Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ahoj teraz som až prišla ale musím vás informovať: vyhraal som na coca cole hlavnú cenu: 3333 eur 😀 😀 😀
skoro som dopadla
v piatok letím do BA aj s mm, a musím do nedele ich minúť na oblečenie, topánky, doplnky a relax
objednala som nás na thajskú masáž, kozmetika, pedikúra, kaderník,...
dcerú nechám doma hoc hovorili že zabezpečia opatrovatelku ale predsa doma ja doma
celý čas sa budú o man starať voziť autom len som povedala čo chcem, zabezpečia ubytko a tak
no super nie?
dam amlu spaťa prečitam vas
do schránky som ani nepozerala dosť štastia na den nie? 😀
betka supeeeer - velikánska gratulácia 😀 😀 😀
a ešte chcem poďakovať za super tip na súťaž s palicami - dnes konečne prišli aj mne a aj lyžička z Emca, tak sa tiež vytešujem 🙂
dakujem velmi pekne
ste ma mali vidieť ked mi volali, bola som na ulici s kočikom začala som skákať a výskať
pani som povedala ked sa predstavila: len mi nehovorte že mi idete povedať čo si myslím že mi idete povedať 😀
kúpim si no neviem je to kopec penazí a je tam obmedzenei že len oblečko topánky a doplny/kabelky, šperky
dovolili isť aj mm tak som rada, budeme kupovať obaja asi pre celú rodinu malej veci an zimu a ja sa chystám už do roboty tak aj veci pre mna po materskej toho vela nemám
zabukovali pre nás letenky
lienulienka a ty s tým pobytom na stredozemnom mori? nič?
betka tak to je neuveritelne! normalne mam zimomriavky a chlpy mi stoja 😀 😀 😀
gratulujem!! a tisko v dobrom zavidim 🙂 fuu, co by som za to ja dala 😵
uzi si to !!!
betka - gratulujem ! a my sa tu nahaname za nejakými vzorkami... 😀 aka to bola sutaz?
na coca cola light, viacere z nás tam vyhrali vedlajšie ceny no aj ja a teraz sa určovala hlavná cena a bum
som neverila že hlavné ceny sa dávaju normálne ale že to ej už vopred dané a tak
Betkaaaaaaa obrovska gratulka, ze poletis, fakt super, uzi si to. a kedy ides nato? 😵 😵
v piatok večer o osmej som blave , bude ma tam čakať auto odvezú nás niekde na hotel- apartmán, večera šampus a v nedelu to skončí
koksooo, to už aké šťastieee, že jedná z nás, čo sme tu 😵 strašne ti gratulujem betka 😉 celú tú sumičku musíš teda minúť na oblečko a podobne? nemám slov 😀
betka to je geniálne super, srdečne ti gratulujem. baby kde vyhrávate tie palice, prosím vás?
Ahojte. Tak betka, to je velka gratulka. Tiez som si az doteraz myslela, ze hlavne ceny su vopred dane. Ale uz tu bol karibik-i ked este len informativne a teraz tvoj nakup. Len dotoho. 😀

rado sa stalo