icon

Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

miriamka1111
14. sep 2014

@matozazzo ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂 ..... ja som si vždy myslela, že keď niekto zomrie, tak v tom momente sa niekto narodí, a tam tá duša prechádza....takže sa nemusí teda reinkarnovať hneď, chápem to správne? ale nechápem zase to, že ty píšeš že o pár rokov môžem niekoho stretnúť a bude mi zomrelého pripomínať....čiže tá duša môže prejsť aj do žijúceho človeka? som v lese trochu 🙂
no a....dopredu sa ospravedlňujem ak sa tu už riešilo astrálne cestovanie, nemám fórum ešte celé prelúskané...ale máte s tým niekto skúsenosti? ja mám o tom zatiaľ len pár poznatkov a rozmýšľam, že sa to naučím (vraj to dokáže každý) len na druhej strane sa bojím, či to nie je trochu nebezpečné....

tara52
14. sep 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či niektorá z vás má pocit, že tu už niekedy žila. Ja niekedy ten pocit mám, ale nechcem to tu veľmi verejne rozoberať. Máte s tým niektorá skúsenosť? Nielen, že si poviete, že s týmto človekom ste sa už raz museli poznať (lebo to sa stáva mnohým ľuďom a nepripisujú tomu veľkú váhu), ale či si vybavujete aj nejaké konkrétne veci (možno) z minulých životov. Chcela by som sa o tom dozvedieť viac. Poznáte aj nejakých dobrých (neviem ako to nazvať) veštcov, ktorí sa tým zaoberajú? Najlepšie okolie TO alebo NR.

matozazzo
16. sep 2014

@miriamka1111 ahoj chapes to spravne,ale reinkarnuje sa az po smrti. Napriklad niekto zomrie a ty po cca 15r stretnes 11 alebo 15r dieta a bude ti ho pripominat... tak som to myslela.

yana.
26. sep 2014

Vsetci co chcete vediet nieco o minulych zivotoch, stretnut sa so znamimi, ktori tu uz niesu, na to vsetko a mnoho viac je super mimotelovy zazitok. Proste vyjst z tela-budete to, co z vas zostane "po smrti". Mozete ist kdekolvek, stretnut sa s kymkolvek, a dozvediet sa vsetko. Da sa takto aj liecit. Teal Scott ma krasne video o tom, ako mat mimotelovy zazitok. Zatial sa mi nepodarilo vyjst von, skusala som to ale len 3x, v posledne dni. Stale sa v poslednej faze pred vystupenim z tela zlaknem 😒 ale tie pocity co pritom zazivam su lepsie ako orgazmus 😎 😀

piskota123
27. sep 2014

@danussskah akurát minule som niekde čítala o podobných ľudoch, takých,čo sa neradi neustále mojkajú...je možné,že ťa maminka v detstve málo mojkala?a aj jej maminka?skús sa jej spýtať....existuje aj taká vec,neviem,či si o nej počula, že "dotyková terapia",je vhodná tak pre deti ako aj pre dospelých...a uvoľňuje mnoho blokov v tele človeka....akurát tam písali o jednej žene,ktorá nevdela schudnúť,bola pár krát na takejto "mojkacej terapii" a kilá z nej išli dole jedna radosť ;)...ma napadlo,že som to videla vo videu na youtube "richard vojík a denisa...neviem celý názov videa,ale vyhodí ti to taký milý pár,oni vedú takéto terapie napriklad.

piskota123
27. sep 2014

@miriamka1111 osobne poznám ľudí.ktporí takto "cestovali"....treba dávať pozor,aby bol človek dostatočne silný-psychicky i duševne,na taketo cestovanie....z ciest si človek moze priniesť mnoho,a samozrejme tak ako pozitivne veci,tak i negativne...čo už nie je až taká sranda ;)

danussskah
autor
28. sep 2014

@piskota123 Dakujem ti.Ano,mozno to moze byt..pretoze moja mama je dost uzavreta k takymto veciam,ako mojkanie a aj aj moja stara mama...Neviem,ci by som sa ale na taku terapiu dala,lebo si neviem predstavit sa oblapat cudzimi ludmi...No ktovie,co zivot prinesie.Tie kila sa ma drzia a drzia,ale je to skor asi v mojej slabej pevnej voli,nedokazem si odpopierat.Mozno to bude v minulom zivote...Citala som,ze vla tucnych ludi boli v minulych zivotoch v koncentracnych taboroch,tak teraz si ,,uzivaju,, jedlo.Alebo sme boli nejaki chudobni.Ktovie.Urcite tam bude aj dedicnost,alebo dedicne zle stravovacie navyky.

