icon

Vzťah v 13 rokoch a navyše som lesbička

kristi2006
11. aug 2019

Ahojte. Som baba a mám 13 rokov. Viem ze to teraz bude divne ale som smutna z toho ze som lezba ale neviem si najst nejaku tu partnerku. Prosim je tu nejake dievca z Prešova od 13-15 rokov? Alebo mi aspon poradte ako by som si nasla nejaku tu partnerku. Dakujem.🙂

Strana
z2
jamimka
11. aug 2019

Od septembra hľadaj cez prestávky v škole 😉

judar
11. aug 2019

Chod na pokec tam partneriek najdeš habadej...aj s nakladadačkami

ktochytavzite
11. aug 2019

V 13r uz chces mat vztah?A co sa chcete drzat za rucicky?

ctrl
11. aug 2019

Neblázni už v 13 vieš vôbec čo ta čaká v budúcnosti spamätaj sa

sonicka777
11. aug 2019

nech už skončia tie prazdniny...🙄

miley33
11. aug 2019

Uff... Silná káva.. ak keď si lezba predsa nemôžeš hľadať vážny vzťah v 13 rokoch. A ako vlastne vieš že si určite lezba?? Nechces ísť len podľa dnešného moderného trendu lebo teraz je IN byť iný.. aby si o 10 rokov sa nehanbila za to ;) moja známa ma dvojčatá dcéry ktoré toto robia už od 10 rokov.. ties si vraveli že sú lezby aj sa obliekali ako chlapci . Skamaratili sa s mojou sesternicou a začala u nich aj prespávať cez prázdniny a domov chodila s cucfekami.. rodičia zakročili .. teraz už majú všetky tri po 18mnastke a čuduj sa svetu všetky tri majú priateľa a sú úplne normálne.. ani nevieš si predstaviť ako sa hanbia keď vidia seba na fotkách pred pár rokmi.. a sesternica sa dobre že pod zem neprepadne keď niekto spomenie že sa lezbila o dušu

snehulienka8
11. aug 2019

@miley33 😀

fialka1318
11. aug 2019

@kristi2006 mas 13 rokov a uz vies na 100% ze si lezba? To nemyslis vazne 😀 pochybujem ze vies ci si alebo nie si a ze vies ako to lezby robia ci co vlastne robia a podla mna len rebelujes a chces byt zaujimava 🙂 je bezne ze sa na skole baby bozkavaju a skusaju ale urcite lezby nie su 😀 takze pekne do skoly ucit sa a svoju orientaciu verejne prehlasuj az ked budes zrela a dospejes lebo si estelen dieta co vela cita na internete 😀

thoughtfulweirdo
11. aug 2019

Skus pokec, badoo alebo igirls.cz 🙂 ja som mala prve lasky v 12tich s chlapcami, co je o dost nebezpecnejsie nez sa spoznavat s dievcatom. Ci si alebo nie si lesbicka je zatial uplne nepodstatne, to zistis casom a skusenostami. Hlavne ale nezabudaj na bezpecnost, ak sa aj s nejakou slecnou zoznamis a budes sa s nou chciet stretnut, prve stretnutie urcite niekde na verejnosti a musis povedat rodicom, kam a s kym ides- kludne im hovor, ze je to kamaratka, svoju orientaciu s nimi vobec nemusis este riesit, ale musia vediet, kde a s kym si. Uplne najlepsie by bolo, keby na prve stretnutie s tebou isla aj dalsia kamoska alebo trebars starsia sesternica, ona sa potom moze odpojit a nechat vas spolu, ale mala by sa presvedcit, ze je to naozaj to dievca, za ktore sa vydava. Zo skusenosti ti ale hovorim, ze najcastejsie to klapne pri necakanom osobnom zoznameni a nie takto nasilu cez internet, takze nezabudaj mat oci otvorene a bohvie, koho vsetkeho v skole a cez kamosov stretnes 🙂

