icon

Začali by ste si s mužom s dieťaťom?

5. jan 2020

Ahojte, cisto hypotetická otázka. Baby co máte tak do 25 rokov a nemate este deti, zacali by ste si s muzom v tiez tak mladom veku, ktory uz ale dieta ma? Mam rada deti nemam nic proti jeho dietatu, len by som chcela vlastne, a dost sa bojim toho ze by ma mrzelo napriklad to, ze uz so mnou neprezije po prvy krat tie prve velke zivotne udalosti... prvy ultrazvuk, usmev, slovko, krocik..

Strana
z2
wena
5. jan 2020

Ja v 25 určite nie, to som nepomyslela ani na vlastné, nie ze ešte cudzie.

eva112014
5. jan 2020

Nie

veronika0122
5. jan 2020

Ja by som nechcela, zrejme by som uprednostňovala svoje... proste nedalo by mi to a je to akosi vo mne zakorenené a povedzme si pravdu... kto by aj naozaj hej....ale tak uprimne... 😊

kittykat22
5. jan 2020

Problem je, ze ty si materstvo predtavujes velmi jednoducho, a tvoja primarna otazka je, ci ho budes mat rada. Samozrejme je to dolezite, ale to je len jedna z veci ktore budu tvojim kazdodennym chlebom. Okrem lasky treba dieta vychovavat, plnit jeho primarne potreby ako oblecenie, jedlo, doniest a odniest na kruzky, od buduceho roku sa s nim bude treba ucit. V pripade ze si s ex manzelkou nenajdete k sebe priatelsku cestu, tak vsetko co bude zle bude tvoja chyba. Tvoj zivot sa zacne tocit okolo cudzieho dietata. Akonahle pride vlastne, tak maly bude mat 8-10? pojde do puberty a bude neznesitelny. Ty budes mat na krku novorodenca, budes unavena, na chlapca protivna, a materstvo si vobec neuzijes. Bude treba skakat okolo starsieho syna. A nesmies zabudat na to, ze materstvo je nezistna praca (skor otrocina) ty sa budes starat, strachovat, varit, prat, ucit - a nemozes cakat vdaku. Byt matkou je uloha ktoru si si vybrala ty, a nie dieta. A do toho kocurkova este budes riesit, ako prikazovat, zakazovat, urcovat dietatu co nema robit - a aby ta po vsetkom este malo rado a malo s tebou dobry vztah. Byt matkou je hrozne tazka praca. Samozrejme musis pocitata ze vianoce, prazdniny, vikendy, vylety sa vzdy budu tocit okolo nevlastneho syna kedy pride a kedy nie. A kedze sa tvoj partner nevedel dohodnut so svojou zenou ani predtym, pochybujem, ze sa budu vediet dohodnut teraz. Najdi si single muza bez dietata. Usetris si mraky problemov.

majkeel
5. jan 2020

Zober z druhej strany. Budes sama s dietatom a ziaden muz ta nebude chciet, lebo s dietatom budes predstavovat zbytocnu komplikaciu.
Vlastne su v tomto muzi velkorysejsi. Znesu a spolufinancuju cudzie dieta, ktore zije v ich domacnosti, zatial co zeny neznesu ani dieta, ktore vidia iba 4 dni v mesiaci.
PS: Okrem partnerovho dietata neznasaju ani jeho ex, ani mamu (svokru). :D

kikus1452
6. jan 2020

Ja mam 21 a mám priateľa, ktorý už má jedno dieťa. 🙂 Ja s tým nemám žiaden problém.

eva112014
7. jan 2020

@majkeel To je pravda, čo píšeš. Sú to v tomto muži veľkorysý. Ale prečo? Myslím si, že iný účinok má na muža jeden živý pohľad na nahú ženu ako naopak. Žena potrebuje city a tak ďalej. Čiže dalo by sa povedať, že mužovi stačí, keď žena je pekná (podľa jeho vkusu pekná). A keď je aj povaha dobrá, tak mužovi cudzie dieťa prekážkou nie je. Možno časom u niektorých, keď iskra vyprchá. Samozrejme, že sú výnimky ... Žena tá ide viac s rozumom. Však aj slovo: "zlatokopka" je určené pre ženské pohlavie. Čiže veľkorysosť to až tak nie je ani z mužovej strany. Muž chce dobrý výzor, dobrý sex. Žena chce city a dobrý sex. Alebo žena chce peniaze a dobrý sex. Alebo žena chce sex a dieťa. 😂😂😂🤣🤣🤣Najhoršie je, keď žena chce len peniaze a pomoc v domácnosti od muža. A dalo by sa pokračovať. Preto sa vraví, že ženy sú komplikované. Každá chce niečo iné. Muž? Furt to isté! 🤣

dilino
7. jan 2020

áno za predpokladu že vždy budeš ta druha a nebude ti to prekažať na prvom mieste vždy preňho bude dieťa je jedno či syn či dcéra u neho budu na mieste čislo 1 ty až druha vlastna skusenosť zažila som nasilu do toho nechod iba budeš mať zbytočné starosti, si mlada slobodna uživaj si život ak si niekoho chceš najsť tak slobodného bez deti.

montemotherone
7. jan 2020

Nie

miriam1983
7. jan 2020

@dilino tak toto je nazor 👌 a to potom slobodne mamicky,by mali zostat navzdy same,super. On nema to dieta vo svojej starostlivosti,berie si ho raz za 2tyzdne. A velmi zriedka sa stava,ze ked si chlap najde inu,tak ju dava do uzadia kvoli dietatu,skor zabuda na to dieta,najma v tak mladom veku.

dilino
7. jan 2020

@miriam1983 ja som napisala svoj názor nenam dobru skusenosť zažila som na vlastnej koži viem žeby bola druha tu na fore je namraky takýchto rad nech si prečita pochopi.

dilino
7. jan 2020

@miriam1983 no a čo že berie ho každe 2 týždňe je s ňou aj ked jeden deň je tak čo

jaskolka
7. jan 2020

@arasidka123 presne to myslím, že asi chlapi inak berú, že dieťa nie je ich, môj manžel tiež mal predošlý vzťah, kde ona mala už dieťa, boli spolu 2,5 roka, chcel si ju vziať, a mat spoločne, čo už ona nechcela, napokon sa práve kvôli tomu rozišli.

miriam1983
7. jan 2020

@dilino nepochopili sme sa

Strana
z2