icon

Zábavné priezviská vyčarujúce úsmev

karolinka1206
28. máj 2025

Ahojte ..mate nejake prihody s niekym kdo ma priezvisko ktore vycari usmev?

pettom19
28. máj 2025

U nas je zubarka s priezviskom Zubkova 😁

terezkaarthuramax
28. máj 2025
@stvura

@terezkaarthuramax inac si predstav ze ja som v prvaku mala skrinku s ceresnickami...teraz sa na tom smejem ze uz vtedy mi to bolo sudene...a mala som aj na VS aj neskor v praci Hruskove..obe Zuzky, no sranda, nie? (jedna zo SS a druha zo ZS, nic nemali spolocne)

@stvura ten obrazok na skrinke súvis s tvojim priezviskom? Lebo moja kamaratka sa tiež takto volÁ 😁

stvura
28. máj 2025
@terezkaarthuramax

@stvura ten obrazok na skrinke súvis s tvojim priezviskom? Lebo moja kamaratka sa tiež takto volÁ 😁

@terezkaarthuramax ano, som Čerešňová 🙂, jej to je sranda ak sa aj ona takto volá, ja viem že manžel má rodinu okolo BB.

ma77
28. máj 2025

Ja som mala kolegov jeden Rezanka druhý Kukurica

katka_1102
28. máj 2025

@karolinka1206 Na jednom úrade bol p.Konečnik.....

alienkami
28. máj 2025

Páci sa mi meno konateľa košického Termostavu - Mráz (Štefan Mráz)
Potom pobavia mená, keď splynie krstné s priezviskom (vymýšľam) Marco Kotík, Ľuboš Škunda
Taký pán Boško a pán Princz tiež pobavili

michellemary
28. máj 2025

Kamoška, za slobodna Kapustová, sa vydala za Kapustu, takže je stále Kapustová.
Český botanik sa volá p. Václav Větvička. 🙂
Kamoškin kolega má zas priezvisko Vražda.
A posledná perlička je farár Karel Mrtvý z farnosti Hrob. (V ČR) Kamarát kňaz spomínal, že do telefónu sa dotyčný predstavil: "Tady Mrtvý z Hrobu", a nebolo im všetko jedno.😀😀

terezkaarthuramax
28. máj 2025
@stvura

@terezkaarthuramax ano, som Čerešňová 🙂, jej to je sranda ak sa aj ona takto volá, ja viem že manžel má rodinu okolo BB.

@stvura tak ona si ho našla v prahe..
Neviem.o jeho povode lebo kamaratka sa k nemu odstahovala.. avsak po cesky je to inak(třešne) takze bude mat pravdepodobne korene na Slovensku.

heln
28. máj 2025

@karolinka1206 tusim, ze jeden cesky psycholog, robil rozne prednasky, sa vola Drbohlav.

dora281
Autor odpoveď zmazal
uriva
28. máj 2025

Mne sa neskonale páči priezvisko Jahôdka,také ľúbivé slovenské a stále milé.

iwesska
28. máj 2025

Meno na kt.nikdy nezabudnem je p.Strašifták😂

kikushaa
28. máj 2025
@danica2711

keď sme ako vysokoškoláci darovali krv, vedúca hematologického teamu bola MUDr. Drakulová

@danica2711 ano a ma kolegynu Krutú

viera012345
28. máj 2025

@karolinka1206 ...pred rokmi v určitej institucii zazvonil telefón a na 2.konci sa ozvalo :Chujsi...a prišla automatická odpoveď:Ty si... ale to sa už kolegovia volaneho váľali po zemi, nakoniec volanemu ktosi podsunul papier s vetou:Ing.Chujsi pracuje na prevádzkovom oddelení a robí u nás kontroly

dora281
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
28. máj 2025

Keď som bola na RTG,tak sestrička zavolala je tu pán Božko? Aj som sa otočila ako ten pánbožko vyzerá. Baby, obyčajne ako chlap,žiadna sláva

zenae
28. máj 2025

A tento rozkošný herec má tiež úsmevné priezvisko...😉

terezkaarthuramax
28. máj 2025
@zenae

A tento rozkošný herec má tiež úsmevné priezvisko...😉

@zenae kto to je

margotka17
28. máj 2025
@alienkami

Páci sa mi meno konateľa košického Termostavu - Mráz (Štefan Mráz)
Potom pobavia mená, keď splynie krstné s priezviskom (vymýšľam) Marco Kotík, Ľuboš Škunda
Taký pán Boško a pán Princz tiež pobavili

@alienkami máme zákazníka v práci s menom Mráz. Nakúpil, odchádzal a zabudol mobil, tak ja som za ním skricala, pán Zimný mobiiiiil

zenae
28. máj 2025
@terezkaarthuramax

@zenae kto to je

@terezkaarthuramax Slovenský herec Marek Rozkoš... hviezda z Dunaja, tanečník v Let´s dance... nový sexsymbol... 😉 😉 teraz aj v seriály Sľub, no tam je taký nespoznateľný na prvý pohľad.. 😀

lenka.25
28. máj 2025

Kamarátka za slobodna Zajacová , si zobrala Králika 😀

deti95060810
28. máj 2025

v škole som mnou chodila Cecková... týždeň sme sa smiali na jej priezvisku - potom nás to už prestalo baviť.

V práci sme mali pána, ktorý sa volala Pápež. Raz mi šéf hovorí zajtra ráno pôjdem k Pápežovi. Na druhý deň som všetkým oznamovala že šéf nepríde lebo išiel do Vatikánu... 😝

done
28. máj 2025

v škole prof. Straka, ale reaguje aj na Vrana

dannieja
28. máj 2025

Za mňa asi najhoršie čo poznám reálnych ľudí s týmto priezviskom sú Buzna a Pätoprstý.

terezkaarthuramax
29. máj 2025
@zenae

@terezkaarthuramax Slovenský herec Marek Rozkoš... hviezda z Dunaja, tanečník v Let´s dance... nový sexsymbol... 😉 😉 teraz aj v seriály Sľub, no tam je taký nespoznateľný na prvý pohľad.. 😀

@zenae ja serialy nepozerám.. ale si dala peknu slovnu hračku že rozkošný herec. 😁

cacianka
29. máj 2025
@danica2711

keď sme ako vysokoškoláci darovali krv, vedúca hematologického teamu bola MUDr. Drakulová

@danica2711 jej muž je urog Timko Drakul

cacianka
29. máj 2025
@guiseppinka

Uz tu je taka tema a pamatam si prispevok od niekoho, ze v robote mali skrinky s menami a kolegovci boli baran, baran, búc🤣 vtipna diskusia

V ba je exekutor kruty. Mala som spoluziaka božu. Raz jedna suplujuca chemikarka na neho boze, boza. A on "netreba boze, staci boza"😅

@guiseppinka krutý už skončil, a on bol naozaj exemplár cocot

cacianka
29. máj 2025
@pettom19

U nas je zubarka s priezviskom Zubkova 😁

@pettom19 poznám zubarku Surovú, ale nie je surová

cacianka
29. máj 2025

Nemecký športovec Manfred kokot, reklamu mu urobil aj Karol Polák, keď komentoval sportovy prenos. Manfred vyhral, naši boli poslední a tak Polák zadrel " bodaj by sme mali viac takých kokotov" ...
Komanči ho za to dosť spucovali

guiseppinka
29. máj 2025
@cacianka

@guiseppinka krutý už skončil, a on bol naozaj exemplár cocot

@cacianka suhlasim. Absolutny exemplar.