icon

Zdravoťáčky, čo nosíte oblečené v práci?

kff
1. apr 2015

sestričky, laborantky, lekárky, etc.. kde kupujete pracovné oblečenie???

sisaka
•
2. apr 2015

@kff neviem, co sa nosi na Slovensku, ja som si myslela, ze je tam nejaka predpisana uniforma ... ak nie, tak potom odporucam scrubs ja mam rada tuto znacku - http://www.koihappiness.com/ maximalne pohodlne, prakticke, nekrcive, rychlo schnuce, skvrny idu lahko dole ...
Lekari u nas nosia business oblecenie, pripadne na to biely plast, ale vacsinou bez neho, takze tam neporadim.

janinah
•
2. apr 2015

nekupujem,dostávam od zamestnávateľa.....ak by som si mohla sama kúpiť,resp. nosiť čo chcem,tak nechodím oblečená jak ťuťko

kff
autor
•
2. apr 2015

myslela som skor baby ktore maju volnejšiu ruku pri vybere, skor asi baby v lekárni alebo sestričky, ale dakujem 🙂

arthemiis
•
2. apr 2015

Ahoj ja nosím oblečenie zo stránky shop.sarana.sk sú tam pekné blúzky aj šaty.. nohavice majú tiež pohodlné, ale ja uprednostňujem obtiahnutejšie rifle normálne z obchodu.. osobne nemám rada, ked sestričky chodia v obyčajných bielych tričkach .. vyzerá to strašne
Aa čo sa týka lekárničiek tak tie majú väčšinou vyfasované nejaké tríčka s logom lieku ;)

kff
autor
•
2. apr 2015

dakujem pekne za radu 🙂 ja som práve z lekárne a nechcem byt chodiaca reklama :/

janinah
•
2. apr 2015

@arthemiis pekné tričko je isto lepšie ako drsná košeľa so sto gombíkami čo mám ja....

liebling98
•
2. apr 2015

@kff kedysi, keď som robila v labáku, vyberali sme si veci z Ľubice. Ja som mala rada také košele s veľa vreckami

alobalka
•
27. júl 2015

@arthemiis ahoj, prosím ťa a velkostne to oblečenie zo sarany zodpovedá ich velkostnej tabulke? Dík. (Lebo je malinko iná)... 😲

arthemiis
•
2. aug 2015

@alobalka áno zodpovedá 🙂 treba sa dobre pomerať a nemal by byť problém.. ak by ti aj tak náhodou nesadlo tak máš samozrejme možnosť aj tak vymeniť za inú veľkosť 🙂

alobalka
•
2. aug 2015

@arthemiis vďaka! Objednala som zatiaľ skusmo podľa tabuľky, aj keď inak by som o číslo menšie. Snáď to bude ok.