icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

mariangela
16. jan 2012

Prosím Vás niekto tu dával link na takú stránku na facebooku, kde sa dávali "like" a dali sa vymienať..nemôžem ju tu nájsť napíšte tu prosím znova ďakujem...

adulikka
16. jan 2012

@titkovamiriam gratulujem ...

slavka11
16. jan 2012

@titkovamiriam no super tak gratulujem a kedze uz zasielaju mozem aj ja v najblizsich dnoch ocakavat vyhru. i kde cakam na nu dlho ked som bola medzi prvymi vyzrebovanymi.

labus
17. jan 2012

@titkovamiriam blahoželám

titkovamiriam
17. jan 2012

@slavka11 dík,tak to urcite-inak mne trcala na poste asi tyzden,tak sa cudujem ze este nemas ☹

evgenika
17. jan 2012
lypka
17. jan 2012

baby idete sa niektorá zapojiť do tej chudnúcej súťaže čo pridala adulikka 14:04 ?

adulikka
17. jan 2012

Inak aspoň u nás V Kubíne je akcia na kozmetiku Nivea,stačí kúpiť nad 7 € a zadarmo hrnček modrej farby s bielymi guličkami ,veľkosť ako na polievku ...pozerala na nete nenašla o tom nič...ale ani sestra z Trenčína ju v obchode nevidela ,tak neviem či je všade táto akcia...a my máme dve predajne a len v jednej to videla...ale sa ponáhľala ,tak neviem viac ...ak zajtra kúpim pošlem foto ...ak je to ešte aktuálne ...ale bol pekný aspoň na plagáte ten hrnček

adulikka
17. jan 2012

@lypka ja som vlastne ani celú súťaž ani nepozerala až teraz ...tak ja nemám ani čo meraťnohy ,ruky ako pavúk ,len brucho veľkééé.....aj by ma možno vyradili zo súťaže 🙂

http://babetko.rodinka.sk/suflik-redakcie/sutaz...

pozrite na pravo čo sa dá vyhrať registráciou...

lypka
17. jan 2012

@adulikka tak to ma presvedčilo 🙂 ide sa na to 🙂

janka991
17. jan 2012

súťaž o balíček biokozmetiky www.bionatural.sk/sutaz.html

kitkat44
17. jan 2012

baby prosim pekne rozkliknite a lajknite ak ste na facebooku, dakujem krasne za kazdy hlas 🙂

lypka
17. jan 2012

@kitkat44 zahlasované 🙂 😉

laulau
17. jan 2012

@kitkat44 hotovo 🙂