Zákaz parkovania na chodníku
Od nedele plati zakaz parkovania na chodniku. Uz teraz je parkovanie u nas pri dome komplikovame, je malo miest a teraz nam zoberu dalsich minimalne cca 30 miest pred domom 😡 Preco sa nemohlo parkovat aj dalej, ak bol zachovany odstup 1,5 metra?? Velmi som vytocena. Aky mate na to nazor?
@milanemila - a máš pocit, že za posledných 30 rokov kapitalizmu sa u nás zmenilo niečo k lepšiemu čo sa týka dopravy a bývania, pripomínam, že ty si spomenula komunistov, ja len obhajujem to čo vymysleli, mali to dobre premyslené, ľudia mali kde bývať, stavali sa ihriská pre deti, v blízkosti obytných zón zdravotné strediská, školy, obchody, autobusové zastávky atď., naopak títo naši odborníci kapitalisti, začali rušiť parky, parkoviská a všade kde je len kúsok voľný stavajú a nezamýšľajú sa nad dopravou. Vystavali sa celé zóny "králikárni " na ležato (bungalovy na 3 a´pozemku), bez škôl, škôlok, obchodov, autobusovej dopravy, atď., cesty medzi týmito domami tak úzke, že tadiaľ ledva aj osobák prejde, keď prídeš na návštevu nemáš kde zaparkovať ak náhodou u suseda je návšteva, ostatní by už neprešli, nehovoriac o tom, že tie ich cesty nikto nechce spravovať, bežná realita na slovensku.
V nasom meste su vo vedlajsich ulickach tak rozd*bane chodniky ze ked uz nie na chodzu, tak aspon na parkovanie sa hodili.... teraz uz ani to. S oznacovanim parkovacich miest zacali AZ par dni dozadu a ukoncenie oznacovania oznamuju na tusim dakedy koncom oktobra.... takze bordel nad bordel. Nebuduje sa tu uz roky nic, len poplatky dvihaju. Najnovsia chystana spoplatnena parkovacia politika od nov.roku chce navyse "vyhnat" auta z mesta.... problem absolutne nevyriesi, iba si nahrabu prachy a obcania nech sa pototo.... tu nejde len o ludi v meste, ale aj o prichadzajucich z okolia za pracou, za lekarmi, sluzbami.... je pekná myslienka vyuzivania najma mhd, hlavne od ludi z mestskeho uradu voziacich sa na drahych autach. Ty si zaplat parkovaciu kartu na rok a miesto sa mozno najde. A mozno ani nie, tvoj problem. Zaplatit a nemat garantovanu sluzbu, to je riadne terno.

@janinka007 Aby nedošlo k nedorozumeniu reagujem na fotku áut parkujúcich na ulici pred rodinnými domami. Je to typický prejav sedlackeho chrapunstva - načo by som mal parkovať na vlastnom pozemku keď môžem zaberať verejný.