elementissa
11. aug 2019

Akurát ti začala puberta a hľadáš sa. Nesudila by s to tak, že určite lesba nie si, kľudne môžeš byť. Homosexualita je daná geneticky od narodenia, je to orientácia, ktorú mame v sebe. Vieš, ja som 100% hetero a nikdy ma ani vo sne nenapadlo experimentovať a skúšať niečo s dievčatami. Mala som spolužiačky, ktoré sa bozkávali s babami, ale to sa len tak predvádzali, každá z nich bola na chlapcov a dnes majú deti. Poznám aj ľudí - aj ženy aj mužov, čo v tom nemajú jasno dodnes a to sme už dospelí. Ja som v tom mala jasno asi od 9 alebo 10 rokov - aj predtým som sa držala s chlapcami za ruku, aj v 6rokoch som mala "frajera", s ktorým sme si povedali, že sa vezmeme. V 4 rokoch som bola nesmierne nadupana endorfinmi, keď mi povedal spolužiak v škôlke, že ma miluje a dal mi pusu na líce 🙂 proste niektorí ľudia poznáme svoju orientáciu od malička, niektori sa hľadajú celý život a niektorí zistia, že ich priťahujú obe pohlavia alebo ani jedno. Všetko z toho je v poriadku a nemusíš si vyčítať, že si nejaká iná alebo čudná. Ja som napríklad v 13 rokoch veľmi dobre vedela, kto ma priťahuje, takže tie múdre reči, že nevieš a vymýšľaš a rebeluješ by som nebrala do úvahy vôbec. Ak to tak cítiš a vieš, že žiadny chlapec sa ti nikdy nepáčil a naopak dievčatá v tebe vzbudzujú túžbu, tak nie je o com. Možno sa o pár rokov ukáže, že to naozaj bolo len experimentovanie a zistíš, že ťa vlastne viac priťahujú muži, len si mala také obdobie, kedy boli chlapci fuj. Avšak v 13 rokoch je veeeelmi skoro riešiť nejaký vzťah. Viem ako sa cítiš - všetky moje spolužiačky mali frajerov, ja nie, tiež som nejakého chcela. Silou mocou som sa s jedným dala dokopy (tiez sme mali 13) a to bol taky vzťah 😂😂😂🤦‍♀️ každý chodil po inej strane cesty a vymieňali sme si lístočky a zamilované SMSky, no v skutočnosti sme sa k sebe vôbec nemali. Potom som pochopila, že je to o ničom, rozišli sme sa, samozrejme tak telenovelovo, aby to bolo viac cool 🤷‍♀️😂😂😂 a potom som mala prvého normálneho frajera (s ktorým som sa aj bozkávala) až v 17- tich! Síce to bol kratucky vzťah, iba mesiac, ale necítila som sa nejaká nedovyvinuta, že nemám frajera a nespavam s nim. Potom som si medzi 18 a19 nasla prvého takého vážneho, s ktorým som aj spávala už. Nebol to muž môjho života, rozišli sme sa, ale našťastie, necitim k nemu žiadnu averziu ani nič, veľa mi ten vzťah dal, naučila som sa, ako presne vzťah nemá vyzerať. Keď som mala 22, nasla som svojho vyvoleného a v 23 som sa vydala. Vediem šťastný, usporiadaný život, mam dobru prácu, úžasného manžela, veľký byt, 4 mačky a o dva mesiace aj ukricane dieťa v postieľke. Tým len chcem povedať, že o nič neprídeš. Keď som mala 13, bola som jedna z mála v triede, čo nemali žiadny vzťah. Keď som oslavovala 18, bola som jediná zo všetkých mojich kamarátok, ktorá bola panna. Teraz mam 25 a som šťastne vydatá, onedlho čerstvá matka. Všetky tie moje kamarátky sa ešte len o rok, dva budú vydávať, niektoré z nich teraz nemajú ani žiadny vzťah a deti v nedohľadne. Mnohé z nich mi vravia, ako mi závidia, že mám taký život, pekný, usporiadaný, že keď budem mať 40, moje dieťa bude mať už 15 rokov a ako si oni uvedomujú, že už aj ony by chceli mať vlastnú domácnosť a deti... Ale nemajú s kým a desia sa toho, že budú rodiť v 30- tke a neskôr.
Každý sme iný, daj tomu čas. Vzťahy sa nehľadajú, oni prichádzajú, keď je ich čas. Správny človek pre teba, či to už bude dievča alebo chlapec (co je nepodstatné, hlavne, že budeš šťastná), príde vtedy, keď bude jeho čas. Viem, že v tvojom veku chce každá baba vzťah. Aj ja som chcela. Ale nerieš to tak. Ono to príde, keď to bude mať prísť. Možno o 2 roky, možno o 3. Možno sa potom sklames a budeš chcieť byť sama. Nechaj život plynúť. Vsetko prichádza v pravom čase. Sústreď sa na iné ako hľadanie frajerky 😉😊😊

983
11. aug 2019

@thoughtfulweirdo posielať ju na pokec a podobné zoznamky kde sa pod ženskými profilmi ukrýva 99% chlapov? Má 13 hemží sa to tam pedofilmi, málo zneužitých dievčat behá po svete?

coolbaba
11. aug 2019

@983 pravda

bluka2
11. aug 2019

@983 myslíš, že tie stránky alebo iné (horšie) 13 roční sami nenájdu?

