Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
Baby na tom tescu aj mne napisalo, ze som vyhrala a bola som na zozname a teraz ked som si to otvorila uz tam je len jedno meno
@markot1 tak to som teda sklamaná :(
ale ofotila som si obrazovku, kde nás tam je viac....
@martinkatinka ospravedlnia sa, ze to bola chyba aplikacie a tak som sa tesila. mohla som si to aj ja odfotit
@markot1 no jasné, že sa ospravedlnia.... och jo, pozriem, či na mojom obrázku nie si aj ty
Tak asi fakt chyba aplikácie... ved každý deň vyhráva iba jeden, súťažných dní je 14 a toľko má byť aj výhercov....
holky pisala som do smadneho mnicha, kedy budu vyhercovia sutaze poslali milen link, ze tam je to a nic.
som smutna z toho..... 😠
Jeeej, prave mi prisiel emial ze som vyhrala v sutaz Perwoll nakupnu poukazku 🙂 Dakujem tomu kto tu pridal ten link 😵 😵 😵
toto mi odpisali so smadneho mnicha
Dobrý deň,losovanie malo prebehnúť 19.9.2012,ale akcia bola predlžená,losovanie prebehne v okobri.
http://www.soutezplus.cz/s/fEfkqXZ1/
všetky súťaže na jednom mieste, stačí sa len registrovať
Takže z tesca mi napísali toto:
Dobrý deň,
samozrejme, že budeme výhercov kontaktovať a spomínanú poukážku na nákup v hodnote 30 Eur dostanú.
S pozdravom,
Tesco
Tak nerozumiem, poslala som im tam tú foto, na ktorej bola časť výhercov, len škoda, že nie všetci... :(
takze tatiana na facebooku napisala,ze sektor bude vzdy aktivny v inu dobu od 9:00 do 17:00 a nepovedia zamerne kedy to bude
@martinkatinka dufam, ze sa spravne zachovaju a naozaj ich poslu aj ked bola chyba aplikacie
@markot1 tak bola by som rada, keby to poslali aj tým, čo síce v zozname boli,ale nemám ich tam zachytených... lebo som si vlastne odfotila len tú časť, kde som práve ja...

@martinkatinka a kde si to vyhrala ? 😕 🙂