Zažívate niekto spánkovú paralýzu?

1. apr 2020

Pekný deň, už asi od 12tich rokov mávam nočné "šedý", spánkovú paralýzu a občas astrálne cestovanie. Viem ako šialene to znie, je to až neuveriteľné, no je to veľmi desivý zážitok. Veľa som o tom čítala, no zaujímajú ma skúsenosti ľudí.
Včera som mala zase paralýzu, počula som akoby vŕzganie postele, potom s videla strop celý ako v ohni, vyzeralo to, ako v pekle a videla som tam desivú tvár, akoby diabla. Potom tam bola druhá tvár, rovnako desivá. Otvorilo sa zatvorené okno...
Inokedy vídam postavu pri posteli, čierne tiene a občas akoby som lietala nad posteľou, pričom nie som v posteli. Neviem to vysvetliť, snáď sa tu niekto nájde, kto to zažil/zažíva.

lucijalucy
1. apr 2020

Môj priateľ to mával vraj ako dieťa, ešte sa mu to sem tam stane ale to ja už viem rozoznať a zobudím ho lebo strašne rýchlo dýcha a vidím, že sa trápi. Je to naozaj nepríjemné.

janci05
1. apr 2020

Ja som mala si 3 krát. Mám ten pocit, že mi niečo sedí na prsiach, niekto stojí pri posteli a tlačí na mňa. Nemôžem sa nadýchnuť ani vydať hláska. Veľmi nepríjemné.

sapetka
1. apr 2020

Mala som to.. bolo to hrozne.. bola som u jedneho pana ktory mi pomohol a zbavil ma toho🙏Dlhe roky som kvoli tomu nemohla poriadne spavat. Chodil za mnou stale nejaky chlap , nevedela som sa ani pohnut ani oci otvorit ako keby som ich mala zalepene.. no bolo to hrozne obdobie

tana_v
1. apr 2020

Ja som to tiež mávala ako dieťa, dotaz si tie zážitky pamätám. Ani neviem ako to prišlo, ani ako to odišlo.

lenkamatkova
1. apr 2020

Ako dieťa som to mávala pravidelne, teraz už menej. Na sebe som spozorovala, že spánková paralýza príde keď mám stresujúcejšie obdobie :/ Nemám žiadnu radu iba to, že nie si sama čo to prežíva, je to desivé...ale zase astrálne cestovanie milujem, kiež by sa mi to stávalo častejšie

rachab
1. apr 2020

Dobry den, vdaka Bohu som to nikdy nezazila,ale pocula som o tom, odporucam si na YouTube najst Alexandra Barkociho,ma tam vela prednasok,pomohol mnohym ludom s podobnymi problemami.

ovaaa
1. apr 2020

Tiez som zazivala.Zobudila som sa vzdy na nejaky podnet, vnimala som vsetko myslou pretoze telo nereagovalo.Jedine co som vzdy spravila pomodlila som sa dusu, kt.ku mne prisla.Nic prijemne ked pred postelou klaci stara zena v ciernom a kolise sa...ta ma vzdy vystrasila a okrem nej som este mala 2 navstevy ale tie ma naplnili kludom. Farar potom vysvatil a od vtedy bol pokoj.Vravel, ze niektore duse este bludia a hladaju odpustenie.

zahra
1. apr 2020

Najdi Juliu Sellers. A pozri aj jej knihu s nazvom “videl som to zajtra”

marion30
1. apr 2020

Mávam to tiež ale vždy pri strese, určite skus aspoň magnézium na večer

savoya
1. apr 2020

Ja som astralne cestovala velmi casto potom,ako som si robila doma autogenny trening.Mne to bolo velmi neprijemne vzdy ked som sa ocitla mimo tela.Vznasala som sa nad postelou,premiestnovala cez stenu do inej uzavretej miestnosti.Stalo sa mi dokonca aj to ze som napriklad bola v inom meste a vecer ked som spala tak som sa z nicoho nic ocitla v izbe kde bola moja mama so sestrou a ja som ich h videla ako idu spat.Pritom som bola od nich v inom meste vzdialena 250 km.Mala som aj velmi silne spankove apnoe.Videla som pred sebou neake dvere na ktorych praskalo sklo a moju mrtvu matku.Tie dvere som otvarala rukou ale nieco ma na poslednu chvilu vtiahlo naspat.Keby som tie dvere otvorila tak by som uz bola mrtva.Ked som sa prebudila tak som sa velmi hlboko nadychla a telo som mala ako z kamena.Nedychala som niekolko minut.

evka258
1. apr 2020

@janci05 ja presne to isté ako vy. Vďaka Bohu, že to už zmizlo.

