Zábavné priezviská vyčarujúce úsmev
Ahojte ..mate nejake prihody s niekym kdo ma priezvisko ktore vycari usmev?
@terezkaarthuramax inac si predstav ze ja som v prvaku mala skrinku s ceresnickami...teraz sa na tom smejem ze uz vtedy mi to bolo sudene...a mala som aj na VS aj neskor v praci Hruskove..obe Zuzky, no sranda, nie? (jedna zo SS a druha zo ZS, nic nemali spolocne)
@stvura ten obrazok na skrinke súvis s tvojim priezviskom? Lebo moja kamaratka sa tiež takto volÁ 😁
@stvura ten obrazok na skrinke súvis s tvojim priezviskom? Lebo moja kamaratka sa tiež takto volÁ 😁
@terezkaarthuramax ano, som Čerešňová 🙂, jej to je sranda ak sa aj ona takto volá, ja viem že manžel má rodinu okolo BB.
Ja som mala kolegov jeden Rezanka druhý Kukurica
@karolinka1206 Na jednom úrade bol p.Konečnik.....
Páci sa mi meno konateľa košického Termostavu - Mráz (Štefan Mráz)
Potom pobavia mená, keď splynie krstné s priezviskom (vymýšľam) Marco Kotík, Ľuboš Škunda
Taký pán Boško a pán Princz tiež pobavili
Kamoška, za slobodna Kapustová, sa vydala za Kapustu, takže je stále Kapustová.
Český botanik sa volá p. Václav Větvička. 🙂
Kamoškin kolega má zas priezvisko Vražda.
A posledná perlička je farár Karel Mrtvý z farnosti Hrob. (V ČR) Kamarát kňaz spomínal, že do telefónu sa dotyčný predstavil: "Tady Mrtvý z Hrobu", a nebolo im všetko jedno.😀😀
@terezkaarthuramax ano, som Čerešňová 🙂, jej to je sranda ak sa aj ona takto volá, ja viem že manžel má rodinu okolo BB.
@stvura tak ona si ho našla v prahe..
Neviem.o jeho povode lebo kamaratka sa k nemu odstahovala.. avsak po cesky je to inak(třešne) takze bude mat pravdepodobne korene na Slovensku.
@karolinka1206 tusim, ze jeden cesky psycholog, robil rozne prednasky, sa vola Drbohlav.
Mne sa neskonale páči priezvisko Jahôdka,také ľúbivé slovenské a stále milé.
Meno na kt.nikdy nezabudnem je p.Strašifták😂
keď sme ako vysokoškoláci darovali krv, vedúca hematologického teamu bola MUDr. Drakulová
@danica2711 ano a ma kolegynu Krutú
@karolinka1206 ...pred rokmi v určitej institucii zazvonil telefón a na 2.konci sa ozvalo :Chujsi...a prišla automatická odpoveď:Ty si... ale to sa už kolegovia volaneho váľali po zemi, nakoniec volanemu ktosi podsunul papier s vetou:Ing.Chujsi pracuje na prevádzkovom oddelení a robí u nás kontroly
Keď som bola na RTG,tak sestrička zavolala je tu pán Božko? Aj som sa otočila ako ten pánbožko vyzerá. Baby, obyčajne ako chlap,žiadna sláva
A tento rozkošný herec má tiež úsmevné priezvisko...😉
@zenae kto to je
Páci sa mi meno konateľa košického Termostavu - Mráz (Štefan Mráz)
Potom pobavia mená, keď splynie krstné s priezviskom (vymýšľam) Marco Kotík, Ľuboš Škunda
Taký pán Boško a pán Princz tiež pobavili
@alienkami máme zákazníka v práci s menom Mráz. Nakúpil, odchádzal a zabudol mobil, tak ja som za ním skricala, pán Zimný mobiiiiil
@zenae kto to je
@terezkaarthuramax Slovenský herec Marek Rozkoš... hviezda z Dunaja, tanečník v Let´s dance... nový sexsymbol... 😉 😉 teraz aj v seriály Sľub, no tam je taký nespoznateľný na prvý pohľad.. 😀
Kamarátka za slobodna Zajacová , si zobrala Králika 😀
v škole som mnou chodila Cecková... týždeň sme sa smiali na jej priezvisku - potom nás to už prestalo baviť.
V práci sme mali pána, ktorý sa volala Pápež. Raz mi šéf hovorí zajtra ráno pôjdem k Pápežovi. Na druhý deň som všetkým oznamovala že šéf nepríde lebo išiel do Vatikánu... 😝
v škole prof. Straka, ale reaguje aj na Vrana
Za mňa asi najhoršie čo poznám reálnych ľudí s týmto priezviskom sú Buzna a Pätoprstý.
@terezkaarthuramax Slovenský herec Marek Rozkoš... hviezda z Dunaja, tanečník v Let´s dance... nový sexsymbol... 😉 😉 teraz aj v seriály Sľub, no tam je taký nespoznateľný na prvý pohľad.. 😀
@zenae ja serialy nepozerám.. ale si dala peknu slovnu hračku že rozkošný herec. 😁
keď sme ako vysokoškoláci darovali krv, vedúca hematologického teamu bola MUDr. Drakulová
@danica2711 jej muž je urog Timko Drakul
Uz tu je taka tema a pamatam si prispevok od niekoho, ze v robote mali skrinky s menami a kolegovci boli baran, baran, búc🤣 vtipna diskusia
V ba je exekutor kruty. Mala som spoluziaka božu. Raz jedna suplujuca chemikarka na neho boze, boza. A on "netreba boze, staci boza"😅
@guiseppinka krutý už skončil, a on bol naozaj exemplár cocot
Nemecký športovec Manfred kokot, reklamu mu urobil aj Karol Polák, keď komentoval sportovy prenos. Manfred vyhral, naši boli poslední a tak Polák zadrel " bodaj by sme mali viac takých kokotov" ...
Komanči ho za to dosť spucovali
@guiseppinka krutý už skončil, a on bol naozaj exemplár cocot
@cacianka suhlasim. Absolutny exemplar.

U nas je zubarka s priezviskom Zubkova 😁