Zábavné priezviská vyčarujúce úsmev
Ahojte ..mate nejake prihody s niekym kdo ma priezvisko ktore vycari usmev?
Ked ma niekto priezvisko čo je inak krstne meno. Napríklad priezvisko Eliáš, Martinka, Filip. ...
Ked ma niekto priezvisko čo je inak krstne meno. Napríklad priezvisko Eliáš, Martinka, Filip. ...
@terezkaarthuramax v Detve je Ivan Ivan. 🙂
moje priezvisko vycari usmev - ale som spokojna - ale to my s ovocnymi menami asi vsetci
@karolinka1206 ked som dávnejšie bola na pracovnom pohovore tak som za slobodna mala priezvisko Hubová a pán sa mi predstavil ako Hríb 😂 pamätám dodnes
@karolinka1206 ked som dávnejšie bola na pracovnom pohovore tak som za slobodna mala priezvisko Hubová a pán sa mi predstavil ako Hríb 😂 pamätám dodnes
@nairobi
😂
tak zaručene ten úsmev teraz mam 😂
mama mala kolegov... Kapusta a Kel
V škole - Vrabec, Sýkorka, Had, Medveď, Macko, .... nie v jednej triede, ale v ročníku.
známa pretekárka... Marcela Jebavá, v nemecku Malfred Kok*t.
Hovorkyňa prezidenta Patrícia Medveď Macíková 🙂
oslovenie pán Púchy znie ako panpúchy
Riaditeľ sa pýta svojho nového vodiča:
– Vaše meno?
– Milan, pán riaditeľ.
– Zamestnancov nevolám krstným menom. Priezvisko?
– Zlatko.
– Tak môžeme vyraziť, Milan!
Poznám jednu za slobodna Potkanova, po vydaji Karfiolová. Druhá Ocenasova, po vydaji Krizovská.
Kamaratka sa volala kozelová, po vydaji je baránková.. a jedna znama má priezviská čvirik sláviková
My sme mali v kúpeľoch pána Buchtu a pána Maka. Každý rok chodili spolu a bývali spolu na izbe. Keď šli na procedúry spoločne tak to bolo Buchta s Makom dovnútra 🙂
Riaditeľ Štátnych lesov TANAP-u Peter Liška
Hovorca spoločnosti Lesy SR Radko Srnka
V jednej praci sme mali ceskych kolegov - technikov, co chodili kontrolovat / montovat anteny... Vrabec a Hrdlicka... bezne sa predstavovali "Dobry den, tady Vrabec a Hdlicka, my jsme prisli k vam na strechu"...
Dalsi bol na partnerskom call centre... "Dobry den, tady Hop jako skocit"..
Správca lesov Michal Diviak
@karolinka1206 Moja kolegyna mala za muža Varechu (nechala si svoje priezvisko a i deťom)
A do práce chodil zákazník pravidelne že Vendelín Pozor.
Ja som minule kukala do našich predpisov a tam hneď prvá strana - opravil - Pipíš 🙂
Manželov kolega - Polkábla.
v jazdeckom klube Krossová a Skákacsová (skákačová)🏇😄
Priezvisko samo osebe moc nie, ale v kontexte práce alebo povahy niekoľko 😉
advokát v trestných veciach JUDr. Vražda
patologička Konečná
večne nasraný starosta jednej českej obce Škarohlíd
😀
keď sme ako vysokoškoláci darovali krv, vedúca hematologického teamu bola MUDr. Drakulová
@terezkaarthuramax v Detve je Ivan Ivan. 🙂
@btus presne som aj premyslala ci niekto taky existuje 😁
moje priezvisko vycari usmev - ale som spokojna - ale to my s ovocnymi menami asi vsetci
@stvura aj mojx kamAratka sa vydala za muza s ovocnym menom.
Uz tu je taka tema a pamatam si prispevok od niekoho, ze v robote mali skrinky s menami a kolegovci boli baran, baran, búc🤣 vtipna diskusia
V ba je exekutor kruty. Mala som spoluziaka božu. Raz jedna suplujuca chemikarka na neho boze, boza. A on "netreba boze, staci boza"😅
ani známe osobnosti sa nedajú zahanbiť... minuloročná finalistka českej tanečnej show StarDance Marta Dancingerová💃💃 alebo režisér filmu Bohemian Rhapsody - Bryan Singer🎤
@karolinka1206 ja som mala spolužiačku Pipikovu🙂aj krstné mala zvláštne
@stvura aj mojx kamAratka sa vydala za muza s ovocnym menom.
@terezkaarthuramax inac si predstav ze ja som v prvaku mala skrinku s ceresnickami...teraz sa na tom smejem ze uz vtedy mi to bolo sudene...a mala som aj na VS aj neskor v praci Hruskove..obe Zuzky, no sranda, nie? (jedna zo SS a druha zo ZS, nic nemali spolocne)

@karolinka1206 vážne "kdo"? nemôžem počuť ani vidieť, oprav si pls 😉