Zbité a opité dievčatko
Ženy som zhrozená kde sa dostala naša spoločnosť.Akeho zverstva sú schopné mladí ľudia.Citala som to aj na stránke na FB Miloslavov...vraj útočníčka je dcérou policajtky a určite sa to ututle.Stara známa partia ...sú to psychopati či narušené osobnosti?kde sa stala chyba, že teenegeri sú schopní niekoho zbiť, vyzliecť do naha, opiť na silu a ešte si to fotiť a natáčať??Sú za tým mobily, rodina, čím to je, že niekto dokáže takto ponížiť druhého veď to dievča má traumu na celý život!Moja známa je sestrička dievčatko bolo veľmi dobité...veď mohla zomrieť!Viete kde máte svoje deti, s kým sa stretávajú, čo robia?Preverujte je to hrozne...
@mircalla ja tomu rozumiem, len som chcela vypichnut fakt, ze jeden status na FB pod ktory mali potrebu sa ti dvaja dotycni vyjadrit, je nieco z coho sa da realne vyplakat a vyspat... chapem, ze aj to zaboli
z tohto sa 11 rocne dieta len tak nevyplace a nevyspi
a zaraza ma fakt, ze akterka si mysli, ze jej otec JUDr. dokaze asi vsetko... a verejne to pisat na socialnu siet...
len ci vobec vie, ze taketo spravanie jej vobec ale vobec nepomoze nakoniec
@gleep1 akurat som ju pozerala na IG a to vyjadrenie to dno
To tu naozaj nikto na Slovensku nespravi poriadky? Načo sa bude čakať? Kým naozaj nezabije nejaké deti? Dúfam,, že to budú súdiť ako dospelé.
Lebo zatiaľ to má len opačný efekt. Sledovatelia na instagrame im pribúdajú, dávajú vyjadrenia ako nejaké hviezdy a čo bude nasledovať? Budú to robiť aj ďalší pre 5 minút insta slávy. Lebo to sú vygumovane decká.
Chyba sa stala u rodičov bohužiaľ
nikki jej vybavila najlepšieho právnika. Kollar to začína medializovať a aj youtuberi sa dotoho pustili, tí majú veľký vplyv na deti a mládež. Včera bola reportáž o ďalších bitkách ktoré spáchali, snáď to budú každý deň pripomínať.
Byvat v ich blízkosti,ohlásila by som sa im osobné.
ALE...v novinách dávali,že je to známy detský gang,takže dievča malo vedieť s kým ide von.Moja 11 ročná nemá žiadnu sociálnu sieť a vyzerá úplne inak ako to 11 r dievča.Snad nechcela zapadnúť do tej partií.Tak či tak ponaučenia dostala neprimerane a nech sa ponaucia druhé deti,že takýmto špinam sa vyhýbať.
Dialo sa to aj predtým a stalo sa to bohuzial aj mne, a ano, je to trauma na cely život
@sickynickyobsadene buď rada, hlavne na instagrame čo dávajú tie decká hrozne. Podľa mňa majú svojich rodičov zablokovaných ,alebo rodičia ani nemajú insta a netušia čo tam dávajú.
Baby ak aj nemáte instagram, poproste kohokoľvek kto ma, nech tam skontroluje vaše dieťa.
Inak som rozmýšľala, že lekárka na povinnej detskej prehliadke nezistí z krvi či to dieťa berie alebo neberie drogy?
Je to hrozne, chudatko dievca a tak isto aj rodicia,. Musi to byt hrozny pocit vediet, ze sa nieco take stalo vasmu dietatu. No nemyslim si, ze sa to len tak ututle. Pustilo sa do nich viacero znamych osob a nebude to podla mna take lahke niekam to len tak zamiest
a vas nenapadlo, ze to moze byt fake profil? lebo aj ja som tomu v noci nakoniec uverila, ale behom jednej hodiny vyrastlo na nete tolko jej uctov, ze dovidenia...
ako sama povedala, jej otec je JUDr. ... a taky JUDr. som aj ja, aby som vedela, ze ked dojde na lamanie chleba, tak presne toto vyjadrenie bude to pritazujuce, kebyze je to naopak sudca by podla mna bral na vedomie kebyze vyjadri lutost... moj nazor neviem...
ak je to vsak ona, tak nech sa necuduje, ak toto cele velmi zle dopadne
v kazdom rodicovi tento pripad vyvolal mnoho zlosti, ako inak predstava, ze by sa to stalo moju dietatu, no nieviem, ale tak isto by som sa snazila, aby bol potrestany kazdy jeden, kto akym kolvek sposobom prilozil ruku k dielu
@nikha2809 prezidentka sa obratom vyjadrila k pripadu svojej dcery, lebo slo o jej rodinu. Bolo to s nou osobne spojene a hlavne do toho teda priamo videla.
