icon

Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť

katka16031
10. sep 2009

zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂

rossio
19. máj 2012

vymením racio kody za ine kody napr. harmony alebo nieco ine...chce niekto?

angelheart
19. máj 2012

Ak ste v Nivea klube - na stránkach je už možné objednať Nivea diár, je tam súťaž (ale nejako im nefunguje, nedá sa mi odoslať), dotazník a nová limitka - nezdá sa mi nič moc - ľadvinka a šatka

adulikka
19. máj 2012

@angelheart ani mne súťaž nefunguje .

rossio
20. máj 2012

diar sa da suťaž nie

rossio
20. máj 2012

inač baby dnes rano mi prisiel mail od mentos ze som vyhrala tyzdenu vyhru tablet a cukriky....tesila som sa cely den ako mala a teraz mi dosiel dalsi mail ze sa ospravedlnuju ale vyskytla sa im chyba v systeme a nic som nevyhrala :(..............no toto??? tak som sa tesila:(vrrrr

gituserik
20. máj 2012

@rossio tak to by ma riadne nastvalo 😠

cencula
20. máj 2012

rossio pýtaj si cenu útechy

martinka17
20. máj 2012

@angelheart ja len tak bay the way, také tie šatky ja kupujem, jedna stojí cca 10€, ak sa bavíme o kvalitných ynačkách 😵 Za 50 bodov je ako zadara 😲 😀

angelheart
21. máj 2012

@martinka17 - ja som skôr na šiltovky 😉 preto ma šatka nenadchla...

zabkaznr
21. máj 2012

Súťaž o svadobné obrúčky KAMEA v hodnote 558 Eur!
http://www.nevesta.sk/sutaz-o-svadobne-obrucky-...

zabkaznr
21. máj 2012

Vyhraj svadobné šaty Jitka Klett by nevesta.sk
http://www.nevesta.sk/vyhraj-svadobne-saty-jitk...

zabkaznr
21. máj 2012

Grandhotel Praha na vás čaká! Vyhrajte romantický pobyt pre dvoch!
http://www.nevesta.sk/grandhotel-praha-na-vas-c...

alexandra33
21. máj 2012

@adulikka
ahoj adulikka

ja som hladala nejaky statut k tejto sutazi na internete ale nic som nenasla, iba nejaku sutaz co sa tyka vyrobkov tami zakupenych v tescu, myslis ze sa da poslat len tie viecka na ktorych je napisane o tej sutazi, alebo aj tie obycajne s tami milacikov, ja ich totiz odkladam cely rok prave kvoli takymto sutaziam
dik za odpoved
alexandra

ibajeho
21. máj 2012

Baby ktore ste clenom tesco klubu a mate clubcard, uz vam doslo vyuctovanie za minule obdobie??? Viem ze malo byt ukoncene 31.4.a ja stale cakam ze mi pridu kupony do schranky a uz sa mi to zda dlho. Ze ci si to nahodou zas postarka nenechala alebo co 🙄

tinal
21. máj 2012

@ibajeho Ja som bola včera v Tescu a na bloku je napísané, že sa momentálne menia body do júnového vyúčtovania. Tak neviem, či každá oblasť SR má svoje vyúčtovanie alebo si fakt poštárka nechala kupóny.

ibajeho
21. máj 2012

@tinal dakujem, mne je to ako jasne ze uz body teraz co sa zbieraju idu az do dalsieho zuctovania, len ma sere ze za to predchadzajuce mi nic nedoslo. A teraz neviem ci uz to teda rozdavali alebo to len spracovavaju stale, vies ze ci sa mam ist stazovat do tesca alebo teda na postu. Alebo pojdem na oboje miesta a pekne sa odventilujem 😀

nika.zwillinge
21. máj 2012

@rossio aj mne prisiel taky email. Tak som sa na to tesila, som aj vytlacila formular, ze to idem poslat a o 2 min mi poslali, ze chyba v systeme. Hroza, zobrat cloveku radost.

tinal
21. máj 2012

@ibajeho Ja som ti len chcela napísať, že momentálne sa už chystá ďalšia zásielka vyúčtovania. Predtým čo bolo vyúčtovanie platili tuším kupóny do 01.04.2012 a zdá sa mi, že už odvtedy iné neboli, iba tie čo posielali mimo vyúčtovanie (plienky, detské mlieko, výživy, atď.)

d198815
21. máj 2012

@ibajeho postarke by boli na nic kedze nema tvoju clubku tie kupony aj tie peniazky moze pouzit len tak ze da klucu s tym istym kodom a svokra mala ten isty problem ze jej to neprislo zavolala na ich linku a povedali jej ze ta karta nebola na ziadne meno proste tam maju nejaky bordel teraz je to poslu s junovim tak skus tam zavolat🙂

rossio
21. máj 2012

ani mne este club card nic neprislo, tusim ze to este neposielali, lebo ani sestra este nedostala

rossio
21. máj 2012

cenu utechy som si pytala a vraj nato nemam narok, chyba bola v ich systeme a ten email poslali viacerym, a nemozu teraz posielat vsetkym cenu utechy :( uz nikdy nebudem sutazit z mentos uplne ma sklamali :(

ibajeho
21. máj 2012

@d198815
@rossio
@tinal vdaka baby, tak si nervy este budem setrit 😀