Vzorky zadarmo, súťaže a iný relax, 2. časť
zakladám túto tému,lebo v tej minulej sme už mali veľa strán 🙂 🙂 🙂
susana, ja som v novom roku ani Ň nevyhrala. Ale verím, že sa to rozbehne. 🙂
katuska, myslela som na Teba 😉 , ani Sunar, ani SMS , ani knihy, ani krizovka, ZDRAVIE dnes 0 bodov. Stastie ma obchadza.
susana ja tiez nic v novom roku 😝
ozaj prisli uz niekomu tie kefky curaprox co pytali adresy?
Toto mi napísal azet ohladne toho mailu čo si pýtal osobné údaje, heslo atd.:
Dobry den,
dakujeme Vam za spolupracu pri rieseni situacie, na zaklade coho mozeme promptne reagovat.
Odporucame Vam, aby ste svoje prihlasovacie udaje neposkytovali a spravu ignorovali.
S uvedenou spravou nasa spolocnost nema nic spolocne.
Pokial Vam pride aj nabuduce takato sprava napr. Postou/RP, vyuzite sluzbu Obtazuje ma, aby sme mohli urychlene uzivatelovi zabranit v pokracovani tejto cinnosti. Pripadne nam nahlaste podozrivy e-mail na adrese kontakt@azet.sk.
S pozdravom Azet tim
stanka zacinam sa bat aby vobec prisli po tom nalete na ich stranku ☹
bzzmajka dobre si urobila 😉
http://www.klubzdravia.sk/sutaze/kazdy-mesiac-s...
už dva mesiace nedali vyhercov 😒
POZOR!!!!!!! 🤐
Vazeny uzivatel,
viacero uzivatelov e-mailovych schranok na Centrum.sk obdrzalo dnes podvodny e-mail, ktory nabada k zaslaniu osobnych udajov ako je e-mailova adresa, datum narodenia, ci bydlisko a to pod zamienkou aktualizacie uzivatelskej databazy.
Upozornujeme, ze predmetny e-mail nijakym sposobom nesuvisi s prevadzkou e-mailu ci dalsich sluzieb Centrum Holdings. Centrum.sk od Vas nikdy neziada zaslanie ziadnych osobnych udajov prostrednictvom e-mailovej postu. NA TAKETO E-MAILY, PROSIM, NEODPOVEDAJTE.
Dakujeme
baby, chystám sa pofotiť výrobky maggi ale mám len dva, nájdu sa tu baby čo by tiež pofotili a bud ja alebo niektorá, ktorá má toho viacej vytvorila album, my by sme jej poslali foto čo nemá???!!!
na tom stoplus neviem či vobec niektora vyhrala, mne kefky curaprox ešte neprišli 😢
dík verticek ale nejak ma to nebaví, nebudem prepisovať, žiadna výhra- žiadna inšpirácia 😔
dnes bola v drogéria 101 a nad nákup 9 € kozmetiky Nivei,dávajú pleťové mlieko Nivea zadarmo 250 ml

marafa - nema chybu!!! 😀
Ja som posielal sutaz aj v Zahradkarovi - a ako vzdy nic 😝
Je tu este niekto kto v roku 2010 nevyhral? Alebo som tu sama ☹