Vzťah vyvinutý zo sexu
Ahojte, chcem sa opýtať, či sa vam niekomu stalo, že ste sa dali dokopy s chlapcom, s ktorým ste najprv len spavali. Či je možné, že sa niečo take udeje, alebo jeden o druhého už po sexe o seba nemáte záujem?
Ano aj my tak. Cez pokec sme sa zoznamili a asi rok slo len o sex, aj ked mozno raz za mesiac aj kava bola. Sme spolu 11r,manzelia 5r a mame 2 deti
To je skvele, keď sa vam to podarilo 🙂 ja som už s jedným takto spávala a on si zrazu našiel frajerku tak som bola v šoku 😀 a ľudia hovoria, že väčšinou, keď muž spi so ženou už o ňu po tom nemá záujem tak neviem 🤷🏽♀️
Kamoška sa tak zaláskovala, no ostalo to jednostranné😉 väčšinou žena sa citovo naviaže, u hclpaov dokáže ísť čisto o sex, ženy sa namotajú, stačí že chlap je dobrý v sexe a je milý......
@lentilka640 no to bude asi aj tým za chlapi jasne na začiatku povedia že nemajú o vzťah záujem a ženy to akosi neakceptujú a potom sú len zbytočne sklamané ;)
@dollyzv lenže mne to povedané nebolo že o vzťah so mnou v budúcnosti nemá záujem 🤷🏽♀️
@lentilka640 netvrdím že to všetci povedia,len je veľa takých prípadov keď aj chlap povie ale ženy sa snažia zmeniť jeho názor 😃 my sme si na začiatku ujasnili že sa ani jeden vzťahu nebranime ak by to k nemu smerovalo ;)
@lentilka640 zial naozaj sa v takomto “vztahu” namotaju skor zeny. Lebo zena ma pocit, ze ked s nou ten chlap sexuje, tak ho pritahuje, je pre neho krasna, dolezita, tuzi po nej. K tomu, ak sa on chova milo, tak v nej vznikne pocit, ze mu na nej zalezi.
Odtial uz nema daleko k pocitu, ze okrem dobreho sexu je vlastne aj sympaticky, mily, dobry. Hodi za hlavu fakt, ze ju najskor vyhladava len kvoli istemu pichu a uz ide fantazia naplno. Tuzi verit, ze ju miluje, len jej to nechce priznat (a v kazdom jeho geste hlada naznaky, co jej tuto teoriu potvrdia. zvysok, co to nepotvrdzuje, ignoruje, alebo ak ju to zneisti, tak sa zas vrati k hlavnej axiome: ze on sa len pre nieco hanbi a este jej to pride take mile). A hlavu ma zrazu plnu zableskov predstav z beznych prijemnych chvil zivota, co budu spolu mat. Takze ho coskoro zacne vnimat ako vhodneho partnera, dokonca kludne i otca svojich deti.
Preto je zena v takomto sexualnom vztahu vzdy zranitelnejsia. Maloktora to ustoji ako chlap. Ze jej ide iba o sex.
Ak z toho ma vzniknut naozaj vztah, musia tam byt spolocne veci aj mimo postele. Stretnutia len tak na kave, spolocne kino, prechadzka, vylety (vsetko bez potreby zakoncit to sexom. Len sa tak vidiet a travit spolu cas). Ci dokonca si vzajomne pomahat s beznymi vecami. Trebars s niecim do prace, pomoct nieco prestahovat, cokolvek neromanticke a nudne.
Proste mimo toho exkluzivneho, ze su len spolu niekde a nemaju ine na praci, ako si hladiet do oci.
Ak zistia, ze si aj tak rozumeju, moze z toho byt vztah.
Inak len tazko, nachvilu a potom krach.
@evittam nebolo nič povedané. Včera sa to udialo prvý krát, on je zranený ešte z predchádzajúceho rozchodu a ja neviem dnes na neho prestať myslieť. Snažím sa myslieť na niečo iné ale to nejde. Už by som sa s ním ani nestretla lebo viem že to asi nemá budúcnosť ale neviem či sa budem vedieť ovládnuť.
@lentilka640 Ja som mala ten isty pocit... uplne. A mame za chvilu za sebou 19rokov krásneho zivota
😉
Ahoj moja čerstvá skúsenosť začalo to sexom s tým, že viac to nikam neposunieme. Áno trávili sme čas aj inak nielen v posteli🙂. Zrazu chlap začal hovoriť o vzťahových veciach a ja som sa akosi na tie reči chytila. Začala mať pocit, že z toho dačo bude ale neskončilo to happy endom😀.
Sú chlapi ktorí proste vedia ako na ženu aj s ňou trávia čas, sú pozorní a všetko vyzerá úplne dokonalo ale proste neskončí to vzťahom. Proste si užijú a toť vše.

Áno,je to možné, záleží,ako ste sa spoznali a ako trávite spolu čas,či je to iba posteľ alebo aj inak.