Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam
Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝
sisaka, ďakujem za pomoc, medium som na Slovensku nenašla, len v Čechách. Na moj mail však nereagovali. V Ba som bola u jednej šamanky a tá mi tvrdila, že dcéru ovládal nejaký zlý duch. Nie veľmi sa mi to celé pozdávalo. Viem, že sa mi už nevráti, chcela by som však vedieť, či sa dostala do svetla a či je šťastna, vždy som jej to veľmi priala. Moja dcéra bola dosť zvláštna dušička. Veľmi čestná, pravdovravná v niektorých veciach priam geniálna, ale občas aj v dospelosti skoro detinská. Nevedela pochopit, ani sa brániť zlu iných ľudi. Už ma aj napadlo, že bola indigové dieťa. Boli sme na seba velmi viazané, preto ten regres. Chcela by som vedieť, čím sme si boli v minulých životoch a či to, čo sa stalo bola moja karma, alebo som to zlo já privolala. Mám preto obrovské vyčitky svedomia.
Veľmi ma zaujal Tvoj príspevok o kvantovej fyzike. Trochu som si o tom vygúglila a je to skutočne téma súvisiaca s duchovnom. Možno veda budúcnosti, ktorá nam veľa objasní.
Ďakujem a prajem Ti všetko dobré.
danussskah, aj Tebe chcem poďakovať za milé slová. Áno, je to ťažké a veľmi to bolí.
Sto krát denne si kladiem otázky, či sa to muselo stať, kde som urobila chybu, čo som jej mala povedať, urobiť, alebo neurobiť. Karma? Snáď, chcela by som to však vedieť. Preto chcem podstúpit regresnú terapiu.
Sny som mala s mojou Aďkou spočiatku dosť často. Teraz je to už zriedkavejšie. Vždy bola mladšia, 8-10 ročná a smutná. Preto sa bojím o jej dušičku, denne sa za ňu modlím. Prvý krát som ju videla v bielo-ružových šatách a pýtala som sa jej, či sa jej páčia. Odpovedala "ale áno mami", nebolo to však presvedčivé.
Od Michaela Newtona som si kúpila knihu "Cesty duší". Čítam veľmi veľa a mám v duši z toho zmätok. Mňa zaujala kniha od Kerstin Simoné "Thovt.
Ešte raz ďakujem a prajem všetko dobré
@eveleanor Tiež si myslím, že blízkí ľudia, ktorí umreli sa nejakým spôsobom prídu rozlúčiť a aj som to pocítila, napr. keď mi umrel otec - tak sa mi po nejakom čase sníval sen, ako mi opisuje to posledné liečenie v nemocnici, to čo som nevedela, alebo keď mi náhle umrel kolega s práce, manželov spolupracovník, vždy niečo dopovedali. Ja by som nikdy nehľadala nejaké médium, niektoré veci je asi lepšie nevedieť.Poznala som ľudí, ktorí sa priveľmi zaplietli do takýchto vecí a potom sa z toho nemohli dostať.
súhlasím s krristin, okultizmus je škodlivý, dávajte si pozor čo robíte, nie všetko, čo na pohľad vyzerá duchovne a lákavo nám prospieva, hovorím z vlastnej skúsenosti
pre pikino - ďakujem Ti za záujem a ponúknutú pomoc.
Moja mail adresa je : grabowszka@centrum.sk. Bývam v TN, tak keby si poznala niekoho blizko nášho mesta.
Ešte raz ďakujem a prajem Ti veľa pozitívnej energie.
