Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
ahojte holky
dnes na obed odchadzame k mojim rodicom do Martina, tesim sa, len keby cesty boli lepsie ☹ ☹ . hadam nebude poladovica ☹
Prajeme Vam krasne Vianoce, aby ste si pod stromcekom nasli len take darceky, ktore ste si vysnivali. 😉
Tichučko ako ligoce sa sneh a
k šťastiu chýba iba krok,
prajeme Vám veselé Vianoce
a šťastný nový rok .
Zuzana a Sofinka 🙂
ivako, dík, kde si to tam našla na najmame, ja som to presnorila či dali vyhodnotenie a nič. a som tam až 2x.
ahojte!
Zuzin aj tebe krasne sviatky 😀 a nech rozziarene ocka Sofinky pri stromceku vas vsetkych doma naplnaju laskou a spokojnostou.
tak hami je uplne super 😀 -marek uz vipil hroznovi stavi,zjedol jablka s vlockami,Milan si dal pol krabice bananovej kase 😀 ,michla ovocne pyre-keby som robila take ranajky kazde rano tak skrachujem 😅 😀
ahojte mne dnes výhra z toho oleja raciol poukážka na nákupd v dráčiku v hodnote 16,66 €
ahojte ja dnes nič, výhercom gratulujem, vyhrala somna palme tú formu na stromček všetkým prajem kludné a pohodvé vianoce, vela šťastia, zdravia, rodinnej pohody a hlavne vela vela odychu a kludu
ahojte babulky
zelame vam krasne vianoce 😵
Ahojte.
Prajem Vam krasne, pohodove a pozehnane vianocne sviatky. Vela radosti detom pri stromceku.
pa 🙂
mne dnes jedno femme kabelka kožená čierna a náhrdelník,
hami z babtka, gliss kur balíček, druhé femme išlo sestre tam neviem čo mala.
zabudla som ešte už mi prišla kabelka lancome čo som vyhrala včera, ku nej 5 ks dekoratívnej kozmetiky lancome a krém proti vráskam
ja mam na poste maggi,dnes dali listok ale pojdem uz len po sviatkoch dens uz nesiham

Jedna legenda hovorí, že na Mikuláša môžte odrezať konárik zo stromu alebo kríka, najlepšie z čerešne, jablone či slivky a dať ho do vázy, pričom si niečo zaželáte. Aby sa Vám želanie splnilo, čo musí konárik na Štedrý deň?:
a/ uschnúť
b/ rozkvitnúť
c/ zapustiť korene
Blahoželáme výhercom:
Marta Adamcová
Katarína Plechová
Paula Panáková
František Adamčík