Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
dakujem za bod andull, asi som sa do toho nemala dávať, inak ak maminy do 19.11 sa vkladanú nové nakreslené kravy, dajte deťom a potom zozbierame linky a budeme klikať od rána do večer, martinka17 ja mám z nivei ú nafukovačku, cestovnú tašku no a to je všetko to boli fajn ceny
@cencula aj ja som dalal klik ináč, len som nepísala🙂
Tá nivea, ja mám osušku, tá je perfektná, ale tá ma tuším 8 rokov, len som si ju šetrila pre bábo 😀
Tak som chcela pozrieť, za koľko je teraz tá osuška, ale nejde strááánka 😝
a ešte mi prosím niekto napíšte, kto už má darčeky zo schwarzkopf. Budú sa teraz meniť? alebo sa nemusím ponáhľať? chcela som tričká, ešte mi chýbajú 2 čiaraky, na tú Rowentu by som asi zbierala rok a pol ešte☹
aby som nezabudla, vymením čiaraky EMCO za WALMARK, teda ja mám EMCO, chcem Walmark 😉
Ahojte baby,som tu nova,dik za tipy na sutaze.Darceky zo schwarzkopfu sa menia kazdy rok,neviete ako je to teraz s tou niveuo.
neviem či sa bude dať otvoriť ,ale mne sa dala stránka nivea otvoriť
@adulikka dííííík, konečne som sa prihlásila, odem ešte raz pozrieť, čo majú a čo sa hodí🙂
@adulikka a ja ešte stále nemám, som zvedavá kedy to dôjde. a neviem sa rozhodnúť, 140 bodov, to my ešte asi 15 chýba.-) To až po sviatkoch asi naškrabem 😉 Ale ináč som nič nenašla. A kvalitné osušky sú drahé, tak ostanem pri osuškách.-) Navyše je ešte lepšia kvalitou ako tá z tohto ročného katalógu🙂
@lubcax a oplatí sa počkať, je to každý rok zaujímavé alebo ani nie. a kedy dajú nový katalóg?
ináč na papieri od nivei čo som dostala spolu s katalógom mi pripísali navyše 14 bodov za vypísanie dotazníka ,ale ani neviem vlastne za čo ,za aktivitu 🙂 ,že som si aj diár objednala cez internet...tak martinka17 počkaj možno aj tebe nejaké body navyše pridali
@adulikka dotazník online som nevyplnila, nepustíma NB☹ Ale možno niečo iné našli.-) Ja mám u nich vlastne 7 bodov, že som nechcela diár🙂 To je 132 spolu 😀
baby ako viete, kolko mate bodov spolu na nivea klub, ja som prihlasena a nikde to neviem najst
@martinka17 Neviem,ci sa oplati,podla toho co chces.Kazdy rok tam je kozmetika,tricko atd..Ja mam odtial fen,krokomer.Bol tam uz aj USB-kluc.A nove veci byvaju az niekedy v aprili.Tak uvaz sama,ci pockas na nieco nove.
caute citam ze sa riesi nivea ... na niveu aj ja sporim a sporimmm mne este neprisiel ani diar a objednala som si ho .. snad zajtra pride ... ja na schwarzkopf mam len 3 ciarove kody len prednedavnom som zacala zbierat este len na registraciu 😀 drzim palce v zbieranii
@martinka17 maty ja mam na vymenenie walmark rada ty vymenim idem ty na[pisat 🙂
@lubcax dík pekne, o si vezmem to tričko, ja používam len pol farby naraz....to ide pomaly ten zber. A tirčká sa mi páčia a hurá, majú aj S 😀

cencula : tak a máš bod 🙂)