@eveleanor ak by si chcela, mám kontakt na jednu pani zo Slovenska, ktorá je médiom a spája sa, ak jej to je umožnené, so zomrelými
a na margo regresnej terapie: chcela som ísť aj ja, ale nakoniec som to neabsolvovala, pretože už viackrát som počula a dostala informácie, že táto terapia nie je pre každého, vraj nie každý vie spracovať informácie z minulých životov a zase ak čítate knihy o duchovne - napr. myslím, že to píše aj Thovt, ale spomína to aj Ester Hicks - Abraham, Louise Hay, Eckhart Toole a mnohí ďalší - minulosť nie je dôležitá, pretože tu už nič nemôžeš napraviť, zmeniť, čo je dôležité je prítomný okamžik - tu a teraz. (to je len môj názor a vlastný pocit, nechcem odhovárať, prehovárať)
pre pikino, ďakujem za kontakt. Nechcem vyzerať ako blbec ☹ , ale já neviem čo je to IP a kde to mám hľadať. V Stankovciach by to bolo fajn, je to blízko. Vďaka
a ešte jedna otázka, resp. nápad - ale neviem, či už o tom niekto nehovoril, tak sa vopred ospravedlňujem, lebo som na túto tému natrafila len pred chvíľou a nestihla som prejsť ešte celú diskusiu - nemali by ste sa chuť osobne raz-za čas stretnúť a vymeniť si názory, prediskutovať si tieto veci osobne, navzájom sa podporovať, povzbudiť, atď. robiť niečo také ako "ženské kruhy"? bola by som osobne veľmi rada, keby sa nejaký záujemca našiel, pretože už dlhšie čítam knihy s touto tématikou a rada by som si občas osobne s niekým "pokecala" o týchto veciach, vypočula jeho názory, skúsenosti, atď., napr. ma aj teraz napadá kopec vecí, ktoré by som možno prediskutovala s eveleanor (o smrti blízkeho - môj brat spáchal pred pár rokmi samovraždu a kvôli nemu som aj kontaktovala pani-médium)
našiel by sa niekto, kto by mal záujem možno z blízkeho okolia?
pre ajka006, budem Ti vďačná za kontakt na tú pani, čo sa dokáže spojiť so zomrelými dušami.
Čo sa týka regresnej terapie, podstúpila ju moja dcéra, preto verila, ako mi napísala v liste na rozlúčku, že sa vráti. Já by som chcela vedieť, čím sme si boli s dcérou v minulých životoch a taktiež, či sa to muselo stať. Mám veľké výčitky svedomia, že som já ako matka mala vedieť, cítiť, že sa moje dieťa trápi.
Já viem, že sa minulosť zmeniť nedá a treba žiť v prítomnom okamihu, ale moje myšlienky sa stále vracajú ku rokom prežitých s dcérou. To sa vymazať, ani zabudnúť nedá. Denne sa modlím za jej dušičku, aby bola šťastná.
Veľmi Ti ďakujem
pre Ajka006 o niečo si bola rýchlejšia, ako moja odpoveď. Tvoj nápad na stretnutia je super. Problém však bude, že každá z nás, možno, býva v inom meste. Já bývam v Trenčíne.
Keď si bola u tej panej, došlo ku kontaktu s bratovou dušou?
Ďakujem
@eveleanor tá pani sa volá zdenka janková, má aj webovú stránku, kontakt na ňu dám radšej do IP - správy (vôbec nie si blbá, nemôžeme vedieť všetci všetko, ani ja to neviem, a páči sa mi názor - blbá je len otázka, ktorú nepoložíš) nájdeš ju po otvorení svojho konta, na hornej lište je taká malá obáločka, keď dostaneš správu, tak ti tam svieti červeným počet správ, stačí na ňu kliknúť, tak sa dostaneš k svojim správam - je to zrozumiteľné?
dcéra sa určite raz vráti, skôr či neskôr, ja verím, že môj brat sa vrátil v tele môjho syna, strašne sa podobajú, nevedela som síce, či je to tak skoro možné, ale jeden pán, ktorý odvádza mŕtve duše, mi potvrdil, že možné to je, a hlavne, keď to tak cítim. výčitky svedomia sú zbytočné - viem podľa seba, že je to ťažké ich nemať, mňa tiež trápi kopec vecí z minulosti, ktoré som urobila alebo neurobila - ale vracaním sa do minulosti nič neurobíme, akurát sa trápime a nepomôžeme tým nikomu, hlavne nie sebe
momentálne bývam na Záhori, nechodievaš náhodou občas do Ba? tam som dosť často, ale však hádam sa mi podarí niekedy dostať aj do TN, nejako cítim, že by sme si mali hodiny o čom rozprávať, aj teraz práve ma napadá kopec vecí, len sa tu nechcem rozpisovať
s pani Jankovou som sa nestretla osobne, riešili sme to telefonicky a áno, podarilo sa to, "prišlo" viacero príbuzných a prišla aj babka, ktorá brata odviedla do svetla, lebo tam ešte nebol
@ajka006 Skoda,ze si daleko...ja som z Kysuc...
