icon

Závisláčky na stránke modrý koník. Prihláste sa

elise
13. máj 2008

kto sa prihlási medzi závisláčky na koníkovi? ja sa hlásim prvá nájde sa ešte niekto? 😀 😎

elise
autor
29. máj 2008

oazapokoja ahoj 😉

elise
autor
29. máj 2008

ahoj ivka dietku som vytlačila a celkom sa mi pozdáva ešte raz vďaka 😉

sestri
29. máj 2008

ahoj linda...to je super,aj mne sa páči.uvidíš čo ti bude lepšie a podľa toho sa potom rozhodneš. 🙂

elise
autor
29. máj 2008

vyskúšam to a aj manžel sa chce pridať a zistila som som že veľa extra varenia pre malého nemusím robiť. 😉

sestri
29. máj 2008

veď to je na tom to dobré,dá sa to zladiť so zvyškom rodiny.a sú tam aj rýchle a dobré recepty.

elise
autor
29. máj 2008

som zvedavá ako to pôjde dole už si dala dole kolko?

sestri
29. máj 2008

ja 6kg

elise
autor
29. máj 2008

gratulujem 😵 😵 dufam že aj mne to pôjde dole to už musíš na sebe cítiť 😉

sestri
29. máj 2008

to hej...všetka gate na mne lietajú,musím si vynoviť šatník...už aj okolie si to všimlo.ja som nič,ale môj manžel dal dole 12kg 😅

elise
autor
29. máj 2008

ivka super aj aj cheeeem 😅 ako si sa mala dnes v práci? ja som občas sem mrkla ale okolo obeda bolo dosť práce 😉

sestri
29. máj 2008

dnes bol ťažký deň,som riadne unavená,ale zajtra si oddýchnem.idem síce gynoške na ročnú prehliadku,ale mám voľno.a čo vy...drobec a ty?

elise
autor
29. máj 2008

ja mám zajtra tiež voľno ale kolegovci mikúpili procedúru tak si budem užívať 😀 dve hodiny budem mať pre seba a svoj relax, dnes sme boli s malým večer vonku ocka máme v práci , lukasko buvinká a navštívili sme všetkých psov v okolí 😀

sestri
29. máj 2008

to aj si budem užívať trocha samoty 😀 pustím si naplno hudobné dvd a budem upratovať.

elise
autor
29. máj 2008

ivka idem pozerať ordináciu a asi zapadnem do postele, zatial papa 😉

sestri
29. máj 2008

ahoj a pekné sny 😵

elise
autor
30. máj 2008

ahoj ivka tak dnes si to užívam, malý akurát zaspinká a mamina nám prve sparvila kávu tak si dnešný den vychutnám🙂

oazapokoja
30. máj 2008

ahojte ,elis pekný deň a užívajte aj s malým slniečko, no mňa čaká práca takže až do 22hod. som v plnom prac. nasadení 😖

simka9122008
31. máj 2008

kde ste všetky závisláčky nejako to tu zanedbávate? ☹

emily333
31. máj 2008

ahojte zavislacky.to ste na odvykacke ked tu nikto nie je 🙂

elise
autor
31. máj 2008

ahoj emily ja som na chvílku tuná, malý už buvinká tak závisláčim 😀 😀 😀

emily333
31. máj 2008

aj u nas je to tak chlapi mi dnes skoro odpadli.

elise
autor
31. máj 2008

zajtra sa chystáme na den detí do mesta, dnes sme boli v našej dedinke , boli súťaže ale len pre staršie deti, maličným sa ušli cukríky a všetky detičky dostali zmrzlinku a opekali sa špekáčiky 😀

emily333
31. máj 2008

to je dobre ze sa v dedine robia take oslavy.my tu mame iba SNP v auguste a nic viac

elise
autor
31. máj 2008

ako ste sa dnes mali vy emili?

ivka ako dopadol včerajší deň, dúfam že je všetko v poriadku. 😕

emily333
31. máj 2008

ahoj elise celkom fajn chlapy pracovali po dvore a ja v kuchyny 🙂 a vy?

emily333
31. máj 2008

prepac nejak som zabudla co som citala 🙂

elise
autor
31. máj 2008

my sme strávili dosť vonku na dvore, mali sme tam vaničku a malý sa člupkal, potom som šla na procedúry - mazáž zrkadlisko a bahnicsko tak som mala 2 hodinky pre seba a potom sme išli na prechádzku po dedine a pozrieť na mdd. manžel ešte valcoval (dávame po kolaudácia doporiadku záhradu a čo navozil hlinu na vyrovnanie valcujeme aby sme zasadili trávu 😉

emily333
31. máj 2008

aspon si si trochu oddychla.no trava je pekna len keby netrebalo tolko kosit.no lepsie ako kopat na zahrade 🙂

minkak
31. máj 2008

ajojte babulky,dlho som sa neukazala akosi nestiham ,ked je tak krasne vonku

elise ty si z orvista?

elise
autor
31. máj 2008

ja mám iba záhraduku tak po troške riadok mrkvy, zemiaky, cibulku, uhorky, rajčiny, a cukyny 😉 , a plánujem skalku a kopec kvetov tak uvidíme, zatial mám iba ruže, ale postupne to zvládmneme 😉