Zdravíte v čakárni?
Zdravíte v čakárni ked prídete alebo odídete od lekára?
@limoncino taka ista trápna som aj ja. Pozdravím aj v buse sofera, aj v obchode aj v čakárni. Neubudne zo mna. Neviem aky je rozdiel chodiť raz za cas ku lekarovi alebo pravidelne ako autorka píše.. Ze vtedy by to ine bolo.. No autorka je proste teľa.
@monillia neviem ako to súvisí ale dobre :D
Lebo je to slušné? Ty keď prídeš do roboty, tak nezdravíš? Alebo keď prídeš na úrad, políciu, faru, matriku, tak ani bú ani mú?
@vulka v robote sa poznáme a ked idem nadväzovať konverzáciu tak ano ale inak nevidím dôvod a na faru nechodím ale to len okrajovo :D
@monillia A ty ma poznáš, že vieš ako ma berú rodičia? :D
Ved nezdrav 🤷♀️. Ved ti je aj tak jedno, co si o tebe myslia ini a ti ludia to preziju
@monillia to je dokopy nič :D
Neviem sice co ta viedlo k tomu zalozit tuto debatu, ale takmer iste je, ze si si len prisla schvalit davmi svoj pristup. No nevyslo. Vyslo z toho, ze asi ty si tak trosku mimo. Ale to nevadi, kazdy sme nejaky, kazdy sa nejak prezentuje (aj v tej cakarni) a ludia si o nom spravia obraz. Najdolezitejsie je aby si ty sama bola so sebou spokojna. Poucit sa nechces, branit sa nemusis, tak spokojne zdrav len vtedy ked ti to dava zmysel.
Autorka načo sa obhajujes?bud naďalej ako tela a nám to môže byť úplne jedno 🙂
@monillia to som videla ale ja som to nezaložila ale dobre no ty veštica

Samozrejme, že áno
Áno väčšinou áno
Ja žasnem nad tým ako dokážete odsúdiť človeka a nazývať ho teľaťom len preto že nepozdravý v čakárni🤨😃normálne jak keby to bol odpad spoločnosti😂
Až doteraz som netušila o psychiatrickej poruche - posadnutosti (ne)zdravením...autora príspevku vzrušuje o tomto diskutovať ?
A vy to nerobite? Zaklady slusnosti
@zejdlikova no, je to teľa, ty ale môžeš mať iný názor.
Keď niekam vojdem - pozdravím, to je snáď normálne a nikto normálny nemá potrebu o tom diskutovať.
@nyusika ak je neslušné nepozdraviť nie je náhodou neslušné niekoho nazývať teľaťom? 🙂
Ja zdravím tiež som teda podľa mienky slušná…slušnosť ale neznamená že tu budem niekoho urážať preto že to nerobí 😃
@zejdlikova dobre
samozrejme. Základná slušnosť, keď vojdem niekam do miestnosti, kde sú ľudia.
@zejdlikova dobrý dotaz :D
Nie nie si teliatko ani čudná ani divná,ja tiež nezdravim ľudí čo nepoznám, teda na zastávke, v autobuse, v čakárni...keď idem na úrad,už do ordinácie,alebo do obchodu tak vtedy áno. Každý sme predsa iní, nevidím v tom nič divne,zle ,alebo neslušné, keď som sedela v čakárni možno 1 z 10 ľudí pozdraví. Je to predsa len na tebe...ale keď niekto pozdraví vždy odzravim.
samozrejme je to podla mna zakladna slusnost
Ja zdravim vsetkych vzdy a vsade a teraz som sa prestahovala a tu sa zdravime ale ze uplne vsetci 😂😂
Tak podla mňa sa to robí všade na svete že sa pozdravím keď niekde prídem-Rakúsko/ slovensko

Samozrejme, to je slušnosť