Vzťahy - brať si to osobne alebo je to normálne?
Ahojte, sme s priateľom skoro 5 mesiacov... je to môj prvý vážny vzťah a preto sú niektoré situácie pre mňa nové a neviem ako si ich vyložiť a aký postoj zaujať 🙂 preto by som poprosila o nejakú tu ,,osvetu" :D zaujímal by ma váš pohľad to, keď vám priateľ povie, že nebude s vami napríklad celú nedeľu, že chce ísť poobede domov na bicykel, oddýchnuť si a počúvať hudbu a potom zistíte, že aj tak si vypisoval na mssgr s ostatnými ľuďmi a vás ignoroval..? Na jednej strane mi povedal že chce ísť domov a mať svoj kľud a pokoj (čo plne chápem a akceptujem), no na druhej strane viem, že si po zvyšok dňa vypisoval na mssgr ... keď som zistila, že si aj tak po zvyšok dňa vypisoval s ostatnými, tak sa ma to trošku dotklo, pretože ja napríklad keď poviem, že chcem mať svoj kľud, tak to znamená, že chcem od všetkých vypnúť, to znamená venovať sa sebe a nie aj napriek tomu si vypisovať s ostatnými a ignorovať priateľa .. myslíte, že to moc prežívam? alebo to je len o tom že on vníma ten svoj kľud ako čas, kedy ignoruje frajerku a venuje sa ,,svojim veciam a svojim ľuďom?" :D Ďakujem za odpovede 🙂
@veronikaszabova Týmto sa mnohé vysvetľuje.
@h2 tiez myslim.
@sense Sú aj lepší chlapi na druhej strane, kde nebude musieť riešiť že sa jej neozve, lebo sa ozvú sami. Pôjde to prirodzene z lásky k danej osobe ,lebo sa aj reálne bude zaujímať čo s ňou je,ako trávi deň ,alebo ju potešia vetou ,zlatko myslím na teba hoc som zaneprázdnený ,ozvem sa ti.lubim ta.Skratka pôjde to samé od seba nie aby sa len povedalo. Alebo ignoráciou .
@veronikaszabova No a je to tu intuícia nemýlila som sa.
@h2 Kde si čítala hneď v tej chvíli ? Niekde v mojich vetách ?
@kristina2015 skorej to autorka nema v sebe spracovane - stretavanie sa priatela s byvalou.
Ja na tom nevidim nic zle
Moj muz sa tiez kamarati s byvalou, servisuje jej auta. Ja sa tiez stretavam s byvalymi. Mame dobre vztahy. A?
5 mesačný vzťah, to by sa mali vznášať na obláčiku zamilovanosti...a nie riešiť "svoj klud"...toto je tak 5 ročný "vzťah" pred krachom
@kristina2015 Z toho, čo si písala, som pochopila, že ak teda nemôže odpísať, mal by napísať aspoň "zlatko nemám čas ,milujem ťa" (z Tvojho príspevku o 9:30).
@kristina2015 niz podla tej inej temy mu neveri tak ci tak, ak nie je vo vztahu dovera nema to vyznam....
A v tom mas pravdu nie je jediny chlap...
@july5432 brutálne preháňas..ako vieš, že vypisoval s druhými ľuďmi? To že je aktívny neznamená, že vypisuje a ak si to zisťovala tak to je choré z tvojej strany po 5 mesiacoch. Na to si daj pozor aby ti ten vážny vzťah neskončil skôr než poriadne začal.
To že pre teba znamená svoj kľud to že od všetkých vypnes, neznamená že to má tak každý.
@kristina2015 Ale vlastne je to už aj tak jedno, tam bude iný problém, ako to autorka písala v tom predošlom príspevku, ktorý sem dala @veronikaszabova.
@h2 Iba nedorozumenie, zle porozumena veta . Bolo to myslené v priebehu dňa nie v tu sekundu ,,hneď,,
Podľa mňa si sama sebe zbytočne ubližuješ. Riešiš také veci, ktoré by si podľa mňa teda vôbec nemusela a sama sa dostávaš do stavu neistoty. Každý si predstavuje svoj pokoj inak a nie je nič zlého na tom, pokiaľ človek potrebuje byť tak povediac aj sám so sebou
No ináč tvoj frajer je iný iq s prepacenim tu žiarlivosť vybudoval on sám v tebe svojim spôsobom života a tým ako otvoril ústa .
Máš na lepšieho
@kristina2015 Ľutujem toho chlapa čo je s tebou alebo možno asi ani nikoho nemáš ...a keď ozaj máš ,dlhé trvanie tomu nedávam 😉
Kocka, neviem či to tu niekto písal, a či si to vôbec prečítaš, ale moja rada znie, že máš prestať
Prestaň ho sledovať. Prestaň ho kontrolovať, prestaň na ňom lipnut.
Vaz si hodnotu samej seba.
Ak ťa on má rád, tak ta nepodvedie ani keby sa pred ním vlnila Miss world.
