icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

rosannar
1. feb 2010

jika...no to ti veríím...ale treba zato trošku papať aby aj to malé malo z čoho rásť...a nijako to neuškodilo malému?

edita84
1. feb 2010

vau jika to si dobre schudla dúfam že sa to dá čo najskôr doporiadku

jika80
1. feb 2010

rosi - no snad nie, buduci tyzden idem na sono, tak uvidime ako rastie 😵
edit - no to dufam i ja, lebo posledne tri tyzdne mi dali vazne zabrat

rosannar
1. feb 2010

jika...ale určite to bude v poriadku... 😉

katkamarek
1. feb 2010

ahoj Jika, tak to este stale si na tom dobre, v grafoch bola jedna baba, ktora je teraz nejaky 20 tt, alebo viac a schudla pre nevolnosti 11 kg! teraz ma 44 kg, takze to uz je nieco, ale babo vraj je vacsie ako ma byt, takze jeho sa to nejako nedotyka 😖

jika80
1. feb 2010

katka - tak to si ma potesila - tak to som s mojimi 53 kg este valibuk, chuda baba - mna zachranili od dalsieho chudnutia liecky a akupunktura
tak dufam, ze uz mam to najhorsie za sebou a uz budem mat len mierne nevolnosti - s tym uz dokazem zit 😉

rosannar
1. feb 2010

katka...ja sa asi jediného bojím tých nevolností, ak budú...lebo čo si pamätám čo vravela aj sestrina kolegyna, tak ona v práci ked prišla k sestre do kanclíku, už aj musela letieť na vecko lebo ju to z ničoho nič schytilo a bojím sa len toho, že čo ak ma to schytí na ulici 😖

edita84
1. feb 2010

ros ved stromy sú všade 😀

katkamarek
1. feb 2010

jika, myslim, ze tebe to uz prejde, uz sa blizis k 12tt a vacsinou vtedy sa to lame, ale niektore maju problem aj potom, ako ona, a myslim, ze aj vejinka by o tom vedela rozpravat.
A teraz si doma, mas PN?

rosannar
1. feb 2010

edit....no ved jasnééé...len ja cestou do práce mám asi len chodníííííííííík a nejaký jeden až dva kríky, inak stromy sú veeeeeelmi daleko... 😀

edita84
1. feb 2010

😀 ale ros kvôli mimi zvládneš všetko

rosannar
1. feb 2010

edit..no ved mne je to jedno...ale čo povedia tí ludia? 😀

edita84
1. feb 2010

budú si myslieť že máš opicu 😀

rosannar
1. feb 2010

edit...no a ešte ak ma niekto zbadá na ulici ako si tam srdce vylievam 😀 a spozná ma tak to už bude hanba..a ešte ak bude aj sneh no hrôza...hned bude vypálený sneh a aj tráva pod tým 😀 😀 😀

katkamarek
1. feb 2010

rosa, v takom pripade budes nosit so sebou saciky, ine nam nebude zostavat, lebo ak budeme mat nevolnosti, tak budeme to musiet riesit takto 😉

katkamarek
1. feb 2010

ros a ako kuchyna? mas foto?

rosannar
1. feb 2010

katka...ja si rovno kupim tie 100 l sáčky do košov 😀 😀

katkamarek
1. feb 2010

jaaaj, nepredbiehaj, a ako jednorazovka stacia aj male, ved neplanujes cele svoje vnutro vyvratit 😀

sophie1981
1. feb 2010

rosa...ver mi ked budes tehu, bude ti uplne fuk, co ostatni myslia....ja som grcala v plnom doubledecker buss kazde rano do sacika skoro 6 mesiacov.....a ver, bolo mi fuk, ze ludia pozeraju ako telce na vrata.....sa ozdaj nezadusim......a raz vecer, ked som sa vracala z roboty, tak som sacik nemala, hladna som bola, vtisla som banan a o pat minut bol na podlahe v autobuse......na najblizsej zastavke som zdymila ako duch... 😀 .... 😝....

katkamarek
1. feb 2010

sophie, ty tiez si tak dlho vracala?

rosannar
1. feb 2010

katka...no už je hotová a foto mám na modrastrecha.sk...názov albumu je "Náš bytík v Leviciach" a prvá fotka je môj mužík 😀

rosannar
1. feb 2010

sophie....no tak ja autobusom nechodím našťastie.....ja chodím do roboty pešo... 😀 takže ja si ráno označím cestu, že potom pôbede z katial mám ísť domov 😀

sophie1981
1. feb 2010

katka,....do 6 esiaca skoro stale.....a vsade..... 😔 😔 😝 ...od 6 mesiaca s tych chutovych kobinacii, co som majstrovala by sa pogrgal asi kazdy.....(paradajka+dracik)......ale mna to nejako neobtazovalo...aj ked som bola stale hladna....grcala som vo skolskej zahrade, ked som bola decka odniest, v parkoch, autobusoch, vlakoch, lietadle.....no neviem ci je miesto, kde nie...ale stale som sa utesovala, ze aspon viem ze sa nieco deje.....ze so tehu... 😵 😵 😵 😵 😵 .......najhorsie bolo, ked som sla robit prepis auta.....skoro rano trebalo ist na obhliedku s policajtom.....ked dosiel, mne prislo taaak zle, ze som sa vedla auta riadne vygrcala, on chudak nevedel co ma robit......po fontane som mu vysvetlila ze som tehu a ze rana su strasne....tak ma vzal prednostne a nemusela som cakat.... 😀 😵 ....

sophie1981
1. feb 2010

rosa....si oznacis ako psicek....svoj revir.... 😀

rosannar
1. feb 2010

sophie....fúúúha...tak si mala fakt pestréé tehotenstvo....nezávidím ti...ale dúfam, že so mnou to tak nebude.... 😅 ....

katkamarek
1. feb 2010

sophie no vsetko zle je na nieco dobre, aspon si nemusela dlho cakat 😀 , ale no fakt nezavidim, a ty si neschudla?

edita84
1. feb 2010

ros máte to pekné
no sophie to si si teda užila 😀

rosannar
1. feb 2010

edit....dakujem pekne...sme sa tam namakali...a ešte sa tam aj namakáme (pri kexíkovaní) 😀 😀 😀

edita84
1. feb 2010

ale to je už príjemnejšie makanie ako vidím aj tvôj muž sa dosť narobil v byte

sophie1981
1. feb 2010

baby, ale ked ja som sa z toho zvracania vazne tesila....aj ked je pravda, ze nie vzdy to bolo eno-nuno..... 😀 ....pomahala mi sladka zuvacka a straaasne som jedla paradajky...na kila a tony....ziadne maso.... 😝 ....cestoviny s paradajkovou omackou, ryzu s paradajkami, zemiakovu kasu s hraskom a paradajkami, ciste paradajky.... 😀 😀 😀 😀 ....no a potom kombinacie jogurtov s paradajkou...paradajkove stavy....paradajkove konzervy.....ja som sa isla zblaznit.... 😀 😀 😀 ....normalne som dokazala vrazdit.... 😀 😀 😀 ....juuuj, este by som chcela....bola to aj sranda.... 😀 ...surove kura som nemohla ani vidiet....bo hned mi bolo na grc.... 😀 😀 😀 😀 ...

katka.....prvy trimester som schudla 4 kila.... 😖...potom so to dobehla a dlllho so stala na svojej vahe....v 5 mesiaci som zacala priberat a do porodu som pribrala 11 kil.....a rok po porode mam stale na sebe zvysne 4 kila.... 😠 .