icon

Začínate pracovať na bábu od októbra, novembra 2009?

poppy1
11. jún 2009

baby ste tu take? 😉 dufam,ze nie som jedina... 😀

edita84
20. apr 2010

no ros mám ho zatiaľ asi na jeden prst a taký ako nos 🙂

rosannar
20. apr 2010

edit....no ja ked som ho skúšala tak bol tak do pol ukazováka ......a bol aj tvrdý?

vejinka
20. apr 2010

ahojte kocky...ako to tu vyzera? 😉

edita84
21. apr 2010

Ahoj dievčatá tak ako som predpokladala nič len / ☹

lucy_lu
21. apr 2010

Dobre ranko dievcata.

edit, to mi je moc luto, ze si nenasla tie vytuzene //. :( Som dufala ze tam budu a ze to povzbudi aj nas ostatne.. :(

dijefcatko
21. apr 2010

Ahoj edit ☹ to ma mrzí, že si smutná, ale myslím, že tam veľká šanca nebola... netráp sa, práve takéto trápenie nás brzdí v ceste za našim cieľom 😉

dijefcatko
21. apr 2010

mam pokazeny teplomer, takze tento grafik nebum brat vazne, ale som zvedava, co vyjde z pokazeneho grafu 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/2aed75

edita84
21. apr 2010

smutná som ale to prejde len nech je tu čím skôr mrcha aby sme sa mohli zas snažiť 😉

evitkamalicka
21. apr 2010

dobre ranko
edit skoda

edita84
21. apr 2010

ahoj evit nevadí
jaj tu máme ták zamračené ☹

evitkamalicka
21. apr 2010

u nas svieti slniecko

edita84
21. apr 2010

jáj už asi aj prší budem musieť ísť autom 😒

dijefcatko
21. apr 2010

aj u nas je krasne! 🙂

edita84
21. apr 2010

už aj u nás vykuklo slniečko huráááá 😀

rosannar
21. apr 2010

dobreee ránko....
edit...ahoj moja, je mi to ľúto ☹ ....ale preba len prežiť dalšiu mrchu aby mohlo začať dalšie snaženie 😉

veji...ahooooj...no že sa tu aj ty ukážeš....ako sa máš? 😉

edita84
21. apr 2010

ros nevad9 u6 som si zvykla 🙂

rosannar
21. apr 2010

edit....som rada, že to takto bereš 😉 ....

rozveselím vás z jedným príbehom čo sa nám včera večer stalo....boli sme s drahým v obyvačke a zrazu mi tak z vážnou tvárou povie, že vonku sneží, kuknem cez okno z gauča a fakt také biele niečo lietalo...no my blázni že je to sneh vybehneme na balkon a to len lietali lupienky z kvetov zo stromov čo máme blizko činziaka 😀 a my blbci, že sneží 😀

ivanulienka81
21. apr 2010

ahojte dievca
joj edit, ta mrcha jedna, buduci mesiac nech sa neopovazi ukazat
ros 😀 a to lietali take malilinke lupienky??? no to sa stava
u nas svieti slnko, ale pofukuje vietor, tak ja cele dni iba perem a perem aby to vsetko rychlo preschlo... uz su na rade deky... tak uz finishujem 🙂

rosannar
21. apr 2010

iva...no a tak sme si mysleli že je to sneh 😀

ju11i
21. apr 2010

Ahojte, ako zobrali vaše polovičky tehotenstvo? My to síce ešte nemáme potvrdené gynekológom ale mm sa veeľmi tešil, keď mi vyšiel pozitívny test. A teraz... prešlo asi iba 5 dní čo to vieme, a začal byť zvláštny. Pomaly sa ma nechce ani dotknúť, stále je zamyslený a vystresovaný. Pritom bábätko sme chceli obaja, do ničoho som ho nenútila. Žeby sa zrazu zľakol? Zažili ste niečo také?

rosannar
21. apr 2010

ju11i...nie neboj...to je v pohode...on má len strach aby ste o bábätko neprišli 😉

ju11i
21. apr 2010

asi máš pravdu. je teraz viac precitlivený ako ja 🙂

ivanulienka81
21. apr 2010

ju11i, mozno mu to len teraz po 5 dnoch doslo, co sa vlastne deje a ze sa vam zivoty zmenia, viem, ze sa lahko radi, porozpravajte sa o tom, spytaj sa ho nad cim vkuse rozmysla, ci ho nieco trapi
ja som takyto problem nemala, moj muz sa tesil, dokonca sme sa tyzden len rehotali, co sme to spravili 😀 (nechcelo sa nam to totiz verit)

rosannar
21. apr 2010

ju11i...môj to začal všetko vnímať až ked bol prvý krát somnou na mojej prvej poradni a videl ten malý zázrak....to bol premho taký štartovač 😀

ju11i
21. apr 2010

😀 asi mu to naozaj došlo až teraz 😀 táto možnosť ma nenapadla. Budem ho musieť časom aj ja zobrať na poradňu aby mu to došlo úplne 😅

edita84
21. apr 2010

čau kočky už sme doma boli sme skúšať protézu malej sa to lubilo aj si to chcela doniesť domov 😅

rosannar
21. apr 2010

edit...a to ste boli nejak cez lekára?

edita84
21. apr 2010

áno to najprv musel ortopéd vypísať až potom sme museli ísť do neoprotu a tam nám to spravia

rosannar
21. apr 2010

edit...a to jej spravia tak namieru?

edita84
21. apr 2010

jasne najprv vzal odliatok ručičky a teraz už mala spravenú tú ručičku už to len musí spraviť aby bola ako ozajstná