Zadržaný zdravotník unesenej študentky
Prečo neukážu toho sociopata? Obet je vždy cela popísaná aj potom čo sa našla sú info o nej vždy aktualizované ale páchateľ je vždy chránený. Dúfam že dostane poriadny trest. Nebezpečný pre spoločnosť
@vanilkovazmrzka
Možem vedieť na základe čoho si si ty samú seba zaradila medzi tých racionálnych? Naozaj by ma to zsujímalo.
@katkami123 aj mna. By ma zaujimalo (nedajbože) keby sa to stalo niekomu koho máš rada či aj vtedy by si bola takáto racionálna. Len tak pre nič za nič ho tam od včera nedržia. A zastavala si si ho tým spôsobom a urážala nás že prečo by takýto násilníci mali byt verejný a zastavala si anonymitu páchateľa. A prečo?
@vanilkovazmrzka pýtala si sa prečo by mali byt zverejnené mena páchateľov či aby ich ľudia ukameňovali na ulici.🙂 veru chudacikovia
@lilka5555
Kameňovat tu nikto nikoho nebude, ale tiež ma zaráža tento prístup, opätovný, že pri obeti jej to nevadí, ale násilník musí byt zákonom chránený úkaz. Odlišný meter na každého. Ale ako som písala, tento postoj ma vzhľadom z predošlej diskusie, neprekvapuje. Len tam si to v plnej sile zlízlo iné nevinné dievca, ktoré sa nemalo ako brániť a tieto čudáčky tam boli proti nej v presile. Dúfam, že je to dievca v poriadku.
A dotyčná tu ešte o sebe nesebakriticky napíse, aká je ona racionálna 😀… na dnes som už čítala všetko.
@katkami123 tým že sa tu ľudia skrývajú za anonymitu tak dávajú zelenú svojim temným stránkam.. je tu veľa zvrátených ľudí
@lilka5555
Len mám niekedy pocit, že tých zvrátených čudákov je v presile. A ani sa nečudujem ako si tu na Slovensku žijeme. Keď sa nad každým trestným činom prižmurujú oči.
@vanilkovazmrzka Neviem, či by si písala tieto kraviny, keby to urobil nejaký dement tvojmu dieťaťu👎
Baby zatiaľ je podzrivý. Ešte ho ani neobvinili. Ja chápem, že je to hrozné. Ale nechajmu na políciu nech to vyšetrí. Zbytočne sa tu urážať ničomu nepomôže. Určite sa všetko včas dozvieme.
@mandarinka555
Keď som jej presne toto napísala v inej diskusii, že keby sa stalo to, že stretne toho násilníka, kedže dievca tam zdeptali, že to odmietla nahlásiť polícii po tých komentároch, ktoré jej napísali, tak na seba bola veeelice citlivá a hneď sa ma pýtala a vydedukovala, že či jej prajem znásilnenie. Paradox, že tomu dievčaťu pritom písala, že to znásilnenie nie je. Pritom ja som jej len jediné popriala stretnúť toho “kamaráta”. Pri nej, to som jej priala znásilnenie, ale pritom tomu dievčaťu písala cely čas, že sa toho stalo, tak mala sex a nech nedramatizuje.
Čiže tieto ženy si veľmi dobre uvedomujú, aj že to dievca v inej diskusii podľa popisu bolo znásilnené, ale keďže sa to ich netýka, vyžívajú sa obeť ešte viac doraziť. Ak sa to týkalo jej a iba som jej povedala, že chlap si bude beztrestne behať a aby sa spolu nestretli, to uz jej prajem znásilnenie, pri sebe to vie hneď pomenovat. Toto sú ľudia bez empatie, súcitu a ak, výhradne k sebe. Na seba sú citlivé až až, ale druhého aj podupať.
uz je obvineny....hrozi mu 15r ...a myslim,ze aj identita bude skoro znama,kedze pred tym v novinach spominali,ze ho identifikalo viac ludi ,kt sa ozyvali do jojky
@vanilkovazmrzka nový čas nečítam. To bolo vo všetkých médiách. Zranenia, modriny, ktoré automaticky viedli k tomu, že tam bolo násilie. Ty na základe čoho veríš, že to bola samovražda? Presne tak, ako píšeš, mysli si naďalej, čo chceš, že sa sama utlkla...
@jarmila2010 on si myslel že ho nechytia? Nechápem
@lilka5555 nie,myslela som tym,ze sa meno dostane na verejnost ...je to,len otazkou casu
@jarmila2010 už ho zmienili. Ivo P…
Ta otázka ale bola do priestoru mierená že ten uchyl si akože myslel že ho polícia nechytí?
@lilka5555 tazko povedat,co sa takemu cloveku premieta hlavou...myslim si,ze ide za svojim pudom a nasledky neriesi...
@jarmila2010 myslím že si to uvedomil keď ju vyhodil pred nemocnicou. Asi chcel až jej pomôžu alebo dedukujem zle. No je to premna otázne prečo si taký človek vybral práve nemocnicu. A si zoberte že často krát ani nevieme okolo akého psychopata prejdeme len tak bežne na ulici,vo vlaku, v obchode. Je to premna scary
Tak zadržaný Ivo p., 54 rokov a opiáty si bral pravidelne, vraj to o ňom dlhšie vedeli… 🤢
Myslim,ze vsetkym pacientkam danej nemocnice zacalo byt nevolno pri myslienke,ze ich tam mohol nadopovat kadecim,🫣
@lilizzachy vždy, keď sa príde na niečo zle vyplávajú na povrch ostatné veci.Tak ako, keď v Kysuckom meste či kde to bolo zožral lev toho pána a potom písali, že nemal povolenie na to, aby tam vôbec tie zvieratá mal, detto, keď v Ba v seniorskom dome ordinovať doktor, ktorý nebol doktor a ľuďom pichal lieky a robili si videá.Hnus nad hnus pod lampou je najväčšia tma.Alebo jasle v Nitre kde učiteľka pokúsala malé dieťa a zbila tam to tiež nebolo s kostolným poriadkom.
Tento blázon sa asi inšpiroval seriálom klamstvo.
A niekto čo tu píše o Viole pokiaľ si pamätám bola brutálne znásilnená, až sadisticky a zrazu samovražda.
@luccija vraj,to boli,len dohady o tom znasilneni...a ano,uzatvorili to,ako samovrazdu...skus niekde pohladat
@stevvvka ano, to bolo v mediach na zaciatku vysetrovania a bolo toho vela… a co myslis, preco sa zavery vysetrovania v mediach uz neprepierali? Asi si to rodina nezelala, a asi na to mali dovod. Uz nech odpociva v pokoji…
INFORMÁCIA K MEDIALIZOVANÉMU PRÍPADU
✔️V prípade 22 ročnej študentky, ktorá bola nezvestná, vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky na základe doposiaľ vykonaných dôkazov dňa 15. 09. 2023 vzniesol obvinenie pre zločin znásilnenia 54 ročnému I.P. z Bratislavy. V prípade preukázania viny páchateľovi, hrozí trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov.
✔️V priebehu vyšetrovania bolo za účelom zabezpečenia dôkazov vykonaných viacero domových prehliadok, ako aj prehliadok iných priestorov a ďalších zaisťovacích úkonov.
✔️Vyšetrovateľ vo veci spracoval podnet na vzatie obvineného I.P. do väzby a spisový materiál bol dňa 15. 09. 2023 predložený službukonajúcemu prokurátorovi Krajskej prokuratúry Bratislava.
✔️Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie a citlivosť prípadu nebudeme zatiaľ poskytovať bližšie informácie. Tieto budú poskytnuté až to procesná situácia umožní.
✔️Bratislavská krajská kriminálka chce touto cestou zároveň poďakovať všetkým osobám, ktoré jej v priebehu 4 dní od začatia trestného stíhania poskytli spoluprácu a pomoc, na základe ktorej sa podarilo páchateľa v krátkej dobe identifikovať a zadržať.
@srdeenko19 mna by veľmi zaujimalo ako nanho prišli
Písala som to v inej téme. Ale pan mal auto, stačilo s ním v Bratislave pristaviť niekde pri ceste pri prostitútkach a jeho problém so sexom by mal za 10-20€, pripadne stravný lístok, vyriešený. Mnohé tie prostitútky sú drogovo závislé, im by ku šťastiu stačilo, aj keby im dal menšiu dávku toho opiátu, ku ktorému sa len tak nedostanú a mal by to zadarmo. Lenže tento chlap sa rozhodol, že jeho vzrušuje trestný čin a ublížiť nevinnému dievčaťu a na ňom sa odbaviť. Toto je to choré. Písali, že bol v detstve týraný aj so svojim bratom, jeho brat sa obesil, on sa rozhodol v tyrani nevinných pokračovať po vzore otca. Toto je to desivé, že panko si to celé chladnokrvne plánoval, ublížiť nevinnej duši. Tu by bolo treba upraviť zákony, hlavne čo sa týka ľudí, ktorí sú psychicky chorí, oni tvrdia ako pomoc nepotrebujú a nepotrebujú sa liečiť, pritom sú úplne mešuge. Kopu ľudí plných zla tu medzi nami behá a nikto nič nezmôže, až pokým niečo nevyvedú a ani vtedy nič, lebo im to až musia dokázať. Pritom by stačila prevencia a dať ich liečiť na pár mesiacov, navštevovať terapeutov.
@catherinah to som aj zvedavá . Ved ani týždeň nepresiel a páchateľa chytili.
@larisa ano, vacsinou to trva velmi dlho ak je to cudzia osoba.

@katkami123 trapas, co? Dobre vidis, ze som nic take nenapisala, len tu fabulujes na zaklade svojich dojmov a falosne ma z niecoho obvinujes 🙂 uzi si este pekny den, a nedurdi sa tolko na ludi, ktori sa na veci pozeraju obcas aj racionalne a nie len na zaklade emocie.