Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
margot rezy:2 vajcia, 1 šálka cukru, 1 vanilkový cukor, 1 veľká Margot čokoláda, 1/2 šálky oleja, 1/2 šálky mlieka, 2 šálky polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 200 g várovej čokolády
Celé vajcia vyšľaháme dopenista, pridáme postrúhanú Margot čokoládu, olej, mlieko, múku, prášok do pečiva, poriadne premiešame, ak je cesto príliš husté, pridáme trochu mlieka. Pečieme cca 20-30 minút v rúre vyhriatej na 150°C. Na koláč natrieme roztopenú čokoládu
čoko rezy:150 g masla, 150 g cukru, 100 g čokolády, 4 vajcia, 50 g polohrubej múky, prášok do pečiva, 100 g marmelády
Žĺtky pomiešame s maslom a cukrom, pridáme nastrúhanú čokoládu, oriešky, múku, prášok do pečiva a nakoniec zľahka vymiešame sneh z bielkov. Vypracujeme hladké cesto. Na tukom vymazaný a múkou vysypaný plech rozlejeme cesto a zvoľna pečieme v rúre. Po upečení namažeme navrch marmeládu a polejeme čokoládovou polevou. Po ztuhnutí nakrájame na kocky.
rafelo rezy:1 pohár cukru, 1/2 pohára práškového cukru, 2 poháre polohrubej múky, 2 vajíčka, 1 pohár mlieka, 1/2 pohára oleja, 1 prášok do pečiva, 1 pohár kokosu, 1 šľahačka
Pripravíme si zmes na posypanie - 1 pohár kokosu a pol pohára práškového cukru, zamiešame. Vajíčka s cukrom vymiešame do peny, postupne primiešame olej, mlieko, múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, posypeme nachystaným kokosovým posypom a dáme piecť pri teplote 170 stupňov 20 – 30 minút. Keď je koláč upečený, ihneď ho polejeme nevyšľahanou šľahačkovou smotanou
banana rezy:700 g práškového cukru, 125 g Solamylu, 12 vajec, 250 ml mlieka, 1 balíček vanilínového cukru, 1/2 balíčka krémového prášku so Zlatým klasom, 1 zarovnaná lyžica hladkej múky, 2 žĺtky, 250 g Flóry, marhuľový džem, 4 - 5 banánov
Cesto: 6 vajec vymiešame s 200 g cukru a vyšľaháme nad parou do zhustnutia. Necháme trošku vychľadnúť, pridáme Solamyl a prášok do pečiva. Rozotrieme na vymastený, múkou posypaný plech a upečieme. Krém: V mlieku rozmiešame pudingový prášok, 1 lyžicu cukru, vanilkový cukor, múku a jeden žĺtok a uvaríme hustý puding. Necháme ho vychľadnúť. Tuk vymiešame so 150 g cukru a s druhým žĺtkom a spolu s celkom vychladnutým pudingom vyšľaháme na jemný, hladký krém. Na vychladnuté cesto natrieme džem a naň polovicu krému. na krém poukladáme kolieska banánov, na ne natrieme druhú polovicu krému a nakoniec sneh (nad parou ušľaháme 6 bielkov s cukrom).
toto su moje oblubene je tam malo veci a rychle je to hotove vsetky su z maggi stranky
😀 😀 😀
ja cakam z magi na dve sady tych pizza tanierov a synovi na 50+100 tak som zvedava kedy to pride
mne dnes z www.dkk.sk knižka- výhra za kvíz, ináč ten klub je super, tam stále niečo vyhrávame, ešte čakám osušku leví kráľ...
uz chodia pizza taniere nechodila zapekacia misa???jaaaj mne tam chyba nejakych 10 receptov ale nechce sa mi to tam vkladat uz 🙂
Ahojte,
na stranke http://www.recepty.pozri.sk bude uz o tyzden koncit sutaz v domacich receptoch, ale este stale je
sanca vyhrat. Celkom zaujimave ceny su tam – domace spotrebice.
Dobry den,
sme spolocnost, ktora nasim odberatelom poskytuje odber zaujimavych stranok za odmenu pre vas.
Ak mate zaujem o zaslanie adresy stranky a suhlasite so zaslanim tychto informacii, odpovedzte prosim na tento mail a do predmetu alebo tela spravy napiste slovo Suhlasim.
Dakujeme za Vas cas
toto mi prislo z mailing@webpodpora.sk , co to môze byt, neviete nahodou?
babulky, zahlasovala som, kde sa dalo
mne na maggi cez vikend schvalili asi 20 receptov - po straaasne dlhej dobe
viem, ze to sem nepatri, ale nikde neviem najst jedly tortovy obrazok robota Wall-e, nahodou niektora z Vás nevie, ze odkial by som vedela objednat? dakujem
tá kabelka je z marionaud,bola v nej vizitka,ale ved tá súťaž trvá...bohvie kolko takýchto súťaží vyplníme a už sú davno ceny rozdané..
dalve:
http://www.ukocicek.cz/katalog.php?kategorie=61086
ale neviem ako je to s doposielaním na SK

http://www.svet-komunikacie.sk/index.php?ID=714... tu je už vyherca