icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

jika80
2. feb 2010

baby, ja som vas normalne musela prestat citat, take chute ste mi narobili a ja teraz zvladam jest tak max. slepaciu polievku 😀
ja som pred tehu varila pravidelne, takmer kazdy den sme mali teplu veceru - moj mm toho zje velke mnozstva a pritom vyzera ako sparatko, takze teraz chuda trpi a je len na chlebe alebo na tom, co si uvari

evitkamalicka
2. feb 2010

ahojte, tak som konecne po celom dni doma, vodicak som spravila a dnes ma dokonca policajt pred vsetkymi pochvalil, ze som bola najlepsia a potom sme sa sli s muzikom do restiky napapat

katkamarek
2. feb 2010

evit gratulujem 😉

evitkamalicka
2. feb 2010

dakujem

a vsetkym aj za drzanie palcov a ze ste na mna mysleli 😉

lumimi
2. feb 2010

evitka gratulujem 🙂

jika80
2. feb 2010

evit - hroooozne moc gratulujem, super 😉

miru.j
2. feb 2010

...evit aj ja sa pripajam a gratulujem 🙂

miru.j
2. feb 2010

...babulky kde ste vsetky?

rosannar
2. feb 2010

evit....gratulujem...ja som ti vravela že ty to zvládneš....ale to preto, lebo si mala krásny taliznam pri sebe 😉

rosannar
2. feb 2010

miru..ahooooooj

miru.j
2. feb 2010

...cauko,co robkas?

rosannar
2. feb 2010

miru...no už oddychujem...mužíka som vyhnala do práce, napapala som sa a teraz som si zapla koníka 😀

miru.j
2. feb 2010

...moj manzelik zaspal hned ako prisiel o pol tretej domov...ani sa nenajedol,vcera zaspal o pol jednej vnoci koli TV a dnes vstaval o piatej rano tak to ma s toho,ja som sa konecne najedla a teraz sa nudim 😒 ...tak konikujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rosannar
2. feb 2010

miru...booože ja som teraz na posedenie zjedla 2 deli a ktomu tie xxl....kriste pane...tak to som asi prehnala 😀

miru.j
2. feb 2010

...to je v pohode ros,ja sice na sladke niesom,ale moj kolega dokaze zozrat 8ks velkych margotiek 😀 😀 😀 😀 😀

rosannar
2. feb 2010

miru...tak to som na tom ešte dosť dobre 😀

miru.j
2. feb 2010

...ros mne je blbo,...neviem ci je to nervozita s tej zajtrajsej kontroli,....alebo co 😒

miru.j
2. feb 2010

...idem ja , muzik sa zobudil,teda prisiel mu kamos a chcu daco na PC robit...ozvem asi az zajtra po kontrole...pa

rosannar
2. feb 2010

miru...držim palce aby tam to srdiečko bilo 😉

sophie1981
2. feb 2010

nam padol net.....aaaa....a tak dobre sa mi pisalo...ale zasa ruku na srdce...pozehlila som celu kopu, co i mi lezala v postielke....ale to co ste popisali nejdem docitavat...sak to 4 strany.....sa vam dnes darilo co 😀

lilix
2. feb 2010

ahojte, evitka gratulujem. jeej videla som vasu obrovitaaaaaaaansku familiu. spoznala som tvojho muza v novom case, aj maly adamko tam bol, ale teba som nenasla ☹

sophie1981
2. feb 2010

a nedalo mi...v rychlosti som prebehla.....

ros....jasne ze si stale treba najst dovod na alkohol.... 😀 .....u vas je to stale aktualne podla pocasia.....kedze teraz je zima, hodili ste to na zimu.... 😀

avit, blahozelam.... 😵

miru....zajtra na teba myslim...ale vie, ze ta bude fazuliatko.... 😉

lucy_lu
2. feb 2010

Ahojte, kočky prosím vás, môžete mi povedať komu mám napísať ohľadne tých lacných ovu testov? Rada by som si ich objednala, len neviem od koho, Ďakujem. 😉

edita84
2. feb 2010

Pekný večer dievčatá
evit gratulujem si šikulka 😉
miru držím palce aby bolo všetko ok
lucy v téme grafy u lauritky 🙂

lucy_lu
2. feb 2010

edit, ďakujem už som jej aj napísala. 🙂

edita84
3. feb 2010
evitkamalicka
3. feb 2010

dobre ranecko

lilix aj ja som tam bola, len som bola vzadu a kedze som malicka tak ma nebolo vidiet, povodne som sa aj tak fotit nechcela

evitkamalicka
3. feb 2010

som tu len na chvilu, idem na policiu dat urobit vodicak 🙂

rosannar
3. feb 2010

dobréééé ráánko...ja som dneska takto http://www.fertilityfriend.com/home/2b0633 ....