icon

Z akých fráz na Modrom koníku vás ide poraziť?

23. aug 2022

Dáme si takú anketu, z akých fráz Vás ide poraziť keď čítate na Modrom koníku, či už v diskusii alebo v skupinach?
U mňa sú to napríklad Blikajúce kontrolky u žien 🤣👍🏻 Vianočná výzdoba vtedy podľa všetkého ide bokom doprdele ešte keď sa rozvietia všetky 😄
#mier

tojada
23. aug 2022

Zase sú prázdniny.

given
23. aug 2022

Nemám rada oslovenie "žienky" (pre mňa je to také Matovičovské oslovenie).
Takisto nechápem, keď niekto začína vetu slovkom "ako". Ak sa pýta na spôsob, tak je to samozrejme v poriadku. Skôr vety typu "ako ide ma poraziť", "ako každá máme právo na svoj názor", "ako nenechám si skákať po hlave" atď atď 🙂

xxixinka
23. aug 2022

Po novom ma štve: znížiť náklady, zvýšiť príjem. 😀 Lebo to také ľahučké toto urobiť. 😀

boldo87
Odpoveď bola odstránená
katkati
23. aug 2022

Čítaj s porozumením.

solange7
23. aug 2022

Mne vadi "Teraz tu o cervenej ciapocke" . To je ako nakaza. Je to pod kazdou vymyslenou temou aj 10x.
Nemam rada tiez vyrazy typu: mliečko, teplomerík, papkame, grckame, mesiačiky a podobne.

ibrunova
23. aug 2022

Toto sa netýka len koňa, ale všeobecne nerozumiem, keď niekto nepoužíva predložky. Napríklad ideme lekárke, alebo včera tu bolo že tancujem daždi, ideme školy. Toto mi niekto vysvetlite.

ivka225
23. aug 2022

materinsky plural ... slovo "hold" pouzite vo vyzname "nuz" ... "vzhliadnut" namiesto "zhliadnut"

reanda
23. aug 2022

sup sup

reanda
23. aug 2022

alebo 'zajdi s tym za odbornikom' 😀

sparkling
23. aug 2022

Nijake, niejake, a všetky patvary toho slova. A potom este: “nemam problem, tak si ho vyrobim”, bola som pri babke, prišiel do nás

olivia_s
23. aug 2022

Mne sa panenky pretacaju ked citam v prispevku vetu: placem cely den... 😀

ibrunova
23. aug 2022

Presne aj Máte niaký nápad?

katkati
23. aug 2022

Alebo "hambim sa"

sarita510
23. aug 2022

šikovna mamina ,ocino si opravi

au1994
23. aug 2022

Na zábavu? 🙂 osobne nevidím nič zábavné na tom, keď ideš touto formou šikanovať ostatné používateľky MK, kvôli takýmto prkotinám. Nie sme na základnej. Ale to je asi otázka vkusu a IQ. 🙂

buberova
23. aug 2022

"skrz"

ivanaks
23. aug 2022

Žienky, vy tu viete všetko.

sonula
23. aug 2022

Vztahy a sex. Malo sexu zle je a urcite podvadza, vela sexu zle je a posielaju ho do bordelu, ma nejaky kink a hned ho mlatia panvicou.

autor
23. aug 2022

@au1994 nikto nesikanuje 😉 vec názoru. Pekný deň.

luccija
23. aug 2022

Rupsak tu bol aj minuly tyzden, niejaky, poslednou dobou oblubene to Ti ho dali vo vypredaji, smer doktor, red flag je novinkou tohto leta🤣

h2
23. aug 2022

@au1994 Tuším si sa v tom našla. 😁

deniseee
23. aug 2022

Nevadia mi frazy, slovne spojenia, zla gramatika, narecie, matersky plural, ani nic podobne. Skor mi prekaza, ze na fore, ktore ma byt urcene v prvom rade matkam s detmi a ich radostiam, starostiam a otazkam sa vyskytuje kopec ludi bez deti, ktori deti nielen nemaju, ale ani ich mat nechcu, nemaju k nim vztah, atd. Keby sa chodili tito ludia posadit na detske ihrisko, kde spolu debatuju ine matky, ktorym sa tam prave hraju deti, pozerali by na nich ukosom, ze co tam hladaju. Mna by potesilo, keby MK ostal zamerany na matky s detmi, detske potreby (kocikoporadna, bazar detskych veci… atd.) a aby si ludia s nezaujmom o tieto veci vytvorili svoj priestor a tieto dve skupiny do seba nebudu narazat.

solange7
23. aug 2022

Este som zabudla, ze sa strasne casto vyskytuje v prispevkoch "nakoľko".
"Prosim o pomoc, nakolko sme v zlej situacii, nakolko moj manzel bla bla, nakolko ma exekuciu" To uz ani necitam potom... text plny slovnej vaty.

7lenka11
23. aug 2022

Rozveď sa...
Preč od takého muža..
Na čo si si s ním robila dieťa??

Občas mám pocit, že niektoré užívateľky MK nepoznajú žiadnu inú radu, ako "rozveď sa". Túto radu dávajú pomaly pri každej jednej banalite, len čo sa muž náhodou pozrie na ulici na inú ženu. A potom užívateľky - veštkyne: "s takým chlapom si si ani nemala robiť dieťa".. Asi niektoré slečny a pani zabúdajú, že ľudia sa menia aj vekom a nikto z nás nemôže vedieť, aký bude partner o 5 či 10 rokov, resp. ako sa zmení vzťah narodením dieťaťa...

lindous
23. aug 2022

"... ale to je iba môj názor", "nechcem sa hádať" po slohu plného nenavistných prejavov alebo logických nezmyslov 😅

valeria_h
23. aug 2022

Keď máš na niečo iný názor, tak hneď buď závidíš alebo máš smutný život 😂

river_song
23. aug 2022

Celkovo ma ide poraziť ak dospelý človek používa zdrobneniny na veci bežného života mimo komunikácie s deťmi.. 🤦🤢 napr. "Materské mliečko", " náš nový domček", "mäsko v polievočke" ... A ešte slovo "šialka" nieje zrovna moja ŠÁLKA kávy 😂🤦

jaskolka
23. aug 2022

Keď viac nad tým uvažujem, tak nemám rada slová "úžastny, neodcudzujte ma, nemám peniaze, až dačo potrebujem, niaky, niake, hamba "

valeria_h
23. aug 2022

A samozrejme ešte toto : téma je vymyslená, ďalší troll a urážky a nadávky na ľudí kvôli vzdelaniu či pracovnej pozícii. Tiež urážky na ľudí, ktorí bývajú v prenájme.