sa tajomne stratili 😅 .
Takže je jasné, že úmyselne zavádzali, zrejme iba chceli rozprúdiť debatu.Či ?
Z akého si mesta ? Môžeme sa osobne stretnúť a porozprávať sa ? Môžem kedykoľvek, kdekoľvek.
Ako som uviedla vyššie, čo týždeň, to 2 cm hore, je to tiež už okolo 8 cm. Mám moje fotografie,vtedy a teraz.
Očakávam odpoveď.
@evkaevkaevkaevka ja som to sem nechcela písať, ale tiež mi to bolo nejaké divne že im to hneď takto zaberá. Každopádne daj info či sa tí podarilo stretnúť niekoho komu to takto zázračne zaberá.
ahojte....ja som ich brala 10dni, nic ani o jeden mm mi nenarastli......ja ich uz neberem a ani nebudem.
Ale ak vam zaberaju tak drzim palce !!!!
ahojte, ja som si kupila 180 balenie a zacinam lutovat, po tom co tu citam..beriem to 3 den a len ma trochu bolia prsia, inak nic, o tyzden vam napisem ci sa nieco zmenilo, ak nie tak je to poriadny podvod a erza sa moze hanbit ked tvrdi ze jej z toho narastli! :D

@evkaevkaevkaevka
oni tam pisu ze tehotne a dojciace zeny by ich nemali uzivat. ja dufam ze po desiatich dnoch budem moct aj ja povedat ze sa zvasili o 2,5 cm 🙂 kiezby. nadej umiera posledna 🙂