@danussskah tak to veru je, ja by som si už tak rada s niekým pokecala osobne o týchto veciach, možno raz urobíme stretko niekde uprostred Slovenska
@danussskah ahoj. Aj mne sa stalo v zivote dost cudnych veci co sa tyka dusi a tak. A potom aj v mojom skutocnom zivote. A nejak sa mi to zda poprepletane. No niekedy sa s tym neviem vyrovnat a trapi ma to. Radsej by som osobne ak by si mi vedela zodpovedat niektore otazky kedze sa takym veciam venujes. Neviem sa napriklad rozhodnut teraz ci ist do tohto zivota s terajsim partnerom hlbsie alebo radsej cuvnut. Trapia ma veci z jeho minulosti.
@ajka006 To by bolo fajn.🙂
@blbovina Tak napis sukromnu spravu.
@danussskah no len neviem cim by som zacala. Ak od zaciatku, to by bolo na strasne dlho. Alebo napisem to co ma trapi? A skusite mi poradit?
@blbovina Kludne napis.🙂
ahojte, dostala som sa k jednej informácii, tak kto má záujem, nech si prečíta: http://www.cestyksobe.cz/sdeleni-ab3702/
pre ajka 006 o podobnej téme pojednáva aj kniha od K.Simoné - Thovt projekt ľudstvo.
Pani Jankovej som zavolala, stretneme sa po Veľkej noci. Ďakujem za kontakt.
pre Pikino. Ďakujem za kontakt na pani Hobžovú. Stretla som sa s ňou pred týždňom. Je to príjemná a múdra žena. O duši mojej dcéry som sa dozvedela , že zatiaľ nie je inkarnovaná. Plánovala som aj regresnú terapiu, chce to však viac času. Možno neskôr. Vďaka
@chocholusikk http://www.andelevmychvlasech.cz/clanky/o-lorne/
stránka o Lorne
@monikamajova ano vsetko mam prestudovane 🙂
ahojte, zatiaľ som túto diskusiu len začala čítať...nedávno mi zomrela veľmi blízka osoba, tak som sa rozhodla začať viac venovať duchovným veciam. Baby nemáte niektorá na predaj knižku od Newtona, Putovanie duší? (Ikar)? Všade je vypredaná, a myslím (podľa rôznych recenzií) že by mi v mojej situácií veľmi pomohla. Ďakujem vám.
a ešte by som sa vás chcela spýtať....nikde som sa zatiaľ nedočítala (okrem toho, že po smrti tu niekedy pár dní duša zostáva...) že či zomrelá duša môže vidieť dianie tu na Zemi...či vidí, ako sa tu chovajú ľudia, čo robia...lebo potom mi zase nevychádza to, že ak sa duša reinkarnuje do inej osoby, tak potom stráca kontakt so svojimi príbuznými, nie? Dúfam, že ste pochopili, čo chcem vedieť, lebo to píšem ako hotentot 🙂 ďakujem vám za rady.
@miriamka1111 Uf...necitala som vsetko, klikla som tu nahodou... podla mna vidi, preto niekedy mame pocit, ze su pri nas, pozoruju nas a td. A co sa tyka reinkarnacie, niekedy su to nase deti (alebo niekto z rodiny), mne zomrel otec, ked som mala 16 a moja druha dcerka je uplne,ale ze uplne ako on, aj vyzorovo aj spravanim. A ked sa na mna pozrie, mala som niekedy pocit, ze sa na mna pozera otec. Tak som to uzavrela, je to moja dcerka a co sa tyka otca uz to neriesim. Alebo niekto uplne cudzi, a potom sa ti stane, ze jednoducho o par rokov stretnes niekoho a mas pocit, ze sa poznate a ak sa date do reci alebo spriatelite, zistis, akoby ste sa poznali cely zivot... nahoda? Mozno...

@eveleanor Ahoj,vitaj medzi nami a vek naozaj nie je dolezity...Je mi luto,co sa stalo,ani si neviem predstavit taku bolest...ale vsetko ma nejaky zmysel a musime si zazit aj taketo tazke chvile...
Neviem,ci by som ti odporucila nejake ,,medium,,, ja som dost proti tomu,nejak nasilu vyvolavat duchov.Skor ver,ze sa ti dcerka ozve aj sama,myslim,ze na 100 percent sa ti urcite ozve,napr. v sne...To sa stava mnoho ludom,ze sa pridu rozlucit.Urcite je na krasnom mieste.Ak si necitala,odporucam tuto knizku,je nadherna o posmrtnom zivote a mne zmenila cely pohlad na smrt a zivot,uz som ju tu viackrat spominala.. http://www.martinus.sk/?uItem=130415 a este aj http://www.martinus.sk/knihy/autor/Robert-Schwa....
Viem,ze knizky nie su vsetko,ale aspon trosku dufam pomozu.... 😵