icon

Zdravíte v čakárni?

4. mar 2023

Zdravíte v čakárni ked prídete alebo odídete od lekára?

valeria_h
5. mar 2023

Samozrejme, to je slušnosť

anickaaa6aaa
5. mar 2023

@limoncino taka ista trápna som aj ja. Pozdravím aj v buse sofera, aj v obchode aj v čakárni. Neubudne zo mna. Neviem aky je rozdiel chodiť raz za cas ku lekarovi alebo pravidelne ako autorka píše.. Ze vtedy by to ine bolo.. No autorka je proste teľa.

autor
5. mar 2023

@monillia neviem ako to súvisí ale dobre :D

monillia
5. mar 2023

@autor ty toho viacej nechápeš, rodičia musia byť veľmi pyšný

vulka
5. mar 2023

Lebo je to slušné? Ty keď prídeš do roboty, tak nezdravíš? Alebo keď prídeš na úrad, políciu, faru, matriku, tak ani bú ani mú?

autor
5. mar 2023

@vulka v robote sa poznáme a ked idem nadväzovať konverzáciu tak ano ale inak nevidím dôvod a na faru nechodím ale to len okrajovo :D

autor
5. mar 2023

@monillia A ty ma poznáš, že vieš ako ma berú rodičia? :D

dadis
5. mar 2023

Ved nezdrav 🤷‍♀️. Ved ti je aj tak jedno, co si o tebe myslia ini a ti ludia to preziju

monillia
5. mar 2023

@autor úplne stačí ako sa prezentuješ tu

autor
5. mar 2023

@monillia to je dokopy nič :D

viestta
5. mar 2023

Neviem sice co ta viedlo k tomu zalozit tuto debatu, ale takmer iste je, ze si si len prisla schvalit davmi svoj pristup. No nevyslo. Vyslo z toho, ze asi ty si tak trosku mimo. Ale to nevadi, kazdy sme nejaky, kazdy sa nejak prezentuje (aj v tej cakarni) a ludia si o nom spravia obraz. Najdolezitejsie je aby si ty sama bola so sebou spokojna. Poucit sa nechces, branit sa nemusis, tak spokojne zdrav len vtedy ked ti to dava zmysel.

monillia
5. mar 2023

@viestta už založila novú tému s otázkou či ľuďom prekáža, že ich nepozdravia 🤦‍♀️

viestta
5. mar 2023

@monillia vsimla som si. Nadeja sa, ze aspon tam jej na rovinu nenapisu, ze kazdemu je jasne, ze nemala kunderstube

ariannazara
5. mar 2023

Autorka načo sa obhajujes?bud naďalej ako tela a nám to môže byť úplne jedno 🙂

autor
5. mar 2023

@monillia to som videla ale ja som to nezaložila ale dobre no ty veštica

sticker
ivankagemini
5. mar 2023

Samozrejme, že áno

pimpulienka
5. mar 2023

Áno väčšinou áno

zejdlikova
5. mar 2023

Ja žasnem nad tým ako dokážete odsúdiť človeka a nazývať ho teľaťom len preto že nepozdravý v čakárni🤨😃normálne jak keby to bol odpad spoločnosti😂

nyusika
5. mar 2023

Až doteraz som netušila o psychiatrickej poruche - posadnutosti (ne)zdravením...autora príspevku vzrušuje o tomto diskutovať ?

lucopeda
5. mar 2023

A vy to nerobite? Zaklady slusnosti

nyusika
5. mar 2023

@zejdlikova no, je to teľa, ty ale môžeš mať iný názor.

Keď niekam vojdem - pozdravím, to je snáď normálne a nikto normálny nemá potrebu o tom diskutovať.

vinkel
5. mar 2023

@fajnova moja mamka hovorila, že aj krava pozdravy svojho farmára 🙂

zejdlikova
5. mar 2023

@nyusika ak je neslušné nepozdraviť nie je náhodou neslušné niekoho nazývať teľaťom? 🙂
Ja zdravím tiež som teda podľa mienky slušná…slušnosť ale neznamená že tu budem niekoho urážať preto že to nerobí 😃

nyusika
5. mar 2023

@zejdlikova dobre

btus
5. mar 2023

samozrejme. Základná slušnosť, keď vojdem niekam do miestnosti, kde sú ľudia.

autor
5. mar 2023

@zejdlikova dobrý dotaz :D

vanilka83
5. mar 2023

Nie nie si teliatko ani čudná ani divná,ja tiež nezdravim ľudí čo nepoznám, teda na zastávke, v autobuse, v čakárni...keď idem na úrad,už do ordinácie,alebo do obchodu tak vtedy áno. Každý sme predsa iní, nevidím v tom nič divne,zle ,alebo neslušné, keď som sedela v čakárni možno 1 z 10 ľudí pozdraví. Je to predsa len na tebe...ale keď niekto pozdraví vždy odzravim.

ivec16
5. mar 2023

samozrejme je to podla mna zakladna slusnost

ouwecka
5. mar 2023

Ja zdravim vsetkych vzdy a vsade a teraz som sa prestahovala a tu sa zdravime ale ze uplne vsetci 😂😂

sono2
5. mar 2023

Tak podla mňa sa to robí všade na svete že sa pozdravím keď niekde prídem-Rakúsko/ slovensko