icon

Zábavné perly, ktoré sme počuli na ulici

larusiki
13. aug 2024

Táto skupinka je len tak pre zábavu. Píšte nech si zlepšíme náladu.

Strana
z2
gubcikova
13. aug 2024

Práve som si vypočula že má páliť do pi.i k materi,že je s.urveny bastard atď. A sprevádzalo to plutie po sebe 😂

ivik4
13. aug 2024

Ja som minule z okna pocula zalubeny parik nasich spoluobcanov kde partner hovoril partnerke : drz hubu lebo Ti tu teraz hned napcham k.. do huby a budes uz ticho 🤦‍♀️🤣🤣

zalka
13. aug 2024

Ta to v akej spoločnosti sa pohybujete 😁😉? Ja len také som počula... "To vieš ved sliepky len v noci vajcia znášajú"...

larusiki
autor
13. aug 2024

@ivik4 Tak to kde bývaš?😂

ivik4
13. aug 2024

@larusiki som bola akurat u rodicov, strcena v okne a oni sli okolo panelaku 😃

gubcikova
13. aug 2024

@ivik4 ja na balkóne a tiež spoluobčania 😂 som to aj nahrala škoda že sa nedá video

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
eeffka
13. aug 2024

Ja som pocula ako pani krici na dieta, nechod dalej ako 50m, dieta malo 2roky 🤣🤣🤣

benit
13. aug 2024

Ja v prahe ked dom isla okolo bytovky tam stal chlap pod oknom a zene do okna hovori: maruško, ty si jak z dementákova. Pobavilo😆

jajanka31
13. aug 2024

Ja som dnes pocula v cakarni sa stazovat pani, ktora tam bola asi 10minut (cca 70 rokov) ze za komunizmu sa vobec nikdy nikde necakalo.. ale ze nikde zdoraznila. Tak mi to prislo vtipne. Ps: neberte to tak ze tu miesam politiku.

thirstymonk
13. aug 2024

@jajanka31 Ani na banany? :D

nikpa
13. aug 2024

@larusiki najväčšie perly som bez debaty čítala tu...

larusiki
autor
13. aug 2024

@nikpa asi tak

viestta
13. aug 2024

Raz v autobuse. Mama sa zjavne zucastnila rodicka a cestou domov cistila zaludok synacikovi. "Ucitelka hovorila, ze v skole hresis. Kde, do pi*i, si to pocul?"

tiana080
13. aug 2024

@viestta vtip starý ako matuzalem ;)

viestta
13. aug 2024

@tiana080 ked myslis...

hruska91
13. aug 2024

Ja som počula v obchode ako sa starsi pán (ešte v podnapitom stave ) sťažoval že bol “celý tento týždeň v práci”. “Celý týždeň, normlane celých 8 dni .” A ukazoval to na prstoch, len sa nevedel rozhodnúť koľko ukazat. 🤦🏻‍♀️

earlgrey
13. aug 2024

Ja som počula rozhovor medzi mamičkou a jej asi 6 ročným synom. Syn sa pýta mamky - "Mami a keď už nebudeš potrebovať tú pampersku Always, pôjdeme na kúpalisko?" 🫣

malinoismum
13. aug 2024

Ja som raz nechápala, čo to počujem cez otvorené okno. Doslova hatlanina a take zvláštne pazvuky. bývala som na byte, zvedavosť za mna otvorila balkón a čo nevidím… dvaja hluchonemí sa hádajú… tak baby, to ste ešte nevideli ani nepočuli.

zuzitko74
13. aug 2024

Raz sa jedna malinká pýtala maminky, či holúbkom nie je vonku zima a maminka zahlodila, že nie, veď majú srsť.

fiirsttiime
13. aug 2024

No ja som raz pod oknom zachytila 2 chalanov v podnapitom stave ako vedú debatu a jeden stale omielal vetu...
Ti vravím ked umre posledná včela na svete sme v p.c...a asi pol hodinu o tom tak pútavo rozprával až som si to musela vygooglit ci fakt 😁🙈

lenka1993
13. aug 2024

Ja som minule videla na dvore hada a keď isla mama vonku tak jej vravim že nech dáva pozor že mame hada na dvore (bola cca 22:00). A moja mama že “hady teraz nechodia”. Môj priateľ (choval hady v minulosti) sa stále sa na tom smeje 😀.

xsandrax
13. aug 2024

Bola som v butiku, kde mali oblečenie všeho druhu, ja som si vyberala šaty a manželský pár o kúsok ďalej bol v spodnom prádle a muž hovorí žene: draha toto si vezmi, budeš mať na ďalšiu swingers 😀

srdeenko19
13. aug 2024

Mne raz klient hovoril, že snažím sa paninko, stále robím, aby mala rodina všetko. Preto robím od smrku do smrku 🤣🤣🤣

annadobsonyova
13. aug 2024

Išli sme so synom na ihrisko, prechádzali sme krížom cez sídlisko a pred jedným barákom sedeli dve staršie panie na lavičke a zhovárali sa o tejto nepodarenej mladej generácii. Jedna z nich nespokojne krútila hlavou, ukázala našim smerom a povedala: ,,Oni už ani to nevedia, čo je to kalašnikov!" 😄

barboritta
14. aug 2024

Pacient ,alkoholik,chce nabaliť vydatú sanitárku v nemocnici: sestrička,ja keby som chcel,ja by som sa vedel zmeniť od zajtra aj o 380 stupňov.Ja, výborne pán XX,to ste tam l,kde ste boli a ešte aj kúsok ďalej 🤭...nepochopil , prečo sa smejem

babulkomale
14. aug 2024

@larusiki údržbár v nákupnom centre na dámskych wc s pani upratovačkou:
"Ná, čo tomuto chýbalo...Tuto mi to chycte, poránne....
Nejde, baraní kkt....no do p**e...takto to nepójde."
Ja som sa rehotala v kabínke do hrče toaleťáku 😂

iwesska
14. aug 2024

@eeffka Tak jednotky dlzky mali asi uz davno prebrate😂

avicii18
14. aug 2024

V autobuse.
"Volám sa Hýll. S dlhým a dvoma..."

Jedna z najzaujímavejších "debát" čo som videl prebiehala medzi hluchonemým otcom a jeho dcérou. Hádali sa v posunkovej reči. Pozeral som ako puk 🙂

tetapetra
14. aug 2024

@larusiki v 2002, keď vyhral voľby Dzurinda a Mečiar bol porazený, som sedela s kamoškou v jednom podniku. Prišli tam dve baby, mladšie ako my(poznala som ich zo sš) jedna už mala dieťa a zadrela. Len aby sa naše deti mali lepšie ako my🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ja som mala v tom case tesne po 20tke

Strana
z2