Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ved hej pri danovom priznani....neviem kolko, ale viem, ze to bolo pekna suma, ked si bracho odpisoval....
Betka a napises nam to tu zajtra?
Svagrina robi na danovom, tak jej zajtra zavolam...a potom napisem, ale asi nas zmazi..toto patri do paragrafov...ak nahodou, poslem IP
betka, tak to super s tou daňou 😀 , ja som raz musela zaplatiť daň, nie je to bohviečo. Tešíme sa na fotky v Emme. 😉
teraz pozeram palbu o rodinach an pokraji nudze-nemaju čo obliesť
až sa citim trapne že mam minuť 3333 eur len tak z rozmaru
http://feminity.zoznam.sk/cl/100396/584618/VYHR...
betka prrestaň,ved ty im za to nemôžeš a sú tu iný čo mínaju 10x tolko,tý by sa mali hambiť
to hej ale aj tak davam aj nejake peniaze na dobreho aniela ale je vela miest kde treba pomocť
betka, a to mozes minut tych 3333€ a mimo toho mas este aj letenku,auto,apartman,veceru...?? 😵
pre tych co aj posielaju postou
Vyhrajte kolekciu vín od najlepších slovenských vinárov
Zadovážte si v stredu 28. októbra Pravdu s mimoriadnym magazínom Víno a zapojte sa do žrebovania o 40 fliaš z najlepších slovenských vín. Stačí len vystrihnúť kupón z magazínu Víno a husacina a poslať ho do redakcie Pravdy
ivako chcela si sa registrovať
Jestliže vyplníte registrační formulář a odešlete na e-mailovou adresu info@zviratales.cz, získáte odměnu pro vašeho psího mazlíčka - vzorky psích pamlsků (sušenek, dentálních nebo masových pochoutek zn. MAGNUM).
tem reg.formulár si musíš stiahnuť do compu, vyplniť a potom ho odoslať malim na hore uvedenu adresu ako prílohu, mne to šlo.

Som na rodicovskom...musim povedat mm na sa popyta v robote, kolko Asim mm zvyknu dat? Ale nedava sa to len len pri danovom?mam s toho hokej...