lusyf
1. apr 2020

@janci05 presne toto iste sa mi stalo pred 10 rokmi, resp. dialo/snivalo. Bol to neskutocne desivy pocit, stale si to pamatam, az dodnes 😬Tazoba na prsiach, nejaka postava, az skoro hmla..

janci05
1. apr 2020

@lusyf
@evka258 Baby, ozaj to neprajem nikomu. Tá bezmocnosť, človek sa nemôže ani pohnúť, vôbec nič a pritom som všetko akoby okolo vnímala. Mala som asi tak tri roky dozadu a dúfam, že už dlho mať nebudem.🙏

autor
1. apr 2020

@rachab Áno čítala som aj, že sú to démoni, ale neviem čo je na tom pravdy

rachab
1. apr 2020

Skus si to popocuvat,nemas co stratit😉viem,ze mnohym s tymto pomohol a su od toho oslobodeni👍

judar
1. apr 2020

Ja som daco podobne mala mesiac dozadu...stala som pri posteli a videla sa spat prirom som mala nutkavy pocit ze sa chcem zobudit ale nevedela som sa a ako "duch" som trasla svoje spisce telo na posteli az kym som nesplynula a nezobudila sa...proste hruza...a dalsia desiva vec bola ked som v noci spala a daco ma chytilo pod krk- bola to ruka ktoru som svojou rukou v polospanku zhodila prec a ona sa mi vratila na krk potom som sa od strachu zacala budit bo som mala pocit akoby si bola ruka mimozemstana...zobudila som sa a zistila ze mam pravu ruku celu strpnutu ze som ju vlastne necitila a to ona ma chytala pod krk 🙄

evka258
1. apr 2020

@janci05 Ja som to mala často v puberte. Kricala som na sestru, teda chcela som, ale nedokázala som vydať hlaska. Bolo to strašné, bála som sa, aj mŕtvych, spávala som s ruzencom obmotanym na ruke. Teraz, keď mám zlé sny a plytko a rýchlo dýcham, som šťastná, keď ma muž zobudi.

kiki68
1. apr 2020

Ja som ju mavala a bolo to hrozne. Fuj, fakt hnus. Prislo to zrazu, v stresovom obdobi a uz to islo. Potom minto zmizlo. Musela som zvysit draslik, magnezium a uz bolo lepsie. Casom mi to vymizlo. Tiez to bolo ako ked za mnou niekto sedi, neda sa pohnut. Videla som divne veci. Teraz ked mi muz snimal cez apple watch spanok tak mam velmi podivne fazy a intervaly. Takze aj s tym to moze mat suvis. Ale teraz fungujeme tak pevne na ritualoch a rezime okolo spanku, ze telo pekne zvlada a spim velmi dobre.

caroline_
1. apr 2020

Wau, astralne cestovanie je super, vyskúšaj meditovanie, na YT nejaké spiritualne videa, po slovensky napríklad Michal Drienik

kofa77
2. apr 2020

ano, sp. paralyzu som mala , teraz uz davno nie, nie je to ziadna magia, je to zalezitost mozgu, nie je to nic prijemne a som rada, ze to nemam. tiez som bola namesacna, doteraz mam zive sny, vedela som mat sen "na zelanie", aj na pokracovanie-ani toto uz nejak nejde. skoda, to bolo prijemne. astralne cestovanie- toho sa bojim, zeby som sa nevratila do tela, aj ked mono to ani nie je mono, nevratit sa spat.

legna30
23. máj 2020

Neviem ci to nazvat spankovou paralyzou, ale pred polrokom sa mi v noci stala taka zvlastnost po smrti mojej velmi dobrej kamarátky, akoby ma niekto silno zvieral a ja som nemohla dychat, chcela som kricat a mala som pocit, ze sa mecem v posteli. Vedela som ze chcem otvorit oci, zobudiť sa ale neslo to. Druhy raz sa mi to stalo tyzden po smrti mojej starej mamy pred mesiacom, tiez obdobne ale trvalo to dlhsie kym som sa prebrala ale kedze spal vedla mna moj partner, to akoze trhanie sa nebolo skutocne len v podvedomi, pretoze predpokladam ze by sa zobudil. Dnes do rana sa mi to vsak stalo opat. Je to velmi neprijemne a dufam, ze sa mi to nezacne diať nejak častejšie 😣

stanislava33
24. jún 2020

@sapetka ahoj,môžem sa opýtať,že ako ten chlap vyzeral,lebo ja som mavala spánkovu paralyzu často a tiež za mnou chodil taký starý pán,mal dlhý čierny kabát a klobúk?

sapetka
24. jún 2020

@stanislava33 to neviem uz, ja som ho poriadne nevidela len ked sa mi podarilo otvorit oci odisiel.. ale chodil velmi dlho. Bola som potom u takeho liecitela a ten povedal ze vraj je to ziva dusa😮😮ale pomohol mi a uz som viac taky problem nemala