V pripade niekoho ineho moze zatial tazko zaujat postoj okrem neutralnych vyjadreni. Ktore nikomu nepomozu, akurat ludi viac rozculia.
Lebo do pripadu nevidi, info ma max. od policie.
Ved aj tu ludia nerobia nic ine, nez to, ze davaju vyjadrenia o tom, co citia (hnev, zlost, agresiu) a niektori aj ako by nalozili s vinnikmi (agresivne).
A to, ze chcu, aby padli tresty.
Od prezidentky vsak toto nikto necaka, ani nepotrebuje. Cisto jej nazor. Ludia budu chciet pocut riesenia. Co sa urobi. Atd.
A to sa teraz ihned 2 dni po udalosti neda povedat.
Moze maximalne vyjadrit svoj sucit obeti a jej rodine.
Rozoberat teraz zvysok bez ponuknutych rieseni akurat moze zvacsit vasne voci vinnikom a niekto si moze pokazit zivot, ked nabudeny vseobecnou atmosferou hnevu sa dopusti dalsieho ublizenia na zdravi. Polahcujuce okolnosti za to nedostane.
Mne až rozum zostava stat..To dievča je naozaj emočne mŕtve, bez morálnych hraníc.. A čo už vôbec nechápem je, že rodičia ani po tomto nemajú žiadnu kontrolu na tým čo píše a pridáva na insta..
ja naozaj v jej mene dufam, ze to nie je ona, lebo si asi vobec v tej svojej hlave neuvedomuje dosledky svojho konania...
a pokial to aj ona je, asi to ma od rodicov, cize nech pykaju spolu s nou
Ja len zíram.. Prešla som IG aj FB.. Ja chápem, že asi to chce rodina medializovat, upozorňovať na to, nechcú, aby som to nejak ututlalo, ale skutočne si nemyslím, že to bolo vhodné nechať zájsť az tak ďaleko, že každý deň každú minútu na nás vyskakuje utržky z toho videa aj zo správ, novín.. Ale asi je to nezastavitelne, ta celá kauza začala žiť vlastným životom. Pre to dievča (prakticky dieťa) to musí byť hrozne, nestačil samotný útok, ale všade sa to rieši, ukazujú sa tie Zábery dookola. Ľudia sa do toho samozrejme namontovali, aj detská, odpadla som, aké komenty som čítala za posledné 2 dni, kebyže mam väčšie dieťa, skontrolovala by som, kade chodí a co vypisuje, lebo to ani nie je sranda. Vždy sa stavali takéto prípady, len sa to kedysi nemohlo ako nahrať a kde kade zdieľať. S údivom sledujem, že to nebol úplne prvý prípad, videla som aj nejaké video, kde sa táto partia bavi na tom, ako jedno z tých dievčat (neviem ktorá) zbila nejakého dospelého chlapa, rehocu sa a v pohode to ešte aj hodia na net.. Videá ako fackuju iné decka a všetko je na IG. V dobe, keď pomaly každá babka je na FB a zdieľa mačičkovsko kvetinové pohľadnice s prianím pekného dňa ci recepty, každý rodič, aj učitelia a nikto nič nevidel..!!!! Vraj sa o tom vedelo, a všetci klapky na očiach..? nechalo sa to zájsť az tak ďaleko, nech si to decká riešia medzi sebou? Partia sopliakov skáče po hlave jednej celej dediny a dospelí ľudia, jedna celá dedina, si s nimi nevedia dat rady?! To vážne?
@oblecenie99 aké klapky,škola to tutlala. Raz do roka zdieľala na edupage,že sa niečo deje,ale to muselo byt má nie či popud. Celá škola takto funguje. Vyjadruje sa alebo rieši keď je neskoro.
Baby, tie insta účty sú zjavne fejk, je to zábava pre blbečkov ako sa zviditeľniť..
Napríklad ten profil, čo písal, že "žiadna polepšovňa nebude, môj otec je JUDr." je zrazu fanpage pre obeť. Zjavne je to nejaké decko, lebo najskôr začali na tom profile príbehy ako " niekto sa snaží hacknúť môj účet " a potom už bol "akože hacknutý " a dostala ho do rúk "správna osoba" ktorá z neho urobila podporu pre obeť... jednoducho, zjavne nejaké znudené decko založilo profil na insta, najskôr vypisovalo komentáre v mene hlavnej aktérky a keď mu začalo horieť za zadkom, že je to trestné a treba z toho nejak von, tak zahral taktiku na "hacknutý účet " a aktuálne vypisuje kraviny ako treba blokovať všetky účty hlavnej aktérky, tak vlastne aj sám seba 🤷♀️ otras, že niekto toto dokáže...

@lukina20 neviem kde,ten čo som dala ja to zdieľal niekto koho sledujem a tento čo sem dala mamina to kde píše lebo môžem som nevidela ale kevesova je tam označená.snad sa to dostane ich právnikovi.inak Tomi Popovič to dosť zdiela