Význam kolónky v rodnom liste
Dobrý deň , radu akebo čo to znamená posielam fotku. Je to napísané v novorodeneckom lište.

ty máš fakt dieťa?
ty máš fakt dieťa?
@janai1 tak aj podľa príspevku ktorý ma na profile vyzerá byt pani trošku jednoduchšia ….
Pýtam sa slušne nerozumiem tomu,
Čo znamená keď je to napísané v novorodeneckom liste, ne pýtam sa na 2 deti. Pýtam sa na vrátane mŕtvo narodeného dieťaťa.. lebo ja žijem
@janai1 tak aj podľa príspevku ktorý ma na profile vyzerá byt pani trošku jednoduchšia ….
@simona1998 Áno som veľmi jednoduchá. ani gramatiku neovládam. Prosím pekne
Pýtam sa slušne nerozumiem tomu,
Čo znamená keď je to napísané v novorodeneckom liste, ne pýtam sa na 2 deti. Pýtam sa na vrátane mŕtvo narodeného dieťaťa.. lebo ja žijem
@kvetinka9378494 Ta dvojka patrí k tomu nad tým a nie k tomu vedľa.
Pohlavie ženské je označené ako 2
@simona1998 Áno som veľmi jednoduchá. ani gramatiku neovládam. Prosím pekne
@kvetinka9378494 to je tam asi ako vysvetlivka.
Inak ta asi vobec nechapem, ze co chces vediet.
@simona1998
Prepáč mala som ti preposlať celý novorodencky list aj aj s mojimi údajmi.
Achhh
@kvetinka9378494 Ta dvojka patrí k tomu nad tým a nie k tomu vedľa.
Pohlavie ženské je označené ako 2
@janai1 rozumiem pani, Prečo je napísané vrátane mŕtvo narodeného dieťaťa to ma zaujíma
@janai1 rozumiem pani, Prečo je napísané vrátane mŕtvo narodeného dieťaťa to ma zaujíma
@kvetinka9378494 lebo existujú ženy ktorým sa narodí mŕtve dieťa a aj také potrebujú mať vystavený doklad
To je všeobecný formulár ktorý sa vypĺňa podľa inštrukcií individuálne
@kvetinka9378494 lebo existujú ženy ktorým sa narodí mŕtve dieťa a aj také potrebujú mať vystavený doklad
To je všeobecný formulár ktorý sa vypĺňa podľa inštrukcií individuálne
@janai1 Ďakujem pretože ja s mojou matkou Nekomunikujem nepoznám ju poriadne. A teraz som si to všimla v novorodeneckom liste. Tak som sa chcela spýtať čo to znamená či som vlastne mala sestru alebo čo.
@kvetinka9378494 akú opicu????
@janai1 reaguje na tvoju otazku, ci ma dieta...
bože môj
@kvetinka9378494 akú opicu????
@janai1 Pani tak ako sa správate vy budem aj ja. pekný večer vám Prajem.
@janai1 Ďakujem pretože ja s mojou matkou Nekomunikujem nepoznám ju poriadne. A teraz som si to všimla v novorodeneckom liste. Tak som sa chcela spýtať čo to znamená či som vlastne mala sestru alebo čo.
@kvetinka9378494 takže to je tvoj ist, nie tvojho dieťaťa?
@janai1 nie opicu a vy čo máte?
@kvetinka9378494 máš tam vysvetlivky teda aspoň z toho co trčí. Číslo 2 označuje pohlavie ženské. Číslo 0 označuje dieťa bez st. príslušnosti, mrtvonarodene dieta
@janai1 reaguje na tvoju otazku, ci ma dieta...
@martinkatinka
Skús čítať ja to je môj novorodenecký list. matku nepoznám
@kvetinka9378494 to je tvoj novorodenecky list?
@kvetinka9378494 takže to je tvoj ist, nie tvojho dieťaťa?
@lucia13022023 ano
@janai1 Pani tak ako sa správate vy budem aj ja. pekný večer vám Prajem.
@kvetinka9378494 hovorí sa ďakujem teliatko
@kvetinka9378494 to sú len vysvetlivky ako sa to označuje v dokumentoch. Vedľa toho je nejaký kód zrejme. Prípadne je to len poznamenané že údaje je potrebné zaznamenať aj v prípade mŕtvo narodeného dieťaťa. Toto nemá nič spoločné s tebou alebo tvojim dieťaťom, je to na všetkých listoch.
@lucia13022023 ano
@kvetinka9378494 ved si to po sebe precitaj, ci vobec tomu ty rozumies, co pises.
@lucia13022023 ano
@kvetinka9378494 musíš fotiť tak aby bolo vidieť celý obdĺžnik, inak to nemá význam niekam dávať na "kontrolu", zakry si len osobné údaje
@kvetinka9378494 ved si to po sebe precitaj, ci vobec tomu ty rozumies, co pises.
@martinkatinka ja nemám deti !
@martinkatinka ja nemám deti !
@kvetinka9378494 Víš to určitě?

2 - ženské pohlavie...
ale sa mi nezdá že si toto chcela.