Za koľko sa dá kúpiť slušné auto z druhej ruky?
Prosím vás uveďte ma do obrazu, za koľko sa da kupit slušne auto z druhej ruky. S akou sumou mam rátať. Mam nejaké úspory, ale tak ak bude treba tak dosetrim. 🙂 Pre ženu na občasnu jazdu, a vlastne aj cestu do roboty, nákupy a tak.
Slusné sa da tak od 10000 vyssie.
Hyunday...honda (len nie stara ). Automat ked sa pokazi prevodovka celu mozes platit.
Octavky kradnu...
@hellenb to bol este Opel na tom relativne dobre.
Moje skusenosti z okolia su,ze modely od cca.2018 stoja za nic😂.Hlavne teda motory,odchadzaju....Neda sa to povedat mozno komplexne na vsetky modely Opel,ale pre mna je to velky vykricnik...Kazdy sa môze rozhodnut slobodne a nemusi so mnou vôbec suhlasit😉
Do 6 tisic automat a 6 rocne auto nekupis. Minuly rok jesen sme brali firemnu jazdenku Kia Ceed, automat, diesel, 3 rocne auto a 40tisic km za 17500. Kedze nove auta su drahe jazdenky si drzia cenu. Nechcela som nad 100tisic km kvoli investiciam, tam uz vzdy treba nieco opravit, vymenit. Odporucam si najst cloveka co sa v tom vyzna, dat kazdu jazdenku skontrolovat odbornikovi pred kupou. Nam ukazal, kde su prehryzene kable, neoriginalne svetlo atd. Skoda hlavne Octavie su drahe aj jazdenky.
smart, idealne do mesta, automat, zaparkujes vsade
Mercedes alebo Dacia????
Znamy predal v decembri renault koleos za 12000 rocnik 2020. Najvyssia vybava.
@tilly my sme si kupila ako druhe auto fabiu a to susedia sa mi smiali, ze take auto 😁 ale uz to nie je ta fabia, co ani predbehnut nevladala. ja som neskutocne stastna, ze mame fabiu.
@tilly odpadlo nam predne spatne sklicko v aute - namiesto nejakeho prilepenia bolo potrebne vymenit CELE celne sklo..odtrhol sa nam piest na kufri (normalne sa urezal srob a kufor padol) a naposledy strasili s turbom - nastastie sa chyba nepotvrdila…okrem toho nam blbne system na pripojenie iphonov a riesenie sa tiahne uz neskutocne dlho..kupovali sme nove auto, ma 3 roky a muz chcel manual nech ma “cisty” motor a nie hybrid..proste ja som chcela pomerne lacnejsiu kiu alebo hyundai ale muz nie kupime octavku 4 to sa nekazi a rodinne auto..jasne nekazi…ked padne zaruka tak sa nedoplatime na rieseni srajd
My sme pozerali dvojrocne stelvio za 35000 a to bolo slusne auto a za dobru cenu. Pre nas 🙂 aj tak sme hi ale nekupili. Zalezi aky mas rozpocet. Predtym sme zohnali z nemecka auto s 90000 km za 9000+2000 za prihlasenia a dovoz. A tiez to bola super cena. Tazko povedat, co je dobre pre teba. Hlavne si ho daj skontrolovat a overit cez overenie. Je to platena sluzba, ale ukaze ti, co realne na tom aute bolo robene. Ak to teda slo oficialnou cestou
Musis mat aj stastie,ja som necakane kupila jednu jazdenku pred 2.rokmi za 600e😅 a jazdim na nej stale,je to male auto,sice uz som parkrat nieco opravovala,ale to sa nam kazilo aj fungl nove auto zo salonu,cize to neriesim pro 20rocnom aute. Ma vsetko co potrebujem,klímu,elektricke okná vpredu a odvezie ma kam potrebujem. Najlepsia kupa v mojom zivote😃
Oplatí sa z hľadiska ceny a kvality kupovať cca 5 ročne auto a nechať si ho tak do jeho 10 rokov... Cenu rátaj tak 10 až 20 tis
6 rocny automat bude velmi drahy. my sme kupili v juli automat. najazdenych do 70 tis. km, rok vyroby 2015 za 10 tisic. malu toyotu aygo, nic sa tam nezmesti 😀 ja som mala podmienku cuvaciu kameru a navigaciu, ale toyoty to maju vo vybave casto, takze neviem ci to nejako cenu navysilo.
kazdopadne ten automat, s navigaciou a kamerou si neviem vynachvalit. podstatne viac jazdim ako predtym s manualom a podstatne menej sa bojim.
@tundra Opel? Mali sme Vectru. Po trinástich rokoch odišla pôvodná autobatéria. Dovtedy nič. Najlepšie autá podľa mňa, vrátane japonských značiek.
@monika2012 Opel Vectra C sa vyrabal od 2002 do 2008.Precitala si co som pisal v prispevku?
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Opel_Vectra
@tundra mas pravdu,mali sme 2 jazdenky opel a jeden uplne novy Opel a vsetky 3 stáli za h...
@monika2012
Ja som teraz nedavno predala seat ibizu najazdene 100tis, idealne do mesta aj na prve jazdenie. Mala 8r bola v perfktnom stave a nadhernej modrrej farbe a za 7tis. Takze tak nejak by som ratala. A teda bol som prvy majitel, sevisovana, v lepsej vybave atd…
Samozrejme ze ano
My mame Hyundai i30 a nedame nam dopustit, mozem naozaj len odporucit tuto znacku

@tilly tak to teda my mame skodovku lebo ma na nu prehovoril muz a uz v zivote skodu nekupim a lutujem kazde euro