Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
Betka, obrovská gratulácia! Určite si vyhrala zaslúžene, tú súťaž som sledovala, ale nezapojila som sa, poslala si teda najlepší príbeh, ke´d si prvá. 😉 Chcem sa spýtať, či musíš zaplatiť aj daň z výhry.
Uži si to na 1000% a potom podaj správu. 🙂
viem žýe to bude na prd v BA ale oni majú uzávierku v časopise v pondelok takže tam musime teraz, no čo mam to odmietnuť ked je nato?
mohli si zvoliť iný termín
inak už píšem zoznam čo mam kupiť
betka zatiaľ nič ☹ 😢 Ja tomu veľké šance nedávam,keď ostatným už prišli tie vecné výhry a mne stále nič 😠 Ale aspoň ty si ten víkend poriadne uži a nakupuj a relaxuj a..... 😀
Prajem pekny vecer vsetkym. 😉
WoooW Betka gratulujeeeeeem. Tak tomu sa uz povie poriadna vyhra. Supeeeer. 🙂
Aj ostatnym co tu povyhravali gratulujeeem. 🙂
jasne ze neodmietnes, to by bola skoda.
lenka ja drzim palce nech to je pravda a uzijes si dovcu. 😉
tak - daň paltiť budem ale nakolko som tento rok nemala príjem a odpočítam si za životné poistenei a základnú odpočitatelnú položku tak mi dan vrátia
cha - super nie?
keby som zarabala tak yb som ju zaplatila
Volali,ale to bolo pred troma týždňami a odvtedy nič ☹ Betka bola by si hlúpa keby si to odmietla,aj keby si tam musela ísť hneď aj tak by to bolo supééééééééér,no nie? 😉
betka 14-[ vcera vyskocila vyziva, dnes kecup....v piatok napisem kolko dni bol vyziva...
my musim, maly zboznuje bambulku....zajta bude skakat vyziva, podla mna, vo stvrtok kecup a v piatok zas vyziva, ale nepredbiehajme...pockajme si...
Betka, fantasticke, ale zasluzila si si to 😉 😉 gratulujem
vidis a teraz si mi pripomenula, tento rok budu nasim manzelom vracat za nas dane, ze? sa tesim
a z kucharky mi odpisali, ze nestihaju ani schvalovat ani posielat darceky, tak sa asi nedockame 😠
inak všetkým dakujem za gratulacie
ja už píšem zoznam ani si neberiem veci an prezlečenie - ved si kupim nie?
s tou danou- povie vam mm učtovnik
Gratulujem betka.fakt super vyhra!Len to nemuseli obmedzit a dat ti peniaze,aby si si kupila cokolvek chces.Ale na tom teraz isto nezalezi,ved to je poriadna suma penazi a ja by som to aj tak asi minula na oblecenie a to mozes 🙂
Ukmima, neviem to uplne presne, ale ked si tento rok mala prijem mensi ako 80 tisic sk, tak m si na teba odpocita dane, ale netusim v akej vyske, nevie to niekto???????
no aj by som chcela aj malej darčeky a mm chcel lyže a lyžiarky
dala som to preveriť - zajtra mi maju zase voalť že čo mi schváli

cencula tie palice boli z molimedu tam sa poskladal hlavolam a zato boli palice, ale to uz skoncilo
betka v piatok bude uzavrete pol bratislavy tak nech nechytite nijake zapchy a na veceru dorazite na cas 😀
ja idem pre muza do viedne naletisko tak som zvedava ake budem mat meskanie 😀