danussskah
autor
28. sep 2014

@yana. Fiha,ja by som sa velmi bala takych veci...Ale moze to byt super,len si treba davat pozor.

danussskah
autor
28. sep 2014

@miriamka1111 Ahoj,ja tu knizku mam,ale urcite ju nepredam,lebo mi dala velmi vela...Je v nej vsetko o smrti.Aj o reinkarnacii..Ale nejde to hned,ked zomries.Pretoze dusa sa musi ,,vycistit,, od pozemskych veci,poucit sa z chyb,naucit sa nieco nove atd.Niekde som citala,ze to moze trvat aj 20 pozemskych rokov.Samozrejme, take ciste duse,ako napr.Papez Jan Pavol a podobni sa rychlejsie dostane vyssie a netrva im to tak dlho.Lenze taketo duse sa uz ani nepotrebuju reinkarnovat na Zem,uz to nepotrebuju,idu tu len,ked chcu..ako napr.Jezis..aby nas nauciili co vedia a ako spravne zit.
Ak budes mat nejake otazky,napis.

renata355
Odpoveď bola odstránená
perla200
18. dec 2014

@renata355 a kolko stojí ten výklad?

7a7a
25. dec 2014

cely svet sme jedna velka rodina,,,,zakon pritazlivosti,,,,

andrew1980
9. sep 2015

@danussskah ahoj 🙂

áno Ho oponopono velmi pomáha,venujem sa tomu už asi 1rok a je to veľmi účinná metoda...mám za sebou aj semináre a je to dosť silné môžem povedať.....tiež prečítané veľa kníh môžem len odporučiť!!!!
a veci ktoré sa mi dejú-na nezaplatenie 🙂 mám všetko po čom túžím atd. 🙂

danussskah
autor
9. sep 2015

@andrew1980 Mozes o tom napisat viac???Velmi by ma to zaujimalo....diik

andrew1980
11. sep 2015

V prvom rade musíš prijať 100%-nú zodpovednosť za všetko čo sa deje,otvoriť srdce a začať sa mať rada taká aká si 🙂
Ide o to aby si sa dostala do takzvaného nulového stavu tak ako su napríklad malé detičky...vyčistiť zo seba všetko negatívne,ako zlé pocity,negatívne vibrácie,negatívne myslenie atd.
A naozaj stačia k tomu tie 4 slová!!!!ale sú aj daľšie techniky ktoré sú veľmi silné ako napríklad dýchanie,modlitby pokánia,oživenie vnútorného dieťaťa atd.
Môžem ti len napísať touto metódou som vyliečil svojho otca,ktorý bol veľmi zle na tom v nemocnici a teraz je doma šťastný a vysmiaty....a mám veľa zážitkou z Ho oponopono

Odporúčam prečítať si knihu Svet bez hraníc od J.Vitale-ho ja som ju čítal 2x a chystám sa znova,pretože zase tam najdem niečo nové....a na prvý raz sa to ani nedá pochopiť 🙂

andrew1980
11. sep 2015

@danussskah

V prvom rade musíš prijať 100%-nú zodpovednosť za všetko čo sa deje,otvoriť srdce a začať sa mať rada taká aká si 🙂
Ide o to aby si sa dostala do takzvaného nulového stavu tak ako su napríklad malé detičky...vyčistiť zo seba všetko negatívne,ako zlé pocity,negatívne vibrácie,negatívne myslenie atd.
A naozaj stačia k tomu tie 4 slová!!!!ale sú aj daľšie techniky ktoré sú veľmi silné ako napríklad dýchanie,modlitby pokánia,oživenie vnútorného dieťaťa atd.
Môžem ti len napísať touto metódou som vyliečil svojho otca,ktorý bol veľmi zle na tom v nemocnici a teraz je doma šťastný a vysmiaty....a mám veľa zážitkou z Ho oponopono

