icon

Význam kolónky v rodnom liste

kvetinka9378494
26. máj 2025

Dobrý deň , radu akebo čo to znamená posielam fotku. Je to napísané v novorodeneckom lište.

Význam kolónky v rodnom liste
Strana
z2
kvetinka9378494
autor
26. máj 2025

List novorodenecky je mojej mami ktorú nepoznám. teraz som si všimla v karte tento list. Ja som sa iba chcela spýtať slušne Čo znamená vlastne tá poznámka alebo ako to nazvať nevyznám sa ja deti nemám. Vrátane mŕtvonadodeneho dieťaťa. To je všetko nemusíte tu na mňa útočiť a neviem čo..

simona1998
26. máj 2025
@kvetinka9378494

List novorodenecky je mojej mami ktorú nepoznám. teraz som si všimla v karte tento list. Ja som sa iba chcela spýtať slušne Čo znamená vlastne tá poznámka alebo ako to nazvať nevyznám sa ja deti nemám. Vrátane mŕtvonadodeneho dieťaťa. To je všetko nemusíte tu na mňa útočiť a neviem čo..

@kvetinka9378494 uz si dostala odpoved za ktorú si nebola schopná ani poďakovať . Čo chceš viac teda .

kvetinka9378494
autor
26. máj 2025
@simona1998

@kvetinka9378494 uz si dostala odpoved za ktorú si nebola schopná ani poďakovať . Čo chceš viac teda .

@simona1998 Z celého srdca vám ďakujem klaniam sa vam

martinkatinka
26. máj 2025
@kvetinka9378494

@kvetinka9378494 ved to je vysvetlivka.

ika02
26. máj 2025

Ahoj, koľko máš rokov, že si sa až teraz dostala s svojmu rodnému listu? Možno je lepšie nepátrať po rodičoch, aby si nebola sklamaná, radšej si ukonč nejakú školu, získaj aspoň základné vzdelanie a začni makať, aby si mala krajší život.

kacena4
26. máj 2025

predpokladam ze cislo 1 znamena muz a cislo 2 znamena zena - teda urcenie pohlavania (aby to uradnici nemuseli vypisovat cele slovo) neznamena to pocet deti

zobaka
26. máj 2025

vidim, ze pani uz ucet zrusila, ale toto je taky zakladny IQ test na dosiahnutie IQ aspon 70

martinkatinka
26. máj 2025

Ale teda, nazov temy je TOP 😆🙈

simona1998
26. máj 2025
@martinkatinka

Ale teda, nazov temy je TOP 😆🙈

@martinkatinka názov témy jej zmenili admini.

ekira1
27. máj 2025

A ja sa už nedozviem, prečo mala rodný list svojej matky, ktorú nepozná, u seba 🥺 ona sa pýtala na vysvetlivku 0, mŕtvonaridené dieťa, pretože ona žije.

Strana
z2