Vôbec nezáleží na tom, či ide a tou bývalou priateľkou alebo či je na nete.
Jedine na čom záleží, si ty.
Ale ak mu budeš nonstop nariekať a žiarliť, tak on o tom bude viac a viac uvažovať a bude viac po nej túžiť.
Normálne hoďte reč, že či si je isty ,že chce byť s tebou. Že ak si to rozmyslel, tak to chápeš a že hlavne nechceš byť klamana a podvádzana.
Ak sa rozhodne byť s tebou, tak bud ticho a prestaň ho kontrolovať. Túto tému už neotvaraj.
Ste spolu krátko, nemáte záväzky.
Proste ak s ňou chce byť, nech je.
Ale ak miluje teba a chce byť s tebou, tak prestaň s pochybnosťami.
Z milej veselej ženy sa z teba stane obyčajná furia.
Buď sama sebou. Buď bezstarostná, veselá, sebestačná, taká, ako keď ste sa spoznali.
Neviaz sa na chlapa ! Vždy mysli na seba.
Vždy buď taká, aby mal on obavy, aby o teba neprišiel. Energická, milá, zábavná.
To že ste vo vzťahu nič neznamená. Vzťah nie je choroba. Za 5 minút ti môže dať kopačky a je to.
Sama to vidíš túto dobu. Aj keby ti už aj sľúbil vernosť pred oltárom, tak vernosť mnohím nič nehovorí a rozvod vie nastať veľmi rýchlo.
Každý z nás je slobodný a môže žiť život tak, ako chce on.
Preto ti radím, mysli IBA na seba..
Pokiaľ sa budeš milovať, tak ta bude milovať aj on.
A pokiaľ chce naozaj ísť za tou babou, tak mu len poďakuj za spoločný čas a zakývaj mu na rozlúčku.
Jeho chyba.
Prikláňam sa tu ku kočkám. Mala by si proste zvoľniť, všetko preháňaš a berieš moc osobne, takto si ten vzťah proste len pokaziš a skôr či neskôr sa takýmto štýlom skončí. SKús ho brať vážne a ver mu
@retatka 😂 ja ľutujem tie ženy kt nie sú milované a klamú samé seba
@retatka Majú na viac autorka minimálne
@kristina2015 Ja ľutujem ženy, ktoré si myslia, že ak im chlap neodpíše, tak ich nemiluje, len ich chcel využiť, nezáleží mu na nich a treba ho poslať k vode. Mne keď chlap neodpíše a niečo súrne potrebujem, tak mu zavolám. Ak sa neozýva, tak viem, že buď šoféruje, alebo má práve súrnu prácu. Často máva zvonenie vypnuté. Ak sa dlhšie neozve, skôr si robím starosti, či sa mu niečo nestalo. Ani by mi nenapadlo, že mi neodpíše, lebo ma má v paži.
@h2 Teraz neviem na koho narazas či na autorku ale áno dá sa to považovať za jeden znak ako mu na druhej osobe zalezi . Tobôž 5 mesačneho vzťahu kde majú byť dvaja do seba bláznivo zaľúbeni🙂 To ako to máte vy dvaja doma je v poriadku. Tvoj chlap asi s bývalými milenkami na chaty nechodí bez teba 🙂
@kristina2015 No to teda nie. 😂
@h2 Rozdiel prečo mám iný názor ako ostatné je ten, že ja neposudzujem autor.problem s mojím vzťahom ,s mojimi poznatkami počas života,odosobnila som sa ,ale posudzujem ho objektívne čo prezradila o nich dvoch.
@h2 Snáď som svojim názorom nikoho nepohorsila a tie čo sa pohoršuju na mne nádych výdych 😅👌
@kristina2015 Hlavne je rozdiel aj v ľuďoch, niekto komunikuje a vypisuje stále, iný to zase nemá rád. My už sme "staršia generácia", vyrástli sme bez mobilov a mailov, tak si až tak nepíšeme, nevoláme. Len ak niečo treba.
Mňa si určite nepohoršila, trochu som Ťa predtým nepochopila, ale ak to máte s partnerom tak, že si zvyknete napísať, tak to je niečo iné.
@h2 Jasné nie je nič krajšie, ako keď ti pípne počas dňa milujem ťa ,iba tak . To by sa páčilo každej žene či chlapovi ,hneď má človek krajší deň . Ale to už je iná téma ,tuná autorku podľa mňa doslova presvedčil ,že ísť na chatu s bývalou je ok a je stíhačka ,ale fakt je ten ,že on je ten kt v nej vybudoval žiarlivosť svojim spôsobom života ,dlabe na ňu a ona je tá normálna ,ktorá si zaslúži viac .Keby je to moja dcéra a pýta radu mám v tom jasno
@kristina2015 Tak úprimne, mne keby pípla len tak cez deň správa od muža, že "Milujem Ťa", tuším prúser! 😂
@h2 😂 hah .

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/partner-je-v-kontakte-so-svojou-byvalou-sexualnou-partnerkou/