Odporúčam prečítať si knihu Svet bez hraníc od J.Vitale-ho ja som ju čítal 2x a chystám sa znova,pretože zase tam najdem niečo nové....a na prvý raz sa to ani nedá pochopiť 🙂

stastenka42
11. sep 2015

@andrew1980 vyborna kniha!! Ja som ju tiez citala a velmi mi pomohla,mozem potvrdit!! Tiez si ju hocikedy citam,lebo je to aj dost ,,tazke,, citanie na prvykrat,ale urcite doporucujem😉

vikusss
26. sep 2015

@danussskah Ahoj danka chcem sa ta spýtať nechce sa mi tieto vsetkz prispevky citat si aj médium potrebovala by som pomoc radu ani neviem co prestne jednoducho som uz v koncoch

danussskah
autor
27. sep 2015

@vikusss Ahoj,nie,nie...nie som.Som len obycajny clovek.🙂

danussskah
autor
27. sep 2015

@andrew1980 Ja som od neho precitala asi vsetky knizky a dokonale chapem,co tym mysli..ja by som povedala,ze teoriu chapem,len je to horsie v praxi...zbavit sa depresii,mindrakov,hnevu,nervozity.atd...Je to hrooozne tazke!!!!Ako sa ti to podarilo?Potreboval si nejakeho ucitela,ci sam????

andrew1980
29. sep 2015

@danussskah Bol som na seminári,kde sme robili spoločnú očistu a naučila ma techniky,ktoré používam a dalej už čistím sám...poviem ti dá sa všetkého zlého zbaviť,chce to tréning a čas a sama na sebe uvidíš zmeny...stále čistiť a čistiť a čistiť 🙂

mamabilbo
7. okt 2015

@danussskah Odporučam tieto Knihy : Dr Joseph Murphy 1: O Zdravom Sebavedomi 2:Cesta k vnutornemu a vonkajsiemu bohatstvu 3: Zazrak vasho ducha 4:Nekonecny pramen vasej sily 5:Zakony myslenia a viery 6:O blahobyte a uspechu. Tu sa dozviete pravdu ako to skutocne funguje!!!!!😊😊👍👍👍❤️❤️ Ja mam precitane este od- Michael J Losier, Pam Grout, Andreas Boskugel, Rhonda Byrne, Charles F Haanel
Esther Jarry Hicks len to mam v nemcine 😊 ❤️❤️❤️

gilian
26. mar 2016

Pekná téma. Ja sa tiž o tieto veci zaujímam. Anjeli, duchovní sprievodcovia, meditácia, komunikácia s duchovným svetom... Mám prečítanej veľa literatúry na danú tému, aj mám osobné zážitky s mojimi duchovnými sprievodcami. Meditáciou sa dá veľa pomôcť na ukľudnenie sa a zlepšenie intuície. To potom ide ruka v ruke s elimináciou negatívneho myslenia...Ja hovorím, že negatívne myslenie si osvojíme veľmi ľahko, lebo je všade okolo nás a veľmi často s ním vyrastáme (rodičia). A keďže ho môžeme považovať za zvyk, zbavíme sa ho tak, ako keď sa zbavujeme zlozvyku. Zakaždým, keď sa zbadáme, že o sebe negatívne rozmýšľame, alebo vymýšľame katastrofické scenáre o nejakej situácii, musíme sa zastaviť a sústredene to otočiť o 180 stupňov--musíme sa naučiť obrátiť všetky negatívne myšlienky na pozitívne. Chce to čas, cvik a výdrž. Hovoria, že zmenenia zvyku trvá 6 týždňov,... 😀 😎

hypnotherapysk
8. apr 2016

Ahojte,

citam, ze Vas zaujima regresia a podobne temy, mozeme sa o tyzden vidiet na specialom veceri, ktory sa vola - MInule zivoty Nazivo. Pocas tohto vecera sa viac dozviete o minulych zivotoch, o regresii, o zazitkoch ludi, ktori ju prezili a nasledne niekolko z Vas, kto bude chcet pride si sadnut pred ostatnych a zazije svoj minuly zivot priamo tam...

https://www.facebook.com/events/1007900382609216/

danka000
13. júl 2016

@danussskah nedavno mi zomrel manzel neviem sa s tym zmierit myslis zema ochranuje alebo ako je to dakujem

danussskah
autor
13. júl 2016

@danka000 Odporúčam knih :Putovanie duši od Michala Newtona...pekné popisuje ako to je po smrti a ze sa znovu stretnete.Urcite na teba dáva pozor.

keterinka
12. mar 2017

Ahojte, rada by som si precitala spominanu knihu Putovanie duší od Michaela Newtona, viete mi prosim poradit, kde ju dostat? Nakolko je vypredana.. nejake typy na kniznice, kde ju maju? 🙏🙂

danussskah
autor
14. mar 2017

@keterinka No to je skoda..Je to uzasna knizka.Mozno v cestine by sa dala zohnat...

keterinka
14. mar 2017

Dakujem, uz mam rozcitanu cesku verziu 🙂

pillipilli
14. mar 2017

@yana. Ahoj ktore je to video dakujem