icon

Z milenky manželka

smajlik222
15. aug 2017

Ahojte nájde sa tu kočka, ktorá najprv bola milenkou a potom sa ale jej milenec rozviedol a zobral si ju za ženu? Podelte sa o svoj príbeh dakujem

Strana
z2
oli18
16. aug 2017

Aj ja poznám v svojom okolí dve rozbíjačky manželstiev. Dotyčný milenec si ich nevzal, ale naopak, po jeho rozvode sa rozišli. Hlavne, že pripravili deti o otca ☹

evittam
16. aug 2017

@oli18 Ze "rozbijacky manželstiev". A ten vzorný manzel a otec pri tom nebol?!😂

obsadenemeno
16. aug 2017

@evittam presne. Tie zeny manzelke vernost neslubili. Netvrdim, ze su bez viny, ale to manzelstvo rozboil v prvom rade ten manzel, co ho nevedel udrzat v nohaviciach.

evittam
16. aug 2017

@obsadenemeno Ale kdeze, prosiiiiim ta. On je ten chudáčik co sa nechal zlakat😂😉 To nepoznas - "ked suka neda,pes neškoci"...😂

evittam
16. aug 2017

*neskoci

obsadenemeno
16. aug 2017

@evittam suka by nedala, keby jej nevesal buliky na nos, ze ako ho manzelka "nechape".......

smutne, ze vela zien nema k sebe samym ziadnu sebauctu....a uveria bachorkam "o hroznej manzelke"....... 😒

oli18
16. aug 2017

@evittam napísala som to preto, lebo tie ženy osobne poznám. Boli slobodné a zaumienili, že tých mužov získajú, bolo to od začiatku cielené. To sa im podarilo, ale vzťahy im nakoniec stroskotali. Ja si myslím, že nie všetci idú do nevery s tým, že chcú rozvádzať. Niektorí majú smolu, že sa to prevalí. Tak ženy, ako muži.

evittam
16. aug 2017

@oli18 Ale preco stale poukazujes len na tiw zeny?!!! O to ide. Asi keby to ten chlap nechcel tak to nespravi.

evittam
16. aug 2017

*tie

smajlik222
autor
17. aug 2017

@oli18 nikto nikoho o otca nepripravil , otec bude tym detom stale! A mali by tie deti pocuvat hadky rodicov a zit v bojovom prostredi z ktoreho citit napatie medzi manzelmi tak radsej nech sa rozvedu...a ano chudatka tí zneužití muži, ktorí boli isto poviazaní a znasilnovani tými hroznými ženami! Nevera sa stane vtedy ked to chcu obaja a tvrdenie keby suka nedrzala pes by ne.ebal alebo opacne su hlupe ...

zuzpar
17. aug 2017

@oli18 Oli ak by to nechcel spravit tak by to urcite neurobil. Vsetko je to v hlave a ako sa clovek rozhodne. A ako sa hovori... laska hory prenasa

obsadenemeno
17. aug 2017

@smajlik222 mas pravdu v tom, ze otcom byt neprestane a ze ak sa maju hadat a doma je zla atmosfera, nech sa radsej rozvedu.
Ja vidim problem skor v tom, ze vela manzelov sa vlastne rozviest nechce, lebo ta zena vobec nie je taka hrozna, ako ju vykresluju a doma je pohoda, normalka, sem tam burka, ale inak vsetko ok. Oni si chcu len uzit, dokazat, ze este stale su "kanci", ze vedia zbalit ine...... lebo tu citame, ako milenka caka roky rokuce a potom zrazu zisti, ze "harpya" domaca je vlastne len celkom obycajna zena, ma lepsie aj horsie dni, a vlastne su obe klamane niekym, kto za to vo vacsine pripadov vobec nestoji.
Lebo ruku na srdce, percento tych, co sa dokazali priznat a rozviest (a teraz vravim aj o zenach) ked ich srdce/chtic tahali inde je fakt mizive. Ved ktory muz by opustil manzelku koli potencialnej milenke? Predtym, nez mu da??? Hoci jej bude tvrdit, ze ako straaaaasne ju miluje, ako mu zena nerozumie, atd, atd (dopln sama).

Ziaden.

adrestia
22. aug 2017

Milé žienky, založila som súkromnú skupinu Milenky ženatých mužov. Ak sa chcete podeliť so svojimi skúsenosťami alebo hľadáte radu, ste srdečne vítané 🙂

111kiki11155
21. sep 2020

@smajlik222 bože keď čítam tieto témy je mi z vás zle hambite sa😡, nie je na vine len chlap ale aj tá čo mu otrčí a poriadne ho nepozná.. Ešte že niektorí ľudia majú charakter a chrbtovú kosť

olympus
21. sep 2020

Ja som zažila niečo podobné tiež som bola milenka(manžel mal vzťah,nebol ženatý) a nehambím sa za to.Teraz sme manželia a máme krásnu bambulku.Nebolo to jednoduché,ale teraz sme šťastný.

h_petra
21. sep 2020

@smajlik222 mam kamarátku.... za ženu si ju ešte nevzal, ale majú spolu babatko a normalne spolu ziju

Strana
z2