icon

Záhadné úmrtie 21-ročnej: Čo sa stalo?

11. nov 2023

Bože ja nemám slov vôbec… zachytili ste to?
Také mladé dievča a ktovie ako musel trpieť keď ráno jej išla už len krv z nosa a uši…… katastrofa

gelifil
11. nov 2023

kde?co?

autor
11. nov 2023

@gelifil daj si do googlu nové mesto nad nájom úmrtie 21 ročnej dievčiny..

svokrinjazykmonika
11. nov 2023

No musím priznať že ma to nejak extra netrápi. Skôr ma odrovnali tie udalosti ako zomrel ten malý chlapček čo ho elektrika zabila, alebo tá mama čo jej muž spáchal samovraždu a ona zabila svoje 1 ročné dieťa a potom aj seba, alebo dávnejšie keď tá žena aj s deťmi skočila do tej priepasti 🤧 to sú správy ktoré ma totálne odrovnali a nemôžem o tom ani nič sledovať a počuť, lebo sa mi z toho až zle robí. Od kedy mám dcérku, tak to veľmi zle znášam, keď sa stane nejaké nešťastie s deťmi.
Čiže ako píšem, jasné že je to strašné čo sa stalo ale... čo ja viem, nebudem plakať kôli nejakej dospelej babe. Navyše to bola zrejme nejaká neprispôsobivá banda feťákov, žila tam s frajerom, ten ju otĺkal, iný chalani tam chodili tiež pravidelne... asi bol ten jej frajer aj jej pasák.

autor
11. nov 2023

@svokrinjazykmonika ako vieš že tam chodili aj iný chalani? Čítala som rôzne diskusie ale nič také som nenašla..
je to totiž z môjho mesta poznala som z videnia..

vanilkovazmrzka
11. nov 2023

Denne umieraju tisice aj mladych ludi. Keby si mala nad kazdym osudom dumat a smutit, tak sa z toho zcvoknes alebo si z toho do rana mrtva aj ty. Treba menej casu venovat krimi novinam, bude ti v zivote lepsie.

stanielka17
11. nov 2023

Ja na druhej strane chapem tvoj sok a smutok. Tiez som z tych, ktorych zvykne trapit choroba, smrt, zly osud inych ludi, a tu na MK hadam denne citam prispevky zien, ktore ziju s agresormi. No a raz za cas niektoremu uplne prepne, a skonci to bohuzial takto. Ktovie, ci sem nepisala aj ona. Mala cely zivot pred sebou a zmaril ho nejaky nimand. Ano, je to strasne. Ja si kolkokrat aj poplacem, ked citam podobne veci.

kaktusik007
11. nov 2023

ak si ju poznala z videnia, spytaj sa znamych - a neries to na mamickovskom fore.

svokrinjazykmonika
11. nov 2023

https://www.startitup.sk/posun-v-pripade-smrti-...
Som si vygooglila a toto bol hneď prvý článok. A vlastne aj jediný čo som čítala. Ani som správy o tom neotvárala žiadne doteraz, len táto diskusia ma zaujala, tak som si pozrela vlastne že čo sa tu ide riešiť.

tramtada31
11. nov 2023

Podla opisu by som povedala, že ju dobil a sposobil jej zlomeninu spodiny lebečnej, ktorá narušila tepnu. Je to smutne, hlavne tie drogy. Podobný pripad sa stal v rodine klientky mojej Maminy. Je to obrovska tragedia pre vsetkych.

miadi
12. nov 2023

Pre mna je 21r este decko . Tiez niekoho dcera. Ale Asi horsie dopadla ta zidovska zena ktoru uniesli teroristi a v nemocnici v nej nasli dna 🧬 semeno z 57 mužov. Slovenka sestricka co ju videla povedala ze sice prezila no v nutri je mrtva. 🥲brutalita nasilie na zenach detoch je 🤮.

vilma7
12. nov 2023

No žiaľ. Sama sa rozhodla byt, bývať s agresorom... Nik ju tam Predsa nedržal nasilu alebo?

vilma7
12. nov 2023

@svokrinjazykmonika presne.ja to vnímam a cítim podobne ako ty.

tehotna40
12. nov 2023

@vilma7 presne toto som si prvé pomyslela keď som to čítala, vraj niekoľko krát privolaná polícia, násilie atď, mohla odísť, no určite v tom boli drogy si myslím. Samozrejme je mi to ľúto, je to mladý život, no veľa mladych ľudí si ho pokazí samo...

