Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?
Baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😃

•
1. feb 2010edit...tak to hej....namakal až príliš...ale odviedol peknú robotu aj so svokrom...a aj ocino trošku pomáhal...ten nám spravil elektrinu (menil nám zástrčky a vypínače a trošku prerábal elektrinu v kuchyni)
0
baby, nasla som supeeer kocik za supeeer cenu...hodi link...uz ste videli kociar hlboky za 49 libier???? 😃 ....novy.... 😉
rosa pekne, taku istu plavajucu ma moja mamka v spalni, je super 😉 a v kuchyni ma take iste uchytky a ja budem mat take v hornej kuchynke 😃
Super to vyzera s tou svetlou gaucovkou
Super to vyzera s tou svetlou gaucovkou
myslim ze cela zostava, (vanicka, sportak) stoji 149 Libier, autosedacka 89.......ked zratam, nejakych 155 eur kociar..... 😉 ....mne by stacil, ten hlboky...aj to len na pripad, ze by sme sli s manzelom obaja von...ak by som mala drobca v oktobri...lebo mam Phil and teds....surodenecky...ale v zime by so Katku nechcela pchat aj s fusakom do malej sedacky...to len vtedy ak pojdem von sama....
baby ja nie som asi normalna, ale ja by som uz najradsej od zaciatku tehu bola doma 😃 Proste sa na to pripravovala a tesila doma :-N
katka ja so zasa chcela byt v robote a medzi ludmi co najdlhsie....dnes je rok, co som nastupila na MD.... :-p
dievčatá, vy ste nečítali, čo som písala? 😢 špiním a tehu test je negatívny, napriek tomu sa mi teplota drží hore a neviem prečo! :-| prsia bolia, podbruško už našťastie nie, krčok je hore a makký... Nechápem tých 37...
ros...aj ja som uz kukla...veeelmi pekneee...to sa bude byvat.... 😉 .....
ja planujem na prizemie hodit tiez plavajucu......kuchyna, obyvacka, chodba...ale na poschodie do izieb jednoznacne lepeny koberec.....vsade rovnaky......lebo mna ide trafit s toho prachu vsade...a v byte sa da zvladnut, ale umyvat kazdy den dom....eeeeee...ja radsej von s detmi.... 😉
ja planujem na prizemie hodit tiez plavajucu......kuchyna, obyvacka, chodba...ale na poschodie do izieb jednoznacne lepeny koberec.....vsade rovnaky......lebo mna ide trafit s toho prachu vsade...a v byte sa da zvladnut, ale umyvat kazdy den dom....eeeeee...ja radsej von s detmi.... 😉
jika...dakujeme pekne.....ja som na sťahovanie povedala, že ked ešte raz sa budem musieť sťahovať, tak len tak, že všššššeeeeeetko spálim a všetko si kupiim nové ale tak, že mi to donesú až do bytu a ja si to len rozložím akom chcem a aj s tým, že fakt prídem do bytu a hned sa nasťahujem...lebo takéto robenie je riadna fuška...a stále sa niečo vyskytne...a to už ma vôbec nebavíí 😃
dijefcatko...ja so citala, ale ked ja ty teplota nerozumiem, tak ti neporadim....uz ti meska mrcha?
edit....no tých 6 mm je velmi málo...mali ste si radšej kupiť aspon 7 mm a dať trošku viac penazí za to a mali by ste pokoj....nám aj svokor zakázal kupiť len 6 mm že to je len šmejd a nič nevydrží....svokrovci majú 7 mm a svokre raz padol šiaci stroj a nič nevidno, že by jej niečo spadlo...
Začni písať odpoveď...

Odošli