983
11. aug 2019

@bluka2 nemyslím si. Mám sestry v tomto veku a teda kadečo ich zaujíma ale na pokec je pre nich už "nemoderne" chodiť. Majú instgram, fb, snap, a iné kraviny (samozrejme sa im to kontroluje) ale ten pokec ich vážne neláka. Ak sa aj náhodou stane, že sa tam tie decká poprihlasujú určite tam nejdú so zámerom hľadať si tam priateľa, priateľku ako jej je radené ale len pre srandu. Teraz tam naozaj seriózneho človeka nenájde nikto.

thoughtfulweirdo
11. aug 2019

@983 A Ty si fakt myslis, ze pokec 13 rocne dievca nedokaze najst aj same?? Rada by som ta vyviedla z omylu, ja som kadeco stvarala uz pred 10 rokmi a to som ani zdaleka nebola s internetom tak zzita ako dnesne deti. A prave preto som jej tam napisala aj nejake bezpecnostne zasady. Ak chce chodit na zoznamky, bude to robit aj bez pozehnania a maximum, co moze kto urobit, je snazit sa jej pripomenut, aby nezabudala na bezpecnost.

23121974
11. aug 2019

A čo si chceš s ňou v 13-tich požičiavať pastelky na kreslenie? 😂😂

via88
11. aug 2019

@elementissa oh, ty si sa fajne vypisala na vymyslenu temu nejakeho nudiaceho sa provokatera 😁😁😁
Ako “nejaku tu partnerku”, to ako by tibike zo zameny manzeliek pisal 😄

983
11. aug 2019

@thoughtfulweirdo nemyslím si to, samozrejme že tie deti o týchto stránkach vedia. Ale ako som písala uprednostňujú iné stránky. Poslala si ju tam hľadať si partnerku, priateľku, kamarátku. 100%ti viem povedať že ju tam nenájde. Ak tam aj deti v jej veku chodia tak len zo zvedavosti. To, že si jej dala bezpečnostné pokyny jej nič nepomôže. Keď ju tam nejaký špekulant ohúri pošle mu aj fotku vlastnej "duše" a stretne sa s ním. Takéto deti sú žiaľ naivné. Stačí pár pekných chapajucich slov zo strany anonymného účtu a dievča mu povie všetko.

judar
11. aug 2019

@983 ale prosim ta...tak to asi nevies co robia dnesne deti na hodinach informatiky a samozrejme ucitelia to na niektorych skolach maju v pazi ze uz 9-10 a viac rocne deti im na hodinach lezu na pokec a ine blbe stranky ba aj mimo skoly...detska zvedavost je nevyspytatelna

983
11. aug 2019

@judar pochybujem, že si tam tie decká chodia hľadať priateľky ako jej radia tu. Ak tam aj vlezú tak len zo zvedavosti, nie so zámerom nájsť si lezbicku kamarátku.

thoughtfulweirdo
11. aug 2019

@983 Neviem, kolko mas rokov, ale tipla by som, ze som mladsia a ja si teda na svoju ranu pubertu dobre pamatam. A veru ani v 13tich som nebola retard a vedela som, co este ano a co uz nie a to ani zdaleka nebola taka osveta o bezpecnosti na internete. Ze sa bude chciet stretnut je mozne, ale ak so sebou vezme trebars tu sesternicu, ktora skontroluje, ci to nie je nejaky uchylak, hned je mensie riziko. Ver mi, ze ked uz ma dievcina zaujem o zoznamovanie sa, pokec najde aj sama. Napis si do googla slovo zoznamka a uvidis, ze ti ho ponukne hned medzi prvymi 🙂

katka164
11. aug 2019

...zasa sa nejaké decko nudí???😂😂😂

jarushka1981
11. aug 2019

@elementissa krásne si to napísala,napísala by so to podobne, dokonca aj fakty z tvojho života plus mínus sedia s mojim. @kristi2006 z tohto príspevku si zober to podstatné a ako budú roky plynúť nájdeš aj sama seba, nech už s akúkoľvek orientáciou, stále to budeš ty.

bluka2
11. aug 2019

@983 vsetky tie kanaly co spominas a aj tie co dala thoughtfulweirdo su na 1 kopyto, rovnake rizika tak nechapem....

bluka2
11. aug 2019

@judar na hodinách informatiky sme to robili na gymnaziu už aj my teraz tridsiatnici. Napríklad sme si dohodli rande s nejakým chlapom akože sme žena a jasné, nikto tam nešiel... (Trápna sranda, čo už) Takže deti sme si robili srandu z ktovie kto bol na druhej strane. Niežeby som bola na to pyšná, len sa čudujem, že si niekto myslí, že podobné stránky je možné nepoznať v tom veku

nikol873
12. aug 2019

heh tento pribeh ti ako tazko niekto uveri mna by celkom ale zaujimalo, kto sa moze takymito vymyslenymi pribehmi bavit a co z toho vlasne ma

lennaa
12. aug 2019

Trapna sranda @bluka2, ale v tej danej chvili to bolo strasne smiesne. Myslim, ze takychto pripadov, ludi co to robili je ozaj dost 😉

ankusik
12. aug 2019

@kristi2006 prvy krok je naucit sa, ako sa to slovo pise, ked uz si teda taka velka "lezba" 🙂

(pise sa to s "S", teda lesba, len tak pre info)

bluka2
12. aug 2019

@lennaa cítim sa trochu lepšie :D

katka_kikus
4. aug 2020
Strana
z2