karolinakr
12. nov 2023

No však napadlo hned memento - koĺkokrat sa tu ženy sťažuju na agresora, môžeš si ruky vypísať, ide si svoje nepočúva a jedneho dňa skonči takto
Presne ma napadli ženy z MK
Oni tam volali policiu x krat a čo ta baba čakala, že ho osvieti čarovnym prutikom?
Môžeš ju ĺutovat, ale sama si vybrala a za hlúposť bohužial zaplatila najvyššiu cenu
Aj ten večer volali policiu, bola tam hadka
Niektori ludia su tvrdohlavi a zadubeni..Rozprávat im ako hrach na stenu

karolinakr
12. nov 2023

Keď už hovorime o drogach - boli tu podnajomnici, baba mladučka do 20r, s chalanom, normalne pracoval, az suseda mi hovorila, že furt vybavuje nejake " objednavky" mariška z ich bytu sa rinula, a tresky- plesky, buchot, rachot.Ta baba porodila, krasne male dievčatko a ešte aj jej mama s nimi byvala.Furt som sa pytala, prečo sa neodsťahuje, prečo byva s tym agresorom
Matka ma rozum kde? Čo na ňom videli, že sa ho držali zubami nechtami..? A čo ta maličká..
Ku koncu už črepniky po chodbe rozhadzane, bordel vždy nanosili ku kontajneru ako opice z džungle, chalan roztrepal dvere na pivnici, cely deň som tam počula škrabanie a ked neplatil najom chalan, domaci ho vyhodil a ukazal mi - cely byt rozbil na kompletku novo zrekonštruovany, jedna vec tam nezostala vcelku..

karolinakr
12. nov 2023

A tato baba Viktoria Gregorova 24r.čo zabila ročnu dcerku aj seba, sa čudujem, že nikto nezaložil diskusiu.Podla mňa ju priatel nemiloval, lebo mal pol ročne babo a sa obesil 3.maja. A vedel, ze jeho priateĺka je labilna, nikdy nikoho nemilovala len jeho, mala 4druhy dusevnej chorby a samovražedne depresie a nechal ju tu..To mohlo skoncit len fatalne. Len sa čudujem, čo ta matka nevedela o dcérinom duševnom stave?
Raz sa dostane do naj kriminalnych pripadov Slovenska
Ale ide o to, že mala 866 priateĺov na fcb,1067 sledovateĺov, pisala statusy o svojom duševnom rozpoložení a nejakej pomoci sa nedočkala

I ked ta smrť jej priateĺa bola posledným klincom do rakvy
Život je sviňa
Toto bol fakt tragický prípad
😿

slovakboy
12. nov 2023

@vilma7 to si skuticne myslíš že ženy žijú s násilníkom dobrovoľne? Oh bože. Kedy ľudia prestanete kydať na obete a riešiť násilníkov? Nedávno som tu presne toto písal v súvislosti s tou znásilnenou na kramaroch. Že načo vraj ako kurva šla v noci po tme po parku? Nie on je vinnik ale ona.

marca12
12. nov 2023

@svokrinjazykmonika mne sa hrozne cita tvoja neempatia. Ta dospela zena bola tiez niekoho dcerou a tiez bola volakedy babatko. Strasne si to napisala akoze babatka oplakavajme,ale smrt dospelej 21 rocnej zeny s tebou ani nepohne. Aj tvoje dieta raz bude dospele...

bloger
12. nov 2023

Máš pravdu je to hrozné. Tak ako aj vražda mladej mamičky v kyseline. Tá žena si tiež veľa vytrpela. Je to smutné čo sa deje.

taga
12. nov 2023

A preto treba svoje deti ucit - nikdy ale ze nikdy nezostavat s agresorom.. ze sa vzdy mozu vratit domov! Aj keby mala neviem ako za usami..Aj keby bola rodina neviem ako pohadana,doma vzdy najde bezpecie a pomoc..
Len nie nikdy s agresorom a nikdy s drogami..

moonlight1210
12. nov 2023

@karolinakr rodina o dcerinych problemoch najskor vedela. Mozno uz nemali zaujem riesit.
A aj keby mali, bola zo zakona svojpravna a mohli ju iba prosit, apelovat, hrozit. Ale legalne sa mohli len prizerat, kam to smeruje, ak ona pomoc odmietala.
Nemohli ju nasilu donutit ist do ustavu, brat lieky, ci jej vziat dieta.

