Z niektorých ľudí mi je zle
Ako útočili na moju kamarátku, ktorá je vážne chorá. Najprv kvôli tortam, potom kvôli háčkovaniu a teraz kvôli problému s bratmi
Tu je dôkaz že jej brat, ktorý živí rodinu mal nehodu. https://www.puchov.in/foto-policia-ziada-o-pomo...
Co sa týka horskej služby zaplatili to a vybavili. Vďaka jednej mamičke z koníka.
Pisala že minula dôchodok na darčeky, ale zároveň ta suma obsahovsaa aj peniaze na charitu. Nechápem prečo by si so svojím dôchodkom a peniazmi ktoré zarobí za hand made výrobky predaj nemohla robiť čo chce. Fakt smutné. Diskusiu o oblatkach a salku som založila schválne aby som videla reakcie na.,, mamu'' ktorá nechce ublížiť babu. Už tu bolo viac takých diskusi kde ste sa smiali z opatrných mamiciek, ktoré mali dobre úmysly... A kamarátka Elly pôjde k lekárovi ale musí zohnať niekoho kto bude so zraneným bratom
Jej mama je tiež vážne chorá, V minulosti mala mozgové porážky, zázrak že sa z toho dostala. Musia hovoriť na ňu hlasno alebo priamo do ucha a ani jedno jej brat robiť nemôže. Tak jej to musí Elly prekladať.
A ona k psychiatrovi chodí a chce nájsť niekoho kto jej určí diagnózy co jej okrem schizofrénie, mentálnej retardaciu, adhd a goldenharovmu syndrómu ešte je. Môže to byť ocd a autisticka porucha... Mimochodom ako by ste sa cítili kebyže je toto vaše dieťa? A takto sa k nemu správajú? A chce predávať mydla, návody na hackohracky a uhackovane hračky. Ja jej to budem predávať. Ona odišla z Mk.
Diskusiu o šálku a smutné že sa sa len boji o
Aj vie niekto o čo ide?
No zazrak, ze doteraz v tych temach ziadnu kamaratku nemala, zrazu sa tu nejaka objavi a vie o vsetkych temach, co zakladala a ako kto reagoval 🤔
Tiež odporúčam vyhľadať odbornú pomoc a nepisat nezmyselné diskusie na MK. Psychické problémy sa s pomocou a správnym nastavením liekov dajú zvládať.
@viestta Takže typický deň na koníkovi.
Nikto z vas nechape, ze ona rozmysla inak? Darmo jej tu budeme cistit zaludok a savat logicke rady a klepat si na celo ci je normalne co robi/hovori.
Psychicky chory clovek to nepochopi :( potrebuje v prvom rade odbornu pomoc, mal by jej pomoct niekto kto ju osobne pozna.
Anonym aj si naozaj kamoska - nie ta na ktoru cakala ze pride zo zahranicia? - tak ju v prvom rade dostan k lekarovi, dohliadni nech berie lieky a chodi na terapie a drz ju dalej od internetu. Kym v kazdej teme ktoru zalozi neuvedie svoje diagnozy, tak jej ludia budu nakladat, lebo budu vychadzat z toho ze je ok len "hlupa" a pod.
Keby nebola moznost anonymnych diskusii, krasne by sa vyfiltrovalo, kto si len robi srandu a kto je 'naozaj'... zachvilu tu nebuds jedina normalna diskusia, len diskusie o tom ci je nieco real, fake, alebo psycho...
Háčkované veci a obrázky postihnutej kamarátky predávala nejaká Alžbetka🤷so 🌞 nejaký súvis?...🌞tu už tie nieje?....tu to žije doparoma,človek nestíha sledovať😁
@yvanielka je to moja kamarátka
Tak jej prosím ťa pomôž. Ste v osobnom kontakte, alebo len online?
@loginexistuje mydla som už pridala do bazáru.
@yvanielka pomáham jej. Ale chápeš že nemôže ísť k doktorovi lebo musí byť pri bratovi?
Tak skús pomôcť u nich doma kým pôjde k Dr.
Autorka a chces povedat ze druhy brat nemoze prist pomoct aby ona mohla ist k lekarovi? Ty si alzbetka?
Ok, si Alzbetka, mas teraz nahodene v bazari mydla, takze ak nie si ta Eli ale naozaj kamoska tak predsa musis vediet o desiatkach moznosti ako jej pomoct :(
@nafka0483 pomáham jej ako sa dá. Aj jej kamaráti. Prišla iba o dvoch. Co písala diskusiu. Druhý brat chodí do roboty.
A prečo anonymné? Však píš pod svojím nickom.
@yvanielka ved odišla z koníka už nebude zakladať diskusie
Neklam samu seba prosím ťa.
@sisa_s tie mydla su otrasne 🤦

Je úplne jasné, že toto píšeš sama o sebe. Keď sa bratovi polepší skús hospitalizáciu, nech ti nastavia lieky, polepší sa ti a zmeníš trochu prostredie. Držím ti palce!