Rodinu by som vynechala z obvineni. Dobre vieme, ze mat takeho clena rodiny, tak sme vlastne bezmocni, ak nema zaujem sam.

luccija
12. nov 2023

Už na zakladnej škole by sa mala vyučovať psychológia učiť sa sebaucte, hodnote samého seba.Je do neba volajúce ako si ženy nechajú spraviť zo seba handry a tolerujú agresorov.
@taga nikto nevie z akej rodiny pochádzala možno žila v takej istej akého si našla priateľa.A niekedy aj normálni rodičia si nič nepomôžu, keď je decko zaslepene.
@karolinakr nesledovala som to podrobne, ale aj on nemohol byť v poriadku, keď pil a pod..a nechal ženu samu s dieťaťom v takom dome v takom stave a žiť z RP.podla fotky vyzeral starší a zničeny životom je to smutné ktovie čo u neho hľadala zničil ďalšie zivoty

julish
12. nov 2023

Násilie páchané na ženách, rodovo podmienené násilie, testosterón a agresivita, toxická maskulinita… toto všetko sú tie témy “nebezpečného” feminizmu a rodových štúdii, ta “strašná duhova ideológia”, ktorou nás tak strašili. Nie, problém je, že muži zabíjajú ženy, muži konajú 85 percent trestných činov, prípady násilia na ženách narastajú (nie prípady potratov) a treba racionálne konať, pomôcť ženám aj mužom. Hrôza hroza

rebrambora
12. nov 2023

Zivot 🤷🏽‍♀️

tehotna40
12. nov 2023

@karolinakr ja som čítala ze on mal psychické problémy kvôli nejakým bolestiam nôh, ale ze operáciu mal mat az o rok alebo tak nejak. Ze kvôli tomu aj začal pit....
Sú to tragédie všetko, je neskoro rozprávať co by bolo keby.... 😞

srdeenko19
12. nov 2023

@karolinakr ja si myslím, že aj on musel mať nejaké psychické problémy. Ako by inak dokázal len tak odísť na druhý svet a nechať tu malinku dcérku a jej veľmi chorú maminku. A nechať všetko na nej, keď vedel v akom je stave. V každom prípade strašná tragédia, strašná. Ona už mala v hlave len jediné, aby boli spolu, vsetci traja. Neviem si predstaviť akú bezmocnosť a zúfalstvo musela prežívať. A mne nejde do hlavy, že nikto jej nepomohol, ani jej vlastná rodina.

stanulienkat
12. nov 2023

Miesto nabozenstva v skolach, v state, ktory nepodlieha nabozenskej ideoligii, by mali vyucovat sexuologiu a rodinny zivot a vztahy. Ale nie!! Na skolachbtreba nabozenstvo a ked sa vytiahne tema o vztahoch a sexuologii, tak nabozenski fanatici hned vytahuju cesnak a krize. Oni su za "tradicnu" rodinu a patriarchat. Boch nas vraj bude "milovat", ked budeme takto trpiet.😐🤨

vilma7
12. nov 2023

@slovakboy zial ano, sama som si tym presla. Niekolkokrat sa rozisli, stale sa k nemu vracala...myslis ze ju nutil nasilim aby tam byvala? mohla predsa u rodicov. ako sorry, ale bit dva roky v takom vztahu kde je nasilie je jej, bola slobodna volba.

karolinakr
12. nov 2023

Obet bude vždy obeť, ale po diskusiach na mk maju všetky spoločné:
1.lubim agresora
2.neutekam od problemov
3.chcem ich riesit
4.on sa zmenit nechce
5.ja chcem, aby sa zmenil
To je jak ked si niekto chova hada na prsiach, vie, že ho štipne a zomrie, ale odmieta sa ho vzdať
Tak ťažko do hlavy vidieť takej dievčine.
Môže pochadzat z nefunkčnej rodiny, kde otec bil mamu a pride jej to normalne
Je vychovavana vo viere, ze vzťah sa nezahadzuje, treba " vydržať" všetko
Uveri tomu, že ona ho vyprovokovala, ten muž jej len naklada, čo si zaslužila
Nekonečna naivita a dobre srdce, totalna neschopnosť sa postavit voči akemukolvek zlu

Aj o Dorothy Stratten playboy girl z roku 1980 sa hovorilo, že bola neskutočne naivná, čistá a dobrá Napriek tomu, že ju pasák Paul Snider bil, vydala sa zaňho.Žil z jej peňazí..A ked sa chcela rozviest, ju znasilnil, zabil a potom aj seba..Mala 21 rokov
Kopec